üzenetek

hozzászólások


Pug
(veterán)

Teljesen tisztaban vagyok a szervíz szolgáltatás járulékos költségeivel. ;)
Az általad leírtak esetében is teljesen validnak tartom (természetesen szubjektív) azon véleményem, hogy egy 1K HUF környékén fluktuáló (beszédhangszóró, hivatalos Oneplus által felszámolt spare part cost kevesebb, mint 3 EUR) alkatrész cseréjért, mely esetében a szükséges munkafolyamat hossza 10 perc, komplexitása 7-9 csavar mozgatásában kimerül, 10K elkérése overpriced. Visszatérve az eredeti ajánlásodra, a oneplusszerviz.com helyett én mindenképpen inkább a gyári szolgáltatást ajánlom. Peace! :R

[ Szerkesztve ]


g0dl
(addikt)

Részben igazad van, de elvárhatjuk-e, hogy a kilencéves távolkeleti gyerekek órabéréért vállalja a munkát.
Bizonyára Te is megelégedéssel tapasztaltad, hogy az utóbbi években a hazai bérek is jelentős mértékben növekedtek. Ennek mindenki örül, de meglepődik, mikor azzal szembesül mások bére is emelkedett, így a munkaigényes szolgáltatások (szerelő, festő, kőműves stb.) drágultak.

Én is törekszem amit lehet magam megbarkácsolni, és nem elsősorban az ár miatt, hanem mert jó érzés, ha sikerül. Viszont az ilyen szerkezetek szerelhetősége (sokszor szándékosan elnehezítettnek tűnik) tekintetében sok dolguk lenne még a szabályalkotóknak.

[ Szerkesztve ]


G4bi89
(senior tag)
Blog

Ilyet látott már valaki ?
Lineageos 16.0 mai build és google billentyűzet.
Volt már újraindítás, cache törlés, gboard újratelepítés, de semmi. Olyan mintha, bekapcsoltam volna a szoftveres gombokat és pont annyival lenne feljebb. :F
Gyári Lineage AOSP bill persze tökéletes.

[ Szerkesztve ]


#30610944
(tag)

Ilyen nem volt meg nalam de azt eszre vettem hogy kicsit mintha lassabb lenne a telefon.


é.n.
(csendes tag)

Sziasztok, az eredeti OnePlus töltőkábelem megsérült. Találomra az elmúlt 2 hónapban vettem 2 kábelt, a hírdetésekben mindkettőt "gyorstöltő" kompatibilisnek hírdették, de egyik sem az. :-( Tudtok esetleg javasolni ami biztosan tudja a gyorstöltés funkciót? Az se baj, ha olcsó, de jó minőségű :-)


Csorbi
(addikt)

A legbiztosabb egy gyári kábel, 20-25 euró körül van. Drága, de ez a biztos. Legalább leírhatnád, hogy mi volt a 2 kamu kábel, hogy egyrészt ne ajánlja őket valaki újra, másrészt meg más se rendelje meg... :))


flegga92
(senior tag)

Én már vettem több kábelt fali és autós töltővel együtt aliról, mindegyik működik. Oneplus speciális kábelt használ, nem jó a sima quick charge-os gyorstöltő, csak a DASH/VOOC/WARP töltők és kábelek.
Nem eredeti, kicsit vékonyabb, nem olyan szép a megmunkálás, de tökéletesen működik már több mint két éve. A fali töltő napi használatban van, ugyan olyan sebességgel tölt mint a gyári.

[ Szerkesztve ]


sto1911
(veterán)
Blog

Nehogy berakj bármelyikéről egy linket, mert akkor meg tudná venni a szerencsétlen... :W

Én ezt vettem, telefon kiírja, hogy gyorsan tölt, és bár nem méricskéltem, de igaznak is tűnik. Még az is lehet, hogy eredeti.

