üzenetek

hozzászólások


ChrYsler
(aktív tag)

Igen, a YAAP-ot dicsértek, ki is próbáltam, de már a telepítés utáni konfigurálásnál jött az első hiba. Csak a 2,4GHz-es WiFi-re volt hajlandó felcsatlakozni, az 5GHz-esre csatlakozva resetelte az egész network stack-et! Az ujjlenyomat olvasó se működött, nem tudtam felvenni egyetlen ujjlenyomatot sem. Nem is értettem, hogy mi van?! :F Sokat nem volt fent ezek után.. A LineageOS-sel se volt jó tapasztalatom, ott se ment az ujjlenyomat pl. :(
Végül visszaraktam a OOS 12.1-et, az utolsót, ami megjelent. Az ugyan stabil, de a 13-as, 14-es Androidokhoz képest mindenképpen lassabb, nem jó az értesítések kezelése, nem egyszer van, hogy a telefonhívás úgy kerül háttérbe, hogy szinte nem találom meg az értesítések közt, az arcommal mindig szétnyomkodom hívás közben, volt, hogy telefonhívás alatt figyelem, hogy mi ez, mintha kicsöngne? Hát ja. Indítottam arccal egy másik hívást az első alatt! :Y Katasztrófa ez a ROM. Igaz, a GPay működik, de az édes kevés. Sorolhatnám még a listát, hogy miért szeretnék újabb (lehetőleg 14-es) Android-ot rá.
Egyébként vicc az egész, mert ez a mai napig egy JÓ HARDVER! A 14-es Android-ot olyan sebességgel kezelte, hogy nem hittem el. Mintha egy új telóm lenne. És ennyin múlik. Nincs tovább támogatása, nincs fejlesztés rá, kuka. (Nyilván még nem, de security szempontjából azért annyira nem megnyugtató a helyzet..)

üzenetek