üzenetek

hozzászólások


Prego
(senior tag)

Standard View performance: Megapixels/Second = 401 984,44
SurfaceView performance: Megapixels/Second = 2 768,91


Prego
(senior tag)

Ma megpróbáltam visszavinni a bérletem a régi telefonra. Kiírta hogy már nem lehet, csak ügyfélszolgálaton. Mivel ma éjfélig érvényes már kibírom a kölcsön telefonnal, de nem veszett fejsze.


PistiSan
(addikt)

Múlt héten hétfőn reggel új busz jött, mármint vadi új busz, nem volt rajta a kód amit le lehetne olvasni, 1 hétig így közlekedett! Én vettem papír alapú bérletet még akkor hétfőn, illetve a nálunk szintén azon a héten volt egy nagy telekom/vodafeone leállás, valami elvágott vezetét, vagy kidőlt oszlop (plektyákat hallotunk csak) egyik szolgáltatónál sem működött a telefonhívás, iptv, mobilnet 11 és este 8 óra között, szerencsére nálam ekkor már papír bérlet volt.


TomMusic
(őstag)

Sziasztok!
Cserélt már valaki otthon kijelzőt? Mennyire vészes, és hol lehet kapni? Mire kell vigyázni?
Előre is köszönöm!


TomMusic
(őstag)

Hát, inkább beviszem szervízbe. :U


SunyaMacs
(aktív tag)
Blog

Utángyártott kínait ne rendelj, én megszívtam vele, mert LineageOS-el nem működött, csak a gyári rendszerrel, amit inkább már nem használtam.


thomasvold
(őstag)

4 év gyári ROM után feltettem az Android 11-es LineageOS-t, ég és föld a különbség. Két főverzióval jobb és teljesen megtáltosodott, nincs akadozás, minden pöccre nyílik. Akkuidő jobb lett. Katasztrófa volt már a legutolsó gyári ROM. Válthattam volna már hamarabb is, de nem mertem belekezdeni. Nem nagy dolog, ha esetleg valaki emiatt nem cserél. A gyári már teljesen életképtelen.

[ Szerkesztve ]


PistiSan
(addikt)

Én telefont cseréltem, kh mobilbank nem működik lineageos alatt. Pedig nagyon sueretem azt a rendszert.


thomasvold
(őstag)

Otp megy, én azt használom.


TomMusic
(őstag)

Nálam a gyári legutolsó verzió van fent, és ugyanolyan gyors mint anno. A Google Maps lassú kicsit, de még elviselhető szinten. Minden más hasít. Mondjuk nincs fent sok alkalmazás.
:K


thomasvold
(őstag)

Akkor nem tudom az enyém miért volt már idegesítően lassú. Odáig ment már ,hogy ha hívtak, másodpercekig tartott, míg megjelent a kép a telefonon, egyszerűen nem tudtam felvenni, mert csörgött, rezgett, de sötét volt a képernyő.

Hozzá kell tenni, hogy én soha nem csináltam semmilyen factory reset-et soha. Lehet tele volt már szeméttel.


PistiSan
(addikt)

KH biztosan nem megy.


Csorbi
(addikt)

Sziasztok!

Nem igazán találok sehol teljesen egyértelmű és step-by-step (tehát nemcsak az, hogy csináld ezt meg azt, hanem pontosan hogyan is kell, pontos parancsok, stb.) leírást, videót arról, hogy Lineage OS-ről hogyan lehetne visszatenni mindent Oxygen OS-re, beleértve a gyári bootloadert, és azt is zárttá tenni.
Tudnátok ebben segíteni? Van egy kvázi totál karcmentes OP3-asom, most LOS van rajta, de szeretném meghirdetni eladni, és a gyári rendszerrel valószínűleg sikeresebb lenne a dolog.


PistiSan
(addikt)

Az összefoglalóban keresd a "Unbrick megoldás Nagytoll-tól" leírást, annak a hozzászólásai alatt van egy aktuális kiegészítés a visszaállítás menetéről, nem keveset szívtam vele pár hónappal ezelőtt.


Csorbi
(addikt)

Nagyon köszi,megpróbálom! :) :R


Csorbi
(addikt)

Köszi még1x, úgy néz ki sikerült! :) Mehet is a piacra :D


g0dl
(addikt)

"nincs akadozás, minden pöccre nyílik"

Pont ezért egy esetleges cserére én azt a következtetést vontam le, hogy nekem nem kell top procis, a középkategória (nord) is kétszer gyorsabb a jelenleginél, pedig sebességre a OP3T is megfelel.


HDAdriano
(tag)

Sziasztok!

Sajnos van egy kis problémám..
Eddig LineageOS 16.0-án voltam azt hiszem 5.0.8-as kernel és modemmel, hibátlanul müködött szinte leszámítva 1-2x rendszerhibát írt ki de az szerintem a magisk miatt volt.
Gondoltam felrakom a Lineage os 18.1-et ehhez úgye kellett a legfrisebb fimware modem amit XDA-ról szettem le.
1-2 hétig szinte tökéletesen ment mondjuk fura "laggok" az internettel voltak mintha dobta volna a kapcsolatot, de se a wifi se a mobilhálozat nem ment el (a telefon nem fagyott le). (1-2 app meg is érezte ezt és úgy hitte "leállt" az app), a másik nagyobb gond, hogy elképesztő rossz akkuidőm lett valamiért az elmúlt napokban, éjszaka alatt 40-50% -ot csökkentt a kapacitás. (kikapcsoltam a tartozkodási helyet, wifit, mobil hálózatot ugyanúgy fogyasztott, CPU-z vel láttam, hogy az órajelek elképesztő magasra ugranak túl gyakran nem tudom miért a fogyasztás összegzésénél nem is írta ki mi fogyasztott.)

Lassan mindent kipróbáltam visszamentem 1 verzióval akkor 2-vel, visszamentem oxygenos-re ott viszont a 4G-re nem akar felcsatlakozni és az összes oxygenos-nél ezt csinálja (tekintettel arra, hogy 3G lassan lekapcsolják ez nem jó így (ha only LTE-re rakom akkor semmit nem csinál).

Jelenleg most a legfrisebb Oxygen OS-el próbálkozom úgy, hogy fel flashelem a legfrisebb modemet hátha rendbe rakja a 4G-t, de még ha meg is oldódik nem tudom megoldja-e a battery draint, majd 1-2 nap múlva kiderül..

Valakinek van valami tuti tippje?

Válaszokat előre is köszönöm.

[ Szerkesztve ]


PistiSan
(addikt)

Ha nincs 4g, az apn beallításokat nézd meg.


HDAdriano
(tag)

Semmit nem csináltam vele, most írja a 4G-t, miután felraktam az OxygenOS-t bebootolt utána kb 30 percig csak a 3G-t látta maximum.
Ez kezd egyre rosszabb lenni.

Viszont a telefon újra rakása után már látom, hogy most is szívja valami 1 óra alatt 5-6%-ot esett a kapacitása úgy, hogy hozzá se nyúltam.
Amepre alkalmazás 300-400 mah fogyasztást ír.

Valami ötlet? XDA fórumon talált kernel tette volna ezt, vagy van valakinek valami tanácsa, honnan szerezzek be biztosan stabil kernel/modem fájlokat, másra nem tudok gondolni csak erre.

üzenetek