üzenetek

hozzászólások


PistiSan
(addikt)

Valahogy az OP3 ára körül volt nekem is a lélektani határ, egyenlőre még nem tervezem a cserét, de nekem már néha csinál fura a dolgokat a telefon, szóval szét néztem mik lennének az aktuálisak ha most vennék telefont, nálam most a galaxy A71 az a telefon amit le cserélnék, a ram ugyan annyi most mint a 2016-os op3-ban, 128GB belső tárhely (4500ma-es akku), valami 7-es sorozatú snapdargon 130-ért előfizetésben, lesz ez még olcsóbb is, mert nem rég jelent meg.
Összehasonlító tesztek szerint, amúgy a samu valamivel erősebb mint az op3. Alapvetően úgy gondolkodok, ha új telefont veszek, semmiképpen sem legyen rosszabb mint az előző.
Egyik kollégámnak S10-es samsungja van, de mivel továbbra sem vagyok a játékok megszállottja telefonon, ezért ezt el tudom engedni.

[ Szerkesztve ]


#30610944
(tag)

Nalam sokat javult az akku ido lineage os alatt google appok nelkul ami pozitiv, de navyon sokszor belassul vagy nem reagal swipeup-ra vagy down-ra a kezdo kepernyon. Vagy ha rakattintok egy appra akkor lassan tolti be.
Kicsit idegesito de ezt a telefont csak arra hasznaljuk hogy lanyom nezi a YouTube Kids-et neha. Meg apa gyakorolgat romolni rajta.
:DDD


g0dl
(addikt)

Az alza-nál 200 alatt van a 7T.

Az árak szerintem is elszálltak, ráadásul az újítások sem jönnek be, főleg a selfi kamera körüli (tév)útkeresés.


venom8888
(őstag)

Most jelenleg az a xiomi vagy mi a tököm telefon tart itt,mint anno a oneplus,hogy jo teljesitmény alacsony áron,valoszinu azt vennek. Nagy aksival,brutal jo teljesitmennyel lehet venni őket. Majd emelkedi az is 2-3 even belul,ha tobbet gesznek belole,mocskos cégek ezek,ha van vásárko egybol delnyomhak duplájára at árat.


pècsimunkás
(addikt)

A Xiaominál is kezdenek elmenni az árak. Bár a Mi 10 esetében nem is csoda, hogy annyi amennyi.
Inkább a Realme-t tartanám az OP " utódjának ", de végülis egy cégcsoportban vannak. Annyi, hogy -szerintem- , nagyon jó kis telefonokat adnak ki középkategóriában is, nagyon jó árakon.


venom8888
(őstag)

Mi sz a realm? Az a márka vagy a tipus? Nem hallottam meg rola. Viszont hallottam az oppo mobil rol,de arrol panaszkodott calaki,hogy a rendszerfrissitese szar.


PistiSan
(addikt)

Hogy tudsz Play Áruház nélkül élni?
Engem leginkább az ott található néhány app ami nagyon vissza tart akármilyen google nélküli dologtól. Banki Appom is csak ott van fent, én azért szurkolok a pletykált kínai áruháznak, jó lenne ha te dönthetnél mit használsz.
LineageOS-t nem kell bemutatni, szerintem már 2 éve ezt használom, viszont én fel raktam a google appokat a fentiek miatt, be lassulást nekem akkor szokott produkálni amikor 15% vagy az alatt van az akku, ha nincs energiatakarékos módban, akkor is érezhetően röcögősebb lesz a használata.


#30610944
(tag)

Siman meg lehet elni, ugy hivjak webapps.
:D
fDroid-on van is fent ilyen app, amiben lehet pl. YouTube-ot nezni, vagy GMaps-ot hasznalni, News, Translator, meg a tarsai persze kompromisszumokkal. A rendes appot nem fogja potolni 100%-ban.
Egyedul ami nehez es nem megy Google Play store, azaz Google Account nelkul azok a fizetos appok. Pl. a Bouncer-t csak ugy tudtam leszedni, hogy be kellett lepnem a Google Accountom-ba es ugy leszedni (fizetos volt ugye es anno megvettem). Vagy pl. hasznalok egy Budget app-ot amiben in app purchase-ban megvettem anno a Pro-t de ehhez is egy pillanatra be kellett lepnem. Szegyen, hogy sok fejleszto veszi a faradsagot es keszit egy appot hozza weboldalt is de direkt linket (ami nem a Play Store-ba vezet) mar nem tesz fel az oldalara. Ha pedig elofizeteses a szolgaltatas pl. egy-ket VPN-en vagy jelszokezelok akkor azok is Play Store-hoz kotottek. Nincs ra mod az oldalukon elofizetni. Volt vitam nem egy fejlesztovel emiatt. Legutobb az EnPass-al vitaztam. A legbiztonsagosabb jelszokezelo es nem lehet elofizetni Play Store nelkul, se direkt link az oldalukon, ahogy emlitettem korabban. Tehat ott a biztonsagi res ahol bukik az egesz dolog.
Igy legyen az ember anonym manapsag.


g0dl
(addikt)

A oneplus nagy előnye még a nem szétbarmolt oxygenos.


pècsimunkás
(addikt)

Tudom. Nagyon jó rendszer. A natúr Androidot nem szeretem, az OOS- ben benne van az a plussz, ami kell. Úgy tudom a Realme- nek is lesz- vagy már van saját Ui- ja. Nem akarok itt offolni a Realme- vel, csak leírtam fentebb, hogy az OnePlus helyett most a Realme ad jó telefont jó áron.


venom8888
(őstag)

Nem tunik rosznak amugy,de soha nem hallottam rola. Nem valami nagy gyarto csinalja?


PistiSan
(addikt)

Milyen nagy gyártóra gondolsz? Mint anno a OnePlus?


silvergod
(őstag)

A BBK Electronics-hoz tartozik ahova a Oneplus is + Oppo,Vivo

[ Szerkesztve ]


pècsimunkás
(addikt)

Leírtam, hogy egy cégcsoportban van az OnePllus-al. ( meg a Vivoval, Oppoval )


#30610944
(tag)

Lineage OS alatt nekem nem encrypted a telefonom. Ha remegyek (amire azt irja akar egy ora is lehet) akkor mi fog tortenni?


venom8888
(őstag)

Es mit gondoltok, erdemes megvenni? Mukodik faszan, oprendszer, kamera, aksi, minden fasza? Van negativuma?
jah most nezem a teszt videot, hogy ertesito led nincs, pedig az alap minden telefonnal :(

[ Szerkesztve ]


venom8888
(őstag)

Lehet inkabb egy OnePlus 6T-t valasztanam a Realme X2 pro helyett.


g0dl
(addikt)

Az értesítő led is a káva mentes kijelző marhaság áldozata lett.


PistiSan
(addikt)

Nekem titkosítva van a telefonom, arra figyelj, hogy a bluespark féle twrp legyen fent, mert nekem a gyárival (frissebb) frissítés után meghalt mindig a rendszer.
Amúgy a titkosítás pár perc volt összesen, amikor töltőre raktam akkor csináltam meg.

üzenetek