üzenetek

hozzászólások


Norby86
(őstag)

Azt megtudná még nekem mondani valaki, hogy hova tették azt az opciót ahol a programok automatikus indítását tudom ki-be kapcsolni? Nem találom sehol, ahogy azt az opciót sem találom ahol be lehet állítani hogy ha egy programot feltelepítek, ne tegye ki automatikusan az ikonját a főképernyőre. Remélem nem az én romom hülyült meg, de eskü már egy tucatszor végig mentem a beállításokon, de nem találom ezeket az opciókat.


errorcode06
(őstag)

Az automatikus indítást nem leltem, de az új appok kirakását azt fő és zárképernyő > kezdőképernyő mód >


Norby86
(őstag)

Köszi! :R Ezek szerint sajnálatosan az automatikus program indítást kivették.


zizidor
(senior tag)

Nálam a letiltott alkalmazások között van egy CustCoreApp (v1.0). Erről lehet tudni valamit? Nálatok is van? Vagy csak én tiltottam volna le valamikor?


Bence_
(tag)

Szia!
Nálam is ott van + family link :F


eFeMeR74
(senior tag)

CustCoreApp alapvető alkalmazás, amely elősegíti a mobiltelefonok felhasználói élményének kezelését és optimalizálását. Felelős a különféle alapvető funkciókért és rendszerfolyamatokért, biztosítva az eszköz zökkenőmentes teljesítményét és stabilitását. Ez az alkalmazás olyan feladatokat foglalhat magában, mint a rendszerfrissítések, a rendszer erőforrásainak kezelése és a rendszer integritásának fenntartása. A CustCoreApp alapvetően létfontosságú szerepet játszik a mobiltelefonok általános funkcionalitásának és felhasználói élményének javításában.
Részletesebben: [link]
Mivel több főverziót(nincs fejlesztés) nem kapunk nincs szükség, hogy fusson, de ha akarod és szeretnéd te tovább fejleszteni a rendszert skkor nincs akadája annak, hogy futasd. ;)

[ Szerkesztve ]


zizidor
(senior tag)

Köszi, nem hiszem hogy szükség lesz rá. Több helyen is azt írják, hogy minden újraindítás után letiltott állapotba kerül.


Vazil
(tag)

Sziasztok!

A fix 120 hz-t hogy oldjátok meg? Frissítés óta a setedit app nem megy.


Norby86
(őstag)

Sziasztok!

Létezik olyan app vagy magisk modul, amivel a telefonban elmentett rendszer beállításokat ki tudom exportálni hogy ha romot frissítek és gyári visszaállítást végeznék, akkor ne kelljen ismét végig zongorázni a beállításokon? Mert elég sok idő míg mindent beállítok rajta. :D Jó lenne ha meg lehetne ezt oldani valahogy.


Madoc
(veterán)

Régen a titanium backup-ot használtam ilyenre. Nem tudom van-e még.


oba
(addikt)

Ezek a backup megoldások néha szoktak anomáliákat okozni. Biztosabb és jobb az ha rászánod magad, hogy manuálisan telepíted az appokat és újra beállítasz mindent. Azért nem egy olyan hatalmas feladat.


g0dl
(addikt)

Azért lássuk be, ez elég nagy hiányossága az androidnak. Egy mobilnál ezerszer összetettebb rendszereket is lehet menteni - visszaállítani, mindenféle nem támogatott hókuszpókusz nélkül.


oba
(addikt)

Van rá megoldás [link]
play store link: [link]

Ettől függetlenül én továbbra sem ajánlom.


zizidor
(senior tag)

Tekinthetjük hiányosságnak is, de ha egy alkalmazás összes adatához egyszerűen hozzá lehet férni, akkor az az adatlopás melegágya lenne, mint Windows-on. Vannak backup lehetőségek, de ezek jellemzően nem működnek védett alkalmazásoknál (mobilbank, biztonsági appok, hitelesítők, stb.). A root persze egészen más.


Norby86
(őstag)

Szerintem meglehetne oldani titkosítással is a backupot bármelyik felhőbe ahogy sok program is csinálja, vagy profilba menteni ahogy a böngészőkbe is van erre lehetőség (pl. firefox) hogy a profilba a beállításokat is elmenti. Nekem amúgy nem a programok elmentése lenne a lényeg mert azt újra tudom telepíteni, hanem magának a rendszerbeállításoknak a megtartása, mert az vesz el sok időt míg finomhangolom a beállításokat. Mert szeretem rom frissítés után gyári beállításra visszaállítani a telefonom, lévén rootolt és a boot.img-t is minden frissítés után újra kell patchelni. Szóval továbbra is kár hogy a gyártó nem biztosít ilyen funkciót, hiába lépek be az Oneplus profilomban, nincs backup lehetőség sajnos.


icemad
(nagyúr)
Blog

Sima Google mentés nem jó?


Norby86
(őstag)

Azt sosem használtam megmondom őszintén. Az képes a telefon beállításait A-tól Z-ig lementeni?


icemad
(nagyúr)
Blog

Elméletileg a legtöbb dolgot igen. De sajnos ez sem 100 százalékos.
Egy próbát megérhet.


gazee
(tag)

Jött is egy márciusi bizt.frissítés


Hibarin
(tag)

Kicsit darabosabbnak éreztem a rendszert a 14-es frissítés után. De ez most helyretett mindent.

üzenetek