üzenetek

hozzászólások


laaceee98
(tag)

Azt tudom, hogy a szürke csíkok a képfrissítés miatt látszanak fotón és az általános. Viszont a színes részekre akkor nem tudok értelmes választ adni.
Amiket linkeltél oké, csak kérdés, hogy vajon azokon szabad szemmel is ugyanúgy látszik-e ez (mint a tiéden), vagy azokon csak a fotózás és a beeső fény vagy valami egyéb tényező miatt látszik így a fotókon.
Üvegfólia akkor már új van rajta, nem a gyári? Factory reset megérhet egy próbát? Vannak appok is, amiket beégés ellen/enyhe beégésre ajánlott lefuttatni néha OLED kijelzőkön. Javarészt annyit csinálnak, hogy RGB színeket jelenít meg váltva egy bizonyos időtartamig a kijelző különböző részein. Nem tudom. Csak tippelgetek. Ezeket érdemes lehet megpróbálni, mert egyébként meg tök fura. Gondolom más OLED készülékeken nem tapasztalsz ilyet. Ráadásul fentebb volt, aki mondta h lát hasonlót, ha nagyon nézi, más egyáltalán nem. Lehet hogy a készülékek között van különbség, de lehet hogy a te szemed látja, másé nem. Ez nem vicc, ilyen van. Van olyan, aki a nem DC-s technológiás OLED képernyőt nem is bírja, mert megfájdul tőle a feje.

üzenetek