üzenetek

hozzászólások


krics
(tag)

Gratulálok, a vásárlónak is, neked is. Mindenesetre, az én példányom annyira hozzám nőtt, hogy ha majd le is cserélem a firmware frissítések leállása miatt egyszer, eladni nem fogom.


icemad
(nagyúr)
Blog

Ha viszont nem adod el, akkor fogsz még vele foglalkozni, pl custom romot felrakni vagy ilyesmi? Én erősen gondolkodom rajta, csak időm nincs rá.


Moleman
(addikt)

Én is mindig így járok a telefonokkal, amíg szemmel látható pénzt érnek, sajnálok megválni tőlük, aztán meg már nem érnek semmit. Így az elmúlt 20 évből minden telefonom megvan, dobozostól, minden tartozékkal, kivéve a ZTE Blade és a Motorola Defy. Még mindegyik működik is, egyedül a Defy+ akksija halt meg, már a töltést sem veszi fel. Azt nagyon sajnálom, mert a túlvezérelt zseblámpája tök jó volt. :DDD


icemad
(nagyúr)
Blog

ZTE Blade pedig piszok jó telefon volt. Nekem volt Magyarországon először az Orange San Francisco verzió, oled kijelzővel. Az mondjuk g3c1 húzás volt, hogy szoftveresen korlátozták 256 MB ramra a sima Blade verziót. De hamar jött rá megoldás. :D


krics
(tag)

Ha kijön rá valami értelmezhető android 15 homebrew, mondjuk Lineage OS, akkor azt megpróbálom majd rátenni. Esélyt nem sokat látok rá viszont.

üzenetek