üzenetek

hozzászólások


xkoti
(senior tag)

Köszönöm meg próbálom hátha működik vele.


laaceee98
(tag)

Egyes review-k szerint az előlapi kamera körül nincs szimmetrikusan elhelyezve a kijelző. Magyarán szólva a kijelzőbe vágott körnek nem a közepén ül a kamera, hanem valamelyik oldalhoz közelebb. Ez valami szériahiba lehet, vagy általános a készüléknél?


xkoti
(senior tag)

Próbáltam az alapján feltelepíteni de mivel sajnos a kernel nem volt elérhető ( karbantartás volt az oldalt) ezért kénytelen voltam az ArrowOS-t feltenni de lás csodát ez se ismeri fel a mobil netem (digi) gondolom a Pixel OS-nél nincs ilyen probléma és fel fogja ismerni a mobilnetem.

Vagy esetleg valakinek valami tanácsa ez ügyben mert így úgy nézz ki tehetem vissza az alap rendszert lassacskán .


Bajgunar
(aktív tag)

pingwin92
(aktív tag)

Amúgy már leszedtem a fóliát, jól letakarítottam, de még így is ugyanolyan kaki, igazából még szemből is.

#3222 laaceee98:
Nálam közepén van.

[ Szerkesztve ]


laaceee98
(tag)

Köszönöm a választ.
Egyébként ezt nem tudom hova tenni. Igazából nem tudom azt sem, hogy szabad szemmel hogy néz ez ki "élőben", mert fotózva biztos más. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ez így oké. Nincs valami support, akikkel érdemben tudsz kommunikálni erről a problémáról? Nagyon a határon mozog a dolog, de én a helyedben gariztatnám, mert egy zsír új készüléknél ebben a kategóriában sem így kéne kinézni a kijelzőnek. Már ha szabad szemmel nézve is ennyire látszanak ezek a zöld és piros sávok. Felteszem igen, máskülönben nem írnál róla ide.. :F


aldebaran
(őstag)
Blog

A Pixel OS-nél az APN beállítása után simán van net. Mondjuk elég tré, amit most mértem, nem tudom, tud -e ez többet. 4,5Mbps le, 3,3 Mbps fel. De működik a digi net ebben a telóban a Pixel OS-el.
Ja és itt van Digi volte is, legalábbis a kapcsoló ott volt, de nem próbáltam ki.

[ Szerkesztve ]


xkoti
(senior tag)

Sikerült köszönöm szépen :R akkor a másik rendszernél is ez lett volna a megoldás :DDD

aldebaran: neked is köszönöm a választ ha ez nem válik be lehet privát üzeneteket küldök majd segítség reményében :R


xkoti
(senior tag)

Meg egy kérdésem lenne esetleg valami kamera appot tudtok ajánlani mert van fent egy de az nagyon alap.
A gcamot olvastam hogy az jó varrians lehet.


Francia91
(veterán)
Blog

xkoti
(senior tag)

Köszönöm :R


pingwin92
(aktív tag)

Szabad szemmel is kb. ilyen, csak a vékony szürke csíkok nem látszanak, de az mondjuk ilyen, ha egy kamera ránéz egy kijelzőre, meg amíg még nem kattintod el a képet csak nézed, addig azok futnak, de a szivárványos csíkok nem, és szabad szemmel sem futnak, ha mozdulatlanul tartom.
Illetve annyi különbség van még, hogy kicsit vakítóbb. Mint mikor belenézel a karácsonyfán az izzókba. Na, jó, talán nem annyira, de a kettő között.

Viszont nem tudom ezzel mennyire lehetne gariztatni, mert lehet, hogy ez az AMOLED kijelzők sajátossága, mert néztem sajtófotókat csak úgy random néhány telefonról és még a 300 ezres csodákon is jelen van ez a szivárványosodás.
Zenfone 9, Samsung S22 Ultra, Galaxy A52s, iPhone 13 Pro Max, Realme 8 Pro (ez ilyet is tud), Xiaomi 11T, Mi 11 Lite 5G, OnePlus Nord 2 és még lehetne sorolni.

Szóval lehet, hogy a gariztatás eredménye annyi lenne, hogy 2 hét után visszaküldik, hogy nincsen semmi probléma.
A 14 napos elállás meg nem tudom, hogy játszik-e, mert bár online rendeltem, de bolti átvétellel a mobilcsere program miatt, mivel azt csak személyesen lehet. És ott az Aquában ki is nyittatták velünk a dobozt, bár csak azért, hogy, ha esetleg törött, akkor ne legyen vita.

