[RIOS ERROR] [Re:] OnePlus 8T – fazonigazítás - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

oba
(addikt)
[RIOS ERROR]

csatlakozom én is a topikhoz, ma vettem egy 8T-t, nekem fel is dobta OTA-n az android 14-et az előbb, KB2003-as modell


oba
(addikt)
[RIOS ERROR]

Tudnátok ajánlani töltőkábelt aliexpressről amin biztosan átmegy a teljes töltési sebesség? Nem gyári kábelt kaptam a telefonhoz, és nem vagyok benne biztos, hogy a legjobb fajta, vékony és fekete. A telefon kiírja, hogy supervooc 65 amikor rádugom, de a 20ról 100ig kb. 50 perc alatt tölt fel. Az intelligens töltés ki van kapcsolva.


ngabi05
(csendes tag)
[RIOS ERROR]

Én innen rendeltem. Hibátlanul megy rajta a gyorstöltés. :D


oba
(addikt)
[RIOS ERROR]

Köszi! Egy teljes töltés az kb. hány percig tart nálad ezzel a kábellel?


ngabi05
(csendes tag)
[RIOS ERROR]

Mint a gyári, kb 35-40 perc, supervooc 65-öt ír. 1m, 100W, két végén type c verziót vettem. Vastag szövet kábel, jobb minőségű mint a gyári. :D


farena
(tag)
[RIOS ERROR]

Most dobta fel

[ Szerkesztve ]


gazee
(tag)
[RIOS ERROR]

Detto :))


pendre54
(addikt)
[RIOS ERROR]

Nekem is ma délután jött meg a 14-es verzió. Eddig nincs gondom, egy dolgot kivéve. Pár hete ajánlották itt a telefonhívások hangrögzítésére, ami egyébként egy tökéletes cucc volt eddig, a Cube ACR App Connector, és az ahhoz kapcsolódó Cube ACR Helpert.
A frissítés után, ezt az üzenetet kapom: "A Cube ACR Helper telepítve van, de a következő problémák merültek fel: A Cube ACR App Connector nincs engedélyezve".
Ha a hibajavító útmutatás szerint, elmegyek a "Letöltött alkalmazások" -hoz, ott a Cube ACR App Connectorhoz, és a "Ki" állapotból, megpróbálom bekapcsolni, a következő üzenetet kapom: " Korlátozott beállítás, Biztonsága érdekében ez a beállítás jelenleg nem használható."
Mindeközben meg ilyet is látok:

Ugye, ha megnézem a beállításoknál, a "Letiltott alkalmazások" opciót, ott se szerepel ez az app, mivel értelemszerűen, én nem is tiltottam.
Szóval, most ezen a téren nagy a káosz, és az én képességem eddig terjed, hogy újra működésre bírjam, ezért kellene valaki hozzáértő, hogy mit, merre csináljak még, amit előre is köszönök.


farena
(tag)
[RIOS ERROR]

Cube ACR Helperben leirtak szerint nekem sikerült. Jobb felső sarokban lévő 3 pont is megvolt?


Madoc
(veterán)
[RIOS ERROR]

A cube acr honlapján leírtak szerint megy mindig. Olvasd el. Én frissítettem mikor kijött a 14 és azóta is megy folyamatosan a cube.


gazee
(tag)
[RIOS ERROR]

Nekem montha többször tévedne az ujjlenyomat olvasó


Norby86
(őstag)
[RIOS ERROR]

Sziasztok!

Egyre kíváncsibb vagyok erre a 14-es romra. Gondoltam felteszem, de előtte le menteném a persist.img fájlt, hogy ha mégsem tetszik, vissza tudjak térni A13-ra. Szóval az XDA-s fórum [link] topikjában olvastam hogy Tips:

While crossflashing does not seem to break your /persist unlike on 8-series, it is advised that you back it up before attemting to do so as fingerprint reader may give an error related to enrollment issue. You can do so by using dd if=/mnt/vendor/persist of=/sdcard/persist.img (you must have root access, which is not something I'm going to explain here) and moving it to your computer/cloud.