OnePlus Mclaren 1M 6A Quick Fast Warp Charge 30 Dash Charge Data Cable for OnePlus One Plus 6T 6 5 5T 3 3T
https://banggood.app.link/a3S6fO3q84

[ Szerkesztve ]


flegga92
(senior tag)

Rákerestem amit rendeltem, de nem volt elérhető már egyik eladótól sem ezért nem linkeltem... Lutrira meg nem szeretnék ajánlani alaposabb utánanézés után, arra meg most nincs időm.
De utólag rákeresve alin a DASH charg-ra csak olyat dob ki ami ahhoz való...


sto1911
(veterán)
Blog

Akkor elnézést, csak túl sokszor látok ilyet :)


é.n.
(csendes tag)

köszönöm mindenkinek a segítséget, ezek szerint én kerestem rosszul,
köszönöm a DASH charge kereső kifejezést
az első kábelt egy nagyáruház futósorán vettem, quick charge/OnePlus compatible feliratok szerepeltek a dobozon.
Második próba:
nagyon masszív kábel,csak a gyorstöltés funkciót NEM tudja.
a termékleírásban szerepel a Oneplus: :https://www.aliexpress.com/item/32923135145.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.70a34c4dWtqgrp

.


flegga92
(senior tag)

Igen ez sajnos félrevezető. Valóban működik vele, csak a gyors töltés nem. Olyat keress ami úgy néz ki mit a gyári, sokan vették és nem írnak panaszt, hogy nem megy a dash charge.


syler123
(veterán)

Nekem is megjött az akku, de egyszerűen képtelen vagyok szétszedni az átkozottat. 2 csavar kijön természetesen, de ezekkel a műanyag vackokkal nem férek be az előlap és a fémkeret közé. Képtelenség ezzel szétszedni.


Csorbi
(addikt)

2 cucc kell a szétfeszítéshez: [link]


FNZ
(őstag)

ne izgulj. én is elmondtam mindennek mindenkit, de pár óra próbálkozás pár nap alatt és szétjött. :)
kitartás


g0dl
(addikt)

Ilyenkor megalázó a video, ahol 10 másodperc alatt szétkapják.
Én a kindle szétszedésével szívtam jó fél órát.

Ettől függetlenül a pattintgatós házakat betiltanám, teljesen ellene megy a zöld divatnak, meg a szerelhetőségnek. Csak elbír a költség még 5-6 csavart.

Főleg, hogy már notebooknál is ez megy.

[ Szerkesztve ]


syler123
(veterán)

Jah, mert már szétszedték vagy háromszor és könnyen lejön.

FNZ : most még egyszer nekiálltam, de már szétcsesztem az összes műanyagszerszámot amit hozzáadtak. Rá van rohadva szerintem. Nincs hely, hogy beférjenek ezek a műanyag eszközök, egy kicsi elállás sincs ahonnan elkezdhetném.

[ Szerkesztve ]


dbius
(veterán)
Blog

Ha kiszedted a csavarokat, akkor két kézzel a hátlap közepét nyomd, miközben a két végénél pedig húzod magad felé a készülék házát. Hátha enged annyit, hogy utána be tudod pattintani a keret és kijelző mellé a műanyag pöcköt. Valahogy így, csak nyilván nem ekkora erővel: [link]

Vagy ha van kéznél valaki, akkor miközben így feszíted ő segít a helyére rakni a műanyagot :)


syler123
(veterán)

Hát nem tudom :D Nekem mintha nem az a réteg jönne le mint a videóban :D Szóval lehet balfax voltam :D Mintha én csak a kijelzőt szedném le, nem jön vele más, így vissza is nyomtam inkább, megy az érintés meg minden hálistennek :D Gondolom körben szétcsesztem a kijelző ragasztását, szerencse hogy vettem másik telefont.

[ Szerkesztve ]


FNZ
(őstag)

a hozzáadott műanyag feszítő illetve a 2 műanyag vékony szerszám nekem is hamar tönkrement, illetve kettétört.
kitartás :D

üzenetek