[ Szerkesztve ]


laaceee98
(tag)

Azt tudom, hogy a szürke csíkok a képfrissítés miatt látszanak fotón és az általános. Viszont a színes részekre akkor nem tudok értelmes választ adni.
Amiket linkeltél oké, csak kérdés, hogy vajon azokon szabad szemmel is ugyanúgy látszik-e ez (mint a tiéden), vagy azokon csak a fotózás és a beeső fény vagy valami egyéb tényező miatt látszik így a fotókon.
Üvegfólia akkor már új van rajta, nem a gyári? Factory reset megérhet egy próbát? Vannak appok is, amiket beégés ellen/enyhe beégésre ajánlott lefuttatni néha OLED kijelzőkön. Javarészt annyit csinálnak, hogy RGB színeket jelenít meg váltva egy bizonyos időtartamig a kijelző különböző részein. Nem tudom. Csak tippelgetek. Ezeket érdemes lehet megpróbálni, mert egyébként meg tök fura. Gondolom más OLED készülékeken nem tapasztalsz ilyet. Ráadásul fentebb volt, aki mondta h lát hasonlót, ha nagyon nézi, más egyáltalán nem. Lehet hogy a készülékek között van különbség, de lehet hogy a te szemed látja, másé nem. Ez nem vicc, ilyen van. Van olyan, aki a nem DC-s technológiás OLED képernyőt nem is bírja, mert megfájdul tőle a feje.


pingwin92
(aktív tag)

Hát, valószínűleg ugyanúgy látszik élőben is a többi telefonon is. Egyrészt mivel én is kb. ugyanazt látom, mint a kamera, másrészt a beeső fényt is kizárnám, mivel teljesen sötétben is ugyanúgy látom én is és a kamera is, illetve itt mellettem tesóm és anyám is.

Más OLED kijelzőt nem tudok megnézni, és még nem nagyon láttam, viszont tesómék épp ma mentek átvenni egy - szerencsére (szivárványosodás nélküli) IPS-es - telefont, s, ha már ott jártak, kipróbáltak egy pár kiállított telefont, és kb. az iPhone 14 Pro volt csak nagyon oldalról nézve ilyen, de a többi kb. kivétel nélkül hasonlóan kaki (S23, Redmi Note 11s stb...).

Amúgy ezt én sem tudom, hogy a kijelzők, vagy az emberek szemei között van ekkora szórás. Az én szemem mondjuk sokat romlott az elmúlt 1 évben, és nem csak úgy hogy feljebb kellett vennem a betűméretet a telefonomon, hanem, hogy világos szobából sötétbe átmenve sokkal lassabban alkalmazkodik a szemem a sötétséghez, mint előtte. Gondoltam, ennek köze lehet hozzá, de tesóm szeme elvileg még jó.

Amúgy nincsen most semmilyen fólia a kijelzőmön.

Ja, slusszpoén, hogy már itthon itt nyomkodjuk együtt az összesen négy telefonunkat, amikor észrevettem, hogy tesóm Huawei P10-e is szivárványosodik oldalról, ami IPS (egész pontosan IPS-NEO). Eközben a P Smart Z-men illetve a most vett Moto G32-n semmi. Mondjuk a betekintési szögek nem túl jók - pláne a G32-n -, de csak annyi a baj, hogy, ha nagyon oldalról nézem, és forgatom, akkor egyenletesen lesz kicsit sárgásabb, vagy kékesebb. De a P Smart Z színei nekem nagyon tetszenek. Mondjuk a Note 10 Pro színei is gyönyörűek (sőt, még szebbek), ha épp nem fehér háttéren szeretnék fekete betűket olvasni. Pláne a szemkímélő olvasó mód, ami csökkenti a kék fényeket, azt nagyon eltalálta a Xiaomi; jár érte a piros pont. A Huawei-emen az nagyon gagyi; az csak rátolja a legótvarabb pisiszínű sárga filtert, azt' kész.

Amúgy lehet, hogy nem nagyon bírom a PWM-et, mert első nap nekem is megfájdult kicsit a fejem, bár ez simán lehet, hogy csak a sok szünet nélküli nyomkodástól. Illetve akkor még se a színsémát, se a sötét, se az olvasó módot nem állítottam be. Most egész jó.
Csak, ha művelődni akarok, nem szabad olvasni, inkább videóból kell felszedni azt a tudást. :))

[ Szerkesztve ]


Demokatona
(tag)

Már van MIUI 14 [link] ,de még csak recovery rom.Megvárom amig OTA nem lesz elérhető.


ncc1701
(veterán)

Nocsak. Igérték, de kicsit meglepődtem rajta, h meg is csinálták.


maglew
(aktív tag)

Sziasztok!

Telefon vásárlás előtt állok és ezt a típust néztem ki. Merjek-e ilyen venni, vannak-e típus hibák, gyermek betegségei, vagy inkább a Poco /Samsung vonalon nézelődjek?

[ Szerkesztve ]


ztibor
(senior tag)

Sziasztok!
A napokban lettel tulajdonosa egy 8/256-os telefonnak.
Telepítenék rá netről letöltött apk-t (többek között gcam-ot), de nem engedi.
Már adtam engedélyt a total commandernek, a crome-nak külső progik telepítésére, de semmi. Hogy lehetne ezt megoldani?
Előre kösz a segítséget.


janos1988
(addikt)

Ne vegyél! Inkább a 11 Pro 5G-t.

Ez a telefon max. gyermekeknek játszani jó, használtan vásárolva, olcsón.

[ Szerkesztve ]


gabor_01
(senior tag)

Poco F4 akkor már. :DDD

üzenetek