üzenetek

hozzászólások


sch_a
(addikt)


g0dl
(addikt)

Gondolom dominos vagy.


Draken
(őstag)

Nem, előfizetéses korlátlan nettel magentában.
Nemrég pont hívásban voltam és meg kellett néznem valamit egy oldalon de az se töltött be ergo volte sincs jelenleg. Közben ránéztem a céges simre is, ott érdekes mód van 5g beállítási lehetőség


K82
(őstag)

Ugyanabban a telóban van mindkét SIM? Ha igen, csak az egyik megy 5G-n. Vagy dual 4G/4G vagy 4G/5G van, de 5G/5G nincs.


Draken
(őstag)

Mindkét sim ugyanabban a telóban, a cégesen a preferált 5g/4g... A saját esetében ezt fel sem kínálja restart után sem. Szerk: megvan, internet a sim2-re volt állítva.

[ Szerkesztve ]


gazee
(tag)

Sziasztok!
Az Android autó kábeles csatlakozásnál 5-10 perc múlva kidob az autó rendszeréből,folyamatosan.
Egyéb telefonokkal működik.Kábelt is cseréltem már,a teló csatija tiszta.Ötlet? :F


Aljasvip
(senior tag)

Ha a kábel gond tuti kizárva, akkor valami összeakadt. Általában telefon újraindítás megoldja, de ha nem, akkor AA teljes adat törlés, frissítés törlés és update...

Ha nem javul meg, akkor gyári visszaállítás lesz az utolsó mentsvár


gazee
(tag)

Köszönöm


gazee
(tag)

Sajna ki-be ugrál mintha a kábel szakad lenne ..és a kocsi azt írja az eszköz nem támogatott :F


trance89
(őstag)

Legnagyobb valószínűséggel a teló rendszere a ludas, pl xiaomi telóknál a miui rendszer sokszor túl agresszíven lövögeti ki a háttérfolyamatokat.
Esetleg ami segíthet: wireless aa adapter, ilyen pl az aawireless vagy carlinkit. Sokkal megbízhatóbban működnek mint a vezetékes megoldás.


gazee
(tag)

Esetleg nem lehet,hogy valami nincs jól beállítva az usb fejlesztői beállításoknál? :F
Az a furi,van hogy fut 10 percet is van hogy szinte semmit


trance89
(őstag)

Nemhiszem, hacsak nem állítottál ott el semmit. Milyen teló?


gazee
(tag)

8t


trance89
(őstag)

Ja igaz, 8t topicban vagyunk :D
https://www.aawireless.io - szívből ajánlom, több mint 2 éve használom és nincsenek ilyen problémáim. Kábelen a teló volt hogy fél, 1 vagy több perc után csatlakozott csak, aawireless-el 5-6 sec, emellett sokkal kényelmesebb is a használata. MIB2 Std infotainment, Ibiza 2019 .


Moleman
(addikt)

Alkalmazásengedélyek?
Néha szoktam látni, hogy kiírja a telefon, hogy a nem használt alkalmazásoktól elvett néhány engedélyt.

Egyszer már fordult elő olyan is, hogy manuálisan vettem el feleslegesnek tűnő engedélyeket, aztán nem ment az android auto, de már sajnos nem emlékszem mi volt, amit vissza kellett neki adni.


rjakab
(csendes tag)

Sziasztok!
Garancián túli szervízzel vannak valakinek tapasztalatai? Egy esést követően elpusztult a kijelzőm. De sehol nem találok egzakt díjakat pl. a szállításra (a szervíz díjakra is csak úgy, ahogy). Indítottam szervíz igényt, kaptam is csomagcímkét, de sehol nem beszélnek (írnak) az árakról. Egy ilyen csomag Lengyelországba horror összeg, nem szeretném, ha annyi lenne a szállítás, mint a szervízköltség. Le is mondtam inkább.
Szóval van tapasztalat, hogy garancián kívül mibe kerül egy kijelzőcsere oda-vissza szállítással? Van értelme vagy inkább új készülék után nézzek?
Előre is köszönöm! :R


l!nk87
(aktív tag)

Én másfél évvel ezelőtt cseréltettem a kijelzőt, de nem a hivatalos szervízben, így az ő áraikról nem tudok nyilatkozni.
Sajnos nem találtam itthon eredeti alkatrészt, így Kínából egy jó barátom segített behozni a kijelzőt. Vámmal,mindennel 35.000 Ft volt, plusz 10.000-et fizettem a cseréért egy mobilosboltban.
Nem hiszem, hogy ennyiből megáll a Oneplus szervíz, de viszonyítási alapnak talán jó. :)

akkoriban nézegettem, itthon valamiért csak LCD kijelzőket árultak hozzá, azt nem tudom,hogy elírások voltak-e vagy csak azért azt, mert olcsóbb :F


YAS-dude
(őstag)

Anno még 2018-ban egy OP3-at küldtem képernyőcserére (összetört). Nyilván mások a viszonyok meg más az érték, de talán arányaiban segíthet, hogy összesen 34ezer Ft-ot fizettem, ha nem kértem volna a javítást, csak visszakérem a telefont a bevizsgálás és árajánlatadás után, akkor lett volna valami 7500Ft körüli futár és kezelési költség. Ha azt kérem, hogy inkább dobják a kukába, akkor ingyen volt. Amúgy nem kell a futárért külön fizetni, illetve nyilván benne van a munkadíjban, ami akkor 19.50EUR volt.


gazee
(tag)

Köszönöm,megnézem azt hátha ;)


cd334
(tag)

Szia!
Hivatalos szervíz árak amerikában (európait nem találtam gyorsan):
https://www.oneplus.com/us/support/repair-pricing/details?code=28

üzenetek