üzenetek

hozzászólások


zsida.kornel
(tag)

Sziasztok!
Akkumulátort cseréltetett valaki mostanában? Kb mennyi idő, mennyibe kerül, valamint 0-ra törölt telefont kell átadni? Hivatalos OP szervízre gondoltam. Illetve ha valaki cseréltetett az is érdekelne, hogy mennyivel javult az üzemidő? Itt legfőképpen azért kérdéses számomra, mert ha kapok egy olyan akkut, ami új, de a telefonommal egy időben gyártották, akkor nem feltétlen cseréltetném már ki.


Vazil
(tag)

Sziasztok!

Ki milyen tokot használ? Vettem egy szilikont ideiglenesen de csúszos. Gyárit vadásznék hozzá vagy valami olyat, amitől nem válik csúszóssá


Moleman
(addikt)

Én 10 éve ezt a Nillkin tokot használom minden telefonomon, nagyon bevált, az öregedés jeleit se nagyon mutatja, a 10 évesnek is csak annyi baja van, hogy hajszálrepedések jelentek meg pl a kamerakivágás körül.
Ahogy nézem, jól elszálltak az árak, 2021 augusztusban még 2690 Ft-ért vettem a 8T-hez az Edigitalban, a régebbieket meg 1200-1700 Ft környékén ebayről. :D


errorcode06
(őstag)

Spigen liquid air. Eddig bevált.


krics
(tag)

Full shock case-t a Mobilfoxtól. [link]


zizidor
(senior tag)

Új szoftver, Globális kereső?
Így elsőre egész használhatónak tűnik.


Vazil
(tag)

Köszönöm a tippeket! :R


g0dl
(addikt)

Aki LineageOS-t használ, annak megy hívásrögzítés mindenféle buhera nélkül?


krics
(tag)

Sziasztok. A kínai és az indiai verziókhoz tegnap kijött a ColorOS 14 illetve OxygenOS 14 stabil kiadása [link] . Két-három hónap és az EU-s release is megérkezik.


Norby86
(őstag)

Nem tudjátok esetleg hogy rootolt készüléken hogyan tudom kicselezni a banki appot? Gránit bank appról lenne szó és sehogy sem sikerül.


Moleman
(addikt)

A Zygisk el tudja rejteni:


Norby86
(őstag)

Köszi! :) Hamarosan kipróbálom, csak időközben bootloopos lett a kicsike. Most hoztam vissza MSM tool-al. Viszont nem tudom hogy 11-es androidról egyből lehet 13-ra vissza flashelni, vagy végig kell menni előtte a 12-es frissítésen?


preludium975
(tag)

mehet rögtön az A13.


gazee
(tag)

Hello.OTA-n jött már vkinek dec bizt csomag?


zizidor
(senior tag)

Háát... Nekem az Oxygen Updater jelezte Karácsony körül.

Az amúgy mitől van, hogy jön egy Google Play rendszerfrissítés, de a kiadás dátuma ugyanaz marad. Most pl. frissült a nov 1-i, de ugyanúgy nov 1-et jelez most is. Nem probléma, inkább csak kíváncsiság, illetve nem értem a dolgot.


eFeMeR74
(senior tag)

Igen már fel is raktam 0.96 GB elég nagy


farena
(tag)

Még csak most jelzett hogy van frissítés.

[ Szerkesztve ]


gazee
(tag)

Sziasztok!
Mi ez a marhaság,hogy a széfben tárolt vidókat nem lehet lejátszani,csak ha nyilvánosra teszed??? :F


zizidor
(senior tag)

Ügyes! Nekem a privát széfben voltak az igazolványaim befotózva, a frissítésnél simán kirakta őket a széfből a többi kép közé, a Fotók meg fel akarta tolni a felhőbe (Google).

A videóra ugyan nem megoldás, de az igazolványokat most a GoodID appban tárolom, a többi személyes adattal tömött doksit meg a Proton Drive-ban. Ez a széfes megoldás totál megbízhatatlan, a továbbiakban én nem használom.


Dan-szan
(senior tag)

Üdv,
A telefonban egy Yettel kártya és egy Tuti100 voda kártya van. A vodás adja a netet de mikor a feleségem hazaér nem vált át az itthonira.
Azt gondoltam beállítottam minden ezzel kapcsolatos dolgot, de ezek szerint vagy nem vagy nem jól működik.
Mi a menete, vagy van valami eldugott beállítás a menübe?

üzenetek