üzenetek

hozzászólások


stereofan
(tag)

#2943
pont nemrég írták, a telefonon is be kell állítani


maglew
(aktív tag)

Szia
Miért írod ezt? Specifikáció alapján a PRO típus elég erős ebben a 100 ezres kategóriában.
Vagy van valami gyermekbetegsége?


Jakesz
(őstag)

Szerintem ő maga sem tudja ezt megindokolni. Max annyival, hogy a Note 10 1 évvel öregebb, ezért biztos szar... A Note 11 Pro 5G-nek minimálisan erősebb a procija, gyorsabb töltése, és tudja a kamu a 5G-t, ami ebben a kategóriában csak marketing. És emellett drágább is .
Úgyhogy ezek alapján nyilván a Note 10 gyerektelefon, a Note 11 meg maga az isten... Szerinte .


ztibor
(senior tag)

Sehogy nem találom hogy lehet a sim kártyákra külön sms hangot beállítani.
A csengőhangot megoldottam nagy nehezen (nekem a hangok és rezgések --> Csengőhangoknál nincs sim1-sim2 ahogy az értesítéseknél se) de sms-t nem találom.
Miui Global 13.0.16 van a telefonon.


csik85
(csendes tag)

Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. A céges telefonomat le cseréltem erre, és az Android Autoban a Youtube MUSIC-ot nem tudom elindítani. (a régi P20 Pro-n ment) és igen, van Premium előfizetésem.
amúgy AA alatt megy minden, waze, google maps stb, csak a YT Music nem.
Van valakinek ötlete hogy hol és mit kell beállítani?

előre is köszi,
üdv,


S-eye
(senior tag)

Sziasztok,

feleségemnek most rendeltem egy Note 10 Prot. Milyen üveget tegyek rá? 2D vagy 2.5D-t fekete kerettel? Melyik vált be?


Utka
(tag)

Van rajta ....


Bajgunar
(aktív tag)

Kamerát ilyennel védtem le.
Előlapra meg ilyen szilikon fóliát tettem. Brutál. Nekem nagyon tetszik. Miért?
Full eltűnt az oldalról látható minimális lilás-rózsaszín bevilágítás. (Feljebb taglalták, hogy gyárilag ilyen kula a kijelző). Sőt! Nem csak az tűnt el. Hanem ~30-35° -ból(tól) már NEM látható a kijelző. Max fényerőn sem látja metrón melletted ülő, hogy mit nézel. (De ez csak oldalirányba működik, fentről, alulról ugyanúgy látható). Karcok, benyomódások pár óra után tényleg eltűnnek. Visszaalakul. Tényleg "begyógyul". Totál kimegy alóla a minden bubi ~2 nap után ha esetleg úgy rakod fel, h lesz alatta egy-kettő. Nem kell visszaszedni. Full matt. 0 csillogás, tükröződés nincs rajta. És az ujjlenyomat is negyede annyi sem látszik rajta mint egy üvegfólián. Ami viccces? Susog rajta ujjad, ahogy huzogatod. De nagyon állat. És semmit nem befolyásol. Mármint érzékelést. Mintha rajta sem lenne. 3600.- volt. Kár, h csak egyet vettem. Kellett volna még 1-2 tartaléknak, mert ahogy látom ez a forgalmazó megszűnt. De lehet másiknál találsz hasonlót.
Én bátran ajánlom. Ezerért vettem hirtelen rá üveget, mikor megvettem. De egy hónap után cseréltem ilyenre. Aztán asszony 9 Pro-jára is vettem ilyet. Ő is imádja.


S-eye
(senior tag)

Én az üveget azért jobban szeretem. Az jobban el tudja nyerni az energiát, ha leesne a teló, és inkább az törjön,mint a kijelző.

A szivárványos kijelző nekem arra utal, hogy kb 1um vastag rész van a kijelző és a fólia között és ezen interferál a fény. Hasonlóan, mint egy benzinfolt a tócsában.
De ha ez a sima üvegen is jelen van, akkor ott rossz a ragasztó.


dei
(csendes tag)

Sziasztok! Biztonsági mentés és visszaállítás mennyire müködik? Nem jelzi a telefon a hívásokat ezért akarok hard reset-et.


energiezolee
(aktív tag)

Sziasztok!

Engem pedig az érdekelne, hogy TWRP mentésnek van valami trükkje? Mert én a mentés visszaállítás után bootloop-ba botlottam! Csak az adat partíciót mentettem és állítottam vissza! Előtte és utána is volt cache törlés...

Köszi előre is a segítséget!


bigdady
(nagyúr)

Hali
Emagnàl vettem egy xiaomi redmi 10 note-ot de be van égve a kijelző... Ilyenkor be lehet vinni a hivatalos szervizbe vagy csak EMAG van hivatalos szerviz? Telefon jó áron volt így az kéne nem pénz vissza :R


perzeus
(tag)

Sziasztok

Vennék egy Redmi Note 10 pro telefont 95.000.-Ft-ért. (1 év gari a webshop szerint)
A gyártó (Xiaomi) akkor is 2 év garanciát ad, igaz?

Köszi


bigdady
(nagyúr)

Beégèsre vonatkozik a garancia?
Cserélik a kijelzőt?


Fulár
(senior tag)

perzeus :Az egy év gari az egy év gari.Senki semmilyen plusz garanciát nem fog adni!

bigdady:Ha garanciális akkor elméletileg kellene de ezt a központi szervizek hozzáállása válogatja.Sok szemét-mocsok helyen próbálnak mindent úgy csűrni-csavarni,hogy rá tudják fogni,hogy nem rendeltetésszerű használat miatt keletkezett a kár vagy a hiba.Remélhetőleg neked szerencséd lesz!A beégett kijelző egyébként sem különösebben jellemző hiba ebben a szériában.

Akinek esetleg hiányérzete van és nem akar tovább várni az lője át a régiót Indiaira és utána keressen rá a frissítére manuálisan.Lehet is letölteni és utána telepíteni a Miui 14 Android 13 kombót.Telepítés végeztével rakjátok vissza a régiót magyarra.Semmilyen negatív befolyása sincs ha ezzel a kis"trükkel"rakjátok fel.
Tudom,hogy sokaknak már régebben kijött de bőven vannak akiknek még mindig semmi.


cbatesz
(tag)

Oh köszi, már töltöm is, kíváncsi vagyok, hogy a 13-al jött bajok eltűnnek e


Viktor38
(csendes újonc)

Én visszavittem beégett kijelzővel egy héten belűl, szó nélkűl cserélték a kijelzőt. Azóta hibátlanúl működik, ez volt tavaly előtt októberben.


ferret77
(tag)

Én is köszi, már töltődik :)


bigdady
(nagyúr)

Hol vetted és hová vitted?


Fulár
(senior tag)

Igazán Nincs mit!

üzenetek