üzenetek

hozzászólások


PistiSan
(addikt)

LineageOS és magiks root használata mellett, ha jön egy rendszert frissítés akkor a telepítése után a magiks automatán feltelepíti magát. Ez nekem újdonság volt.


L4mie
(veterán)

Nem véletlen vagyok úgy vele, hogy amíg nem vágnak hozzám egy céges közép-felső kategóriás DS telefont addig nem váltok, ha ez bírja.... életem telefonja...egy se bírta 1 évnél tovább... Max. talán az N80as Nokia...:P és nem véletlenül vagyok csalódott az új OP árak láttán...

[ Szerkesztve ]


Colos1
(őstag)

Na, sikerült bekapcsoltatni az ügyfélszolgálattal.

És új probléma merült fel: amióta VoLTE -n megy, működik a hívásvárakoztatás. A menüben és MMI kóddal is lekérdeztem, ki van kapcsolva. Van valami trükkje, hogy VoLTE alatt is ki tudjam kapcsolni?


NORBl
(aktív tag)

Sziasztok!

Van egy kis nyűg a 3-asommal. Nem, vagy nagyon nehezen talál GPS - t. 3, vagy 4 éves a telóm. Valakinek hasonló probléma?


snyper990
(őstag)

Milyen rendszer van rajta?
Állítsd át a helymeghatározás pontosságát "csak készülék"-re (vagy valami ilyesmi, már nem emlékszem pontosan), és próbáld meg úgy. Nekem úgy mindig gyorsabb


N_A_S
(veterán)
Blog

Én találkoztam vele. Nekem most mintha megoldotta volna az hogy a másodlagos (DIGI) kártyát letiltom.


pècsimunkás
(addikt)

Pár napja használtam GPS- nek . 1-2 másodperc alatt megvolt a GPS jel , amit stabilan tartott offline , ha ez számít . Lakásban - kb 1 hete néztem , 10-15 másodperc alatt megvolt a GPS jel . Én már csak GPS - nek , és médialejátszónak használom , de egyszerűen tökéletes ezekre ( is ) .


NORBl
(aktív tag)

9.0.5

Semmi mók.

Nekem a GPS az ki be, aztán helló. Ezt hol tudom állítani?

Két kártya van benne nekem is, tiltsam le a másodikat, lehet az a baj? (de mondjuk eddig nem volt gondja ez végett)

[ Szerkesztve ]


L4mie
(veterán)

nekem a waze talál iszonyat lassan jelet, telefon újraindítása után pikkpakk megtalálja, de ez nem telefon hanem waze hiba.


PistiSan
(addikt)

Pár napja töröltem a waze-t, pont kellett volna, sehogy nem talált jelet, igo lehet régebbi app, de az mindig stabilan működött, most is megy gond nélkül.


snyper990
(őstag)

Beállítások/Biztonsági és zárolási képernyő/Tartózkodási hely/Google-helymeghatározás pontossága -> A helymeghatározás pontosságának javítását kapcsold ki


Winner_hun
(félisten)
Blog

9-es droid óta néha nálam is csinálja. Pár perc múlva eddig mindig talált jelet és utána nem volt gond.


NORBl
(aktív tag)

Egyből házon belül tudtam tervezni.

Király vagy! Köszi.

Majd tesztelem verdában is, remélem ott is jó lesz, mint rég. 🤩


PistiSan
(addikt)

Én is ki kapcsoltam most, ritkán navigálok, írd majd meg a tapasztalataidat.


snyper990
(őstag)

Igazán nincs mit, örülök, hogy segíthettem :)
Igazából (ha jól emlékszem pont ezen a fórumon) írtam már ezt a megoldást másnak is a lassú GPS-re, de akkor figyelmen kívül lettem hagyva :U

[ Szerkesztve ]


akela91
(addikt)

Majd 3.5 év után búcsúzom a 3-asommal. Az utód egy Oneplus 7T PRO lett :)

Megmarad backup telefonnak, ezt sosem fogom eladni. Best mobil ever! :R

Sziasztok!


TomMusic
(őstag)

Én kitartok mellette amíg csak működik :D


PistiSan
(addikt)

Nálam is ez a helyzet, remek telefon, mondjuk ha vége lenne most, akkor valószínűleg egy xiaomi-t vennék helyette, valami teli kijelzőset, legalább ugyanilyen hardverrel. Az op még mindig nagyon jó telefonokat gyárt szerintem, csak már túllépte azt az árat, amit még hajlandó vagyok telefonért kiadni.


akela91
(addikt)

Nekem az akksija már olyan rossz állapotban van, hogy naponta 2x kell tölteni. A wifi "chip" meg kezd megmurdálni, néha új mac address-t kapok... A kijelző elkezdett elválni jobb felül, plusz sokszor nem hallanak a túl oldalt, úgyhogy eljött a váltás ideje. Ezek a problémák mind fél éven belül jöttek, az életciklusa végén(inkább után, manapaság 3+ év egy telefonnál csodás)

[ Szerkesztve ]


flegga92
(senior tag)

Egyenlőre én sem cserélek, már letettem a 7-es szériáról. A 7T kicsit csábított, de az a kamera elrendezés nagyon nem gyere be.
Addig is gyűjtögettek apránként valami újra.
Remélem a 8-as szériába már bele kerül a vezeték nélküli töltés.

üzenetek