Ennek tudatában mivel rootolt a telefonom, beírtam a parancsot hogy lementsem ezt a fájlt, de azt írja acces danied, sőt a már megadott root engedélyt el is veszi a terminál appoktól. Nem tudja valaki hogy ezt a fájlt mivel tudom lementeni? Ami hozzá is fér a mappához root alatt.
Úgy vagyok vele az a biztos ha megvan, nehogy a későbbiekben szenzor hibás legyen és akkor nem tudom vissza állítani.


pendre54
(addikt)
[RIOS ERROR]

Következő a helyzet. Ugye telepítve van az alkalmazás, de ha megpróbálom megnyitni, akkor jön a hibaüzenet: "A Cube ACR Helper telepítve van, de a következő problémák merültek fel: A Cube ACR App Connector nincs engedélyezve."
Ezután rányomok a "Javítsa ki a problémákat" opcióra, onnan tovább az útmutató szerint, a kisegítő lehetőségek megnyitására, majd onnan tovább, a "Letöltött alkalmazások"-hoz.
Ott ezt látom:
A következő lépésben megpróbálom megnyitni, és ezt kapom:


És innentől véget is ér a történet, itt nincs semmiféle három pont, meg bármi, ahová még nyúlni tudnék, csak kilépni tudok ebből.
Esetleg a biztonsági beállításoknál lehetne még valamit állítani, de ahhoz meg nem értek ilyen szinten, ott azért nem kezdenék állígatni össze-vissza mindent, de ha valakinek van megoldása, hogy ott mit állítsak, azt még megpróbálnám.


Norby86
(őstag)
[RIOS ERROR]

Időközben megoldódott a probléma, már tárgytalan amit kérdeztem. A jó öreg TWRP segített. :)) Eddig klassz az A14 és végre apponként lehet szabályozni hány Hz legyen a képfrissítés.


Norby86
(őstag)
[RIOS ERROR]

Problémába ütköztem. Ezen az Android 14-en a legfrissebb Magisk-al nem rejti el a rootot az appok elől. Többek között a banki appom sem működik. :( Most ilyenkor mitévő legyek?


Bence_
(tag)
[RIOS ERROR]

Nekem tegnap reggel szólt, hogy itt a 14.
Eddig annyit vettem észre, hogy töltésnél más a grafika. :D


Moleman
(addikt)
[RIOS ERROR]

Nem lehet, hogy az új verzióban megint máshova tették ezt a funkciót? Elsőre én se találom soha. :D


g0dl
(addikt)
[RIOS ERROR]

Az új 14-gyel nem tapasztalt valaki elmaradt ébresztést?


lazajnd
(tag)
[RIOS ERROR]

Folyamatosan csinálja, úgy tűnik megoldás ha este ki-bekapcsolom a releváns reggeli ébresztéseket. Azt még nem próbáltam hogy törlöm és újra hozzáadom mind a húszat :D


Norby86
(őstag)
[RIOS ERROR]

Áhh, itt más volt a probléma. :D Ezt onnan tudom hogy elkezdtem kutakodni és találtam egy kiegészítőt egy bizonyos Shamiko nevezetű zipet [link] , amit Magiskból kell feltenni. (itt is írják hogy a 27.-es Magisk hibás: [link] ) Ez végülis megoldotta a problémámat, de nem hagyott nyugodni hogy miért nem működik úgy ahogy azelőtt. Így mivel nem laktam még be a romot, lepucoltam mindent róla, gyári visszaállítás és feltettem a régebbi kiadású 26.4-es Magiskot, aztán láss csodát gyönyörűen működik vele a banki app miután elrejtettem és még a Shamiko sem kellett hozzá. Tehát az új 27.-es Magisk-el mindenki vigyázzon, valamit megbabráltak benne és bizonyos appokat nem rejt el a root elől, hiába pipálja be!

[ Szerkesztve ]

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]