üzenetek

hozzászólások


pingwin92
(aktív tag)

Szabad szemmel is kb. ilyen, csak a vékony szürke csíkok nem látszanak, de az mondjuk ilyen, ha egy kamera ránéz egy kijelzőre, meg amíg még nem kattintod el a képet csak nézed, addig azok futnak, de a szivárványos csíkok nem, és szabad szemmel sem futnak, ha mozdulatlanul tartom.
Illetve annyi különbség van még, hogy kicsit vakítóbb. Mint mikor belenézel a karácsonyfán az izzókba. Na, jó, talán nem annyira, de a kettő között.

Viszont nem tudom ezzel mennyire lehetne gariztatni, mert lehet, hogy ez az AMOLED kijelzők sajátossága, mert néztem sajtófotókat csak úgy random néhány telefonról és még a 300 ezres csodákon is jelen van ez a szivárványosodás.
Zenfone 9, Samsung S22 Ultra, Galaxy A52s, iPhone 13 Pro Max, Realme 8 Pro (ez ilyet is tud), Xiaomi 11T, Mi 11 Lite 5G, OnePlus Nord 2 és még lehetne sorolni.

Szóval lehet, hogy a gariztatás eredménye annyi lenne, hogy 2 hét után visszaküldik, hogy nincsen semmi probléma.
A 14 napos elállás meg nem tudom, hogy játszik-e, mert bár online rendeltem, de bolti átvétellel a mobilcsere program miatt, mivel azt csak személyesen lehet. És ott az Aquában ki is nyittatták velünk a dobozt, bár csak azért, hogy, ha esetleg törött, akkor ne legyen vita.

[ Szerkesztve ]

üzenetek