üzenetek

hozzászólások


energiezolee
(aktív tag)

Szia!

Valóban annyit kell várni! Se többet, se kevesebbet...
Én xiaomi.eu romot használok és hibátlan, de majd mások is biztos fognak javasolni, mert én ezen kívül csak a gyárit próbáltam.


rasotamas
(veterán)

Miért ami rajta van nem eu rom?


energiezolee
(aktív tag)

De, de a xiaomi.eu az egy full tuningolt custom fw. Nézz utána milyen sok extra van benne, mint például a hívások rögzítése: Link

[ Szerkesztve ]


loosht
(senior tag)
Blog

Két és fél évig romoltam a telefont, kb mindet kipróbáltam, és azt kell mondjam, hogy nincs egy értelmes sem közöttük. Mindegyikben van valami (akár több) bug, ami miatt mindig másik után kellett néznem. Egyetlen custom rom van, ami jól működik és az a Xiaomi.eu-s.


ncc1701
(veterán)

Utód berendelve, jövő héten érkezik. Szerettem ezt a vasat, nekem teljesen megfelelt, de a sw az elég gázos nálam, ezek a random fagyások már vállalhatatlanok.

Moto edge 50 pro 12G/512G verzióban. Hirtelen kellett döntenem. Eddig is tapasztaltam, h mintha ki lenne kopva a tápcsati, de a szaladgálós autómban vízszintben van a teló, nem volt hangsúlyos. A saját kocsim 2 kategóriával van feljebb, sokkal jobb futóművel, függőben van a telefontok, kb 5 percenként kirázódik, még az osztrák utakon is. Moto meg tud indukciós töltést, plusz ip68-at, ami hirtelen egy nagy megázás után szempont lett.


Árpi001
(senior tag)

Eddig is tapasztaltam, h mintha ki lenne kopva a tápcsati,

Nekem is ez a bajom vele.


ferret77
(tag)

Én fogpiszkálóval ki szoktam takarítani, utána nincs ilyen gond. Ha belenézel, látszólag tiszta, semmit nem látsz, de egy csomó szösz és dzsuva kijön belőle. Próbáljátok ki.


Francia91
(veterán)
Blog

"Eddig is tapasztaltam, h mintha ki lenne kopva a tápcsati"

Én még sosem, pedig autóban is van használva GPS-ként.
/Mondjuk hidrós Citroenem van, úszik az úton, de akkor sem tapasztalok ilyen jelenséget :) /

Amúgy az Edge 50 Pro jó cucc, olvastam teszteket, véleményeket róla, fotóból is jó, nem feltétlen kell rá GCam pluszba :)

[ Szerkesztve ]


ncc1701
(veterán)

Ób+. Nagy tipp volt. :) Általában nem szoktam ilyen ostoba lenni. Én fogkefével szoktam megtakarítani, most így utólag látva annak sok haszna nincs. Szóval fogpiszálót két oldalról laposra csiszoltam finom csiszoló papíron, elképesztő mennyiségű szemét volt benne. Addig kell piszkerálni, míg bevilágítva látszik a csati alján a fém mindenhol. Kattan rendesen, nincs kikopva, csak teli volt szeméttel.

[ Szerkesztve ]


ncc1701
(veterán)

Nekem ez céges teló, főnök saját tapasztalatából okulva max 2 évente elkezd aszogatni, h rendeljek már új telót, és ne olcsót, mert az xar is lesz. Hát mondom ok, pénteken megérkezett az utód, erre kiderül, h fax voltam, nem takarítottam ki a csatit.
Cégek között asszem nem működik a 14 napon belüli visszaküldés, gondolom. Tudom, h sokkal jobb teló a moto 50 pro, csak nekem megfelel a régi is, míg működik. :)


Francia91
(veterán)
Blog

Én csak olvasgatom a teszteket, véleményeket, nem véletlen van nekem is Note 10 Pro még most is, megvagyok elégedve vele :)


ncc1701
(veterán)

Ugyanez. Ha nem fagyogatna néha (elhiszem, h egyéni user error), akkor egy szavam nem lenne rá. Szép a képernyője, fényképezője számomra megfelel, sebessége is ok, 256-os sd kártyával tárhely is van.


Pityu89
(senior tag)

Sziasztok! Eljöttünk nyaralni Olaszországba. Feleségem ilyen telefonján nem működik a roaming. Elvileg mindent bekapcsoltam. Simet áttéve iPhoneba működik, tehát valami telefonos beállítás lehet. Valakinek valami tipp?

[ Szerkesztve ]


ncc1701
(veterán)

Ezzel nem segítek, de osztrák-horvát-szlovén-cseh hálózaton az enyémmel nem volt gondom.


Moki2
(aktív tag)
Blog

Ha jól sejtem gyári rendszer van rajta , ha nem akkor a külföldi roaming külön bállítás.

[ Szerkesztve ]


Pityu89
(senior tag)

Köszönöm, ez be van kapcsolva de semmi. :(


pch
(aktív tag)

Alatta a nzetközi barangolás-nálvan hogy soha. Azt is átállítottad?


Tocso76
(tag)

Sziasztok!
Szeretnék visszarakni egy olyan rendszert amivel vissza lehet zárni a bootloadert. Szerintem ez volt rajta eredetileg:
MIUI Global Stabil 12.5.6.0(RKFEUXM).
Most ez van rajta:
MIUI xiaomi.eu 12.5.8 Stabil (RKFMIXM)
Hogyan is fogjak hozzá? Jó lehet, ha ezt visszarakom és ezzel zárom?
Magisk appal rootoltam talán. Jöhet a lebaxás... :B
Köszi.

[ Szerkesztve ]


Moki2
(aktív tag)
Blog

Rég csináltam már visszazárást de emlékeim mi flash + fastboot rom kell hozzá . Mi flashnél kell kipipálni BL zárást


rasotamas
(veterán)

Sikerült aldebaran leírása alapján felraknom a PixelOS-t, köszönöm szépen!
Annyi hiányosság azért van a leírásban, hogy amikor nyomok egy wipe-ot TWRP-ből akkor törlődik a telefonról a fájlrendszer, és csak SD kártyáról lehet onnantól feltenni magát a Pixel romot.
Szerencsére a kocsiból a menetrögzítő kamerából tudtam szerezni egy SD kártyát, de anélkül bajban lettem volna.

Eszméletlenül tetszik a PixelOS, sokkal jobb mint a Xiaominak a megjeegyezni sem vagyok hajlandó milyen nevű OS-e. Kicsit még szokni kell persze, de ez alapján simán vennék Pixel telefont.

Ezt a kernel cserét a mai napig ajánlott megcsinálni? Mert ez ugye egy közel másfél éves leírás és azóta már sokkal újabb PixelOS ment fel, lehet ez már jobb.

[ Szerkesztve ]

üzenetek