üzenetek

hozzászólások


l!nk87
(aktív tag)

A felső sorban a középső ikonnal tudod állítani, ha át van húzva akkor nincs semmi "szépítés", amúgy pedig 3 szinten tudod szabályozni :)


krics
(tag)

Köszi szépen, de béna vagyok, a számozás miatt aszittem hogy az a késleltetéshez az időzítő gomb. :-)


Bence_
(tag)

Köszi! :)
Ezt én se tudtam, sose hasznaltam.


l!nk87
(aktív tag)

Én se használtam sose, mármint ezt a "bjúti" cuccot ;) az elején fixen kikapcsoltam, na nem azért ,mert jóképű vagyok, csak jobb ha reálisabb képek maradnak emléknek :DDD


Moleman
(addikt)

10.5 éve van szelfikamerás telefonom, konkrétan egyszer sem használtam. :DDD
Na jó, a "tükör" funkciót talán igen, hogy van-e mák a fogam között. :D


sanyula
(csendes tag)

Aki Yetteles szeretnék segítséget kérni.
Yetteles vagyok, 1 hónapos SIM kártya.
Amióta megy magától a VoLTE a telefon, minden szuper, be van kapcsolva a 4G hívás.
Viszont van egy darab konkrét svájci telefonszám és ha arról hívnak akkor nincs hang bekapcsolt VoLTE esetén. Ha kikapcsolom a 4G hívást, akkor eddig 3G-re váltva, pár hete meg 2G-re váltva rendben megy a hívás. Ez Azért kényelmetlen mert tipikusan autóban van időm telefonálni és ilyenkor nem megy ugye a navigáció és a hangminőség is rosszabb.
Ügyfélszolgálatot megjártam, "Oneplus 8T készüléken a VoLTE használata nem támogatott" az álláspontjuk.
Érdeklődöm van-e valakinek ötlete, vagy hasonló tapasztalata?
Mi lehet a megoldás?
Köszönöm előre is.


CTraktor
(csendes tag)

A családban van 2 db 8T. Egyikkel sem megy a VoLTE/yeti a13-al gyárilag. Pixel IMS + Shizuku hekkeléssel működik.


g0dl
(addikt)

A gmail problémára, miszerint a gmail gyakorlatilag nem fut a háttérben, így az új levelekről kizárólag a gmail megynitásakor értesülök, van valami megoldás?


Kikike
(tag)

Én is épp kérdezni akartam, hogy megy a VoLTE hekkelés nélkül, mert nem találtam a kapcsolót sem.


gulylali
(csendes tag)

A Google naptár az eseményeket mennyi ideig őrzi meg.Az Android 7-en(Redmi note 4) levő több évre látja,az Android 13-on(OnePlus 8t) csak 2 év van meg.(2021 nov.az utolsó) A naptár decembertől Android 8-tól fog működni.Nem szeretném a két évnél régebbi eseményeket elveszíteni.


g0dl
(addikt)

Nézd meg a webes felületen, szerintem nem törlődik, esetleg az android-os nem tölti be az idők kezdetétől erőforrás spórolás miatt.

Ha félsz tőle készíts exportot átállás előtt.


pendre54
(addikt)

Üdv!
Tud valaki, egy valóban működő hangrögzítő alkalmazást? Alapvetően csak a be- és kimenő hívásokat tudja jól kezelni, és olyan hangfájlokat hozzon létre, amik kimenthetők a telóról, és azok pl. asztali PC-n is gond nélkül lejátszhatók legyenek.


Moleman
(addikt)

Ez engem is érdekelne, az android 13 óta nincs hívásrögzítő.


Norby86
(őstag)

Én olyat tudok csak amihez root kell és egyszer megkell vásárolni az appot, de utána hiba nélkül működik. Skavalex call recorder a neve. Két éve használom gond nélkül és megy Android 13-on is.


pendre54
(addikt)

Köszi, de az kizárt, hogy én ilyen rootolos mókolásba belevágjak, azaz vagy van valami használható, simán telepíthető app, vagy akkor az van, hogy nincs. ;]


icemad
(nagyúr)
Blog

Esetleg a Cube acr-t próbáld meg. Pár évvel ezelőtt használtam, akkor még működött. Elméletileg WhatsApp és Messenger hívásokat is lehet menteni.


zizidor
(senior tag)

A "pár évvel ezelőtt" már nem igazán számít. A Google Android verzióról verzióra variálta, hogy mikor lehet rögzíteni, mikor nem. A13-nál már teljes a káosz. Vannak gyártók akik lehetővé teszik, de ők sem minden régióban. Az EU-s kiadásoknál nagy valószínűséggel felejtős a dolog, a GDPR meg hasonlók miatt.


g0dl
(addikt)

Én úgy tudom a hívásrögzítés felszámolása elsősorban az eu-t érintő szigorítás.


Madoc
(veterán)

A Cube acr most is működik. Root nélkül. Honlapjukon le van irva hogyan. Nekem fent van, hibátlan. 2 havonta viszont a cube acr app connector megadja magát, kikapcs-majd bekapcs és működik ujra.

[ Szerkesztve ]


Draken
(őstag)

Most nézem, hogy a sim beállítás alatt preferált hálózat típusnál nem is lehet mást kiválasztani T előfizu esetén csak 4G/3G/2G-t. Nem tudom mióta, de 5g ott sem jelenik meg, ahol eddig rácsatlakozott. Másnál hasonló jelenség?

üzenetek