üzenetek

hozzászólások


rebla
(aktív tag)

meg ugye az euro árfolyam... 2 évvel ezelöttin nézve minimum egy 10e ft al drágább lenne egy akkor 60 e ft os telefon ha ma vennénk... :F


_stick_
(őstag)

Tököm...
Ránéztem erre az accubattery alkalmazásra. Azt kell tudni rólam, hogy az ökölszabály szerint minden LI aksis kütyümet igyekszem 70% és 100% között tartani. Amint eléri a max 100%-ot, kihúzom. Ehhez képest a két éves telóm aksija 73%, ezt még túl is élem, de ott a nejem samsungja, valamivel fiatalabb az enyémnél. Viszont ő egyáltalán nem figyel erre, nem is érdekli: kb minden töltést 10%-ról kezd és nem várja meg a teljes töltést, kihúzza-használja, aztán este visszateszi töltésre és egész éjjel 100%-on tölt. Neki meg 84% az aksi kapacitás... :F
Jobb lett volna ha nem nézem meg. :)


miqlas
(őstag)

Nekem nem mutat az állapot fülön semmit. :W


_stick_
(őstag)

Párszor tölteni kell, az sem baj, hogy lemeríted töltés előtt. Nekem is volt vagy két 20-ról 100%-ra töltés, mire mutatta.


Gerasz
(aktív tag)

A törődés illúziója a tied volt az elmúlt két évben, ezt már senki sem veheti el. A gyorstöltéstagadók egyébként inkább 20% és 90% közt javasolják a töltöttséget, esetleg állj át erre.


Fall-N
(veterán)

Nekem is hasonlót ír, de nem biztos hogy pontos.


aelod
(veterán)

Az ugye megvan, hogy a teljes merülés és a teljes töltés valojában nem az?


_stick_
(őstag)

Igen, képben vagyok.

Gerasz, gondoltam is rá, hogy lazítok a töltési szokásomon.


aelod
(veterán)

No offenz. Nem azért írtam. Mondom én nagyon rágörcsöltem erre és semmi + nem adott. Ellenben folyton lestem mennyi van még a telepben és kb mennyi kellene legyen stb.
Most rádugom aztán kész. 2 év után meg úgyis csere érett lesz mindegyik kb.


_stick_
(őstag)

Vettem a lapot. :R
Igazából tényleg csak az bosszant, hogy éveken keresztül rágörcsöltem a kütyüim akku töltésére és most jött egy ilyen visszajelzés. (persze lehet, hogy csak 80% volt az aksi, mikor megvettem, mert nem volt akkor tesztelve)
Elengedem ezt a vonalat és átállok arra amit Gerasz javasolt.
Mindenesetre érdekes, hogy az újnak már nem nevezhető Li-technológiával kapcsolatban még mindig sok a kérdőjel (számomra).


miqlas
(őstag)

Öt feltöltés kellett hozzá. Most azt írja, hogy 90%-os az akksi állapota, a telóm meg 2 éves.


kisza25
(félisten)
Blog

Én is ezt vettem észre🤔


kisza25
(félisten)
Blog

Én 45eFt vettem tavaly nyár elején, azt nehéz lesz űberelni :D
Én is rá vagyok feszülve az akksik töltésére, párom notija 8éves és 85% benne az akksi, úgy hogy 99% hálózatról használta és 100% töltötségen volt :C

[ Szerkesztve ]


rebla
(aktív tag)

Jött valami rendszer alkalmazás frissítés... Rámegyek hogy telepítem, de csak az előzményeket mutatja, nincs telepítés lehetőség, aztán eltünik... :DD

[ Szerkesztve ]


rebla
(aktív tag)

Na most sikerült.... Nem értem most ott volt a frissítésnél...


gthomma
(senior tag)

Sziasztok!
Jelenleg 12.5.1.0 (QFGEUXM) van a telefonomon, ezt szeretném frissíteni, xiaomi.eu_multi_HMNote7_V12.5.3.0.QFGCNXM_v12-10.zip -re, OrangeFox recovery már fent van.
Ha jól értem a leírást akkor csak fel kell telepítenem a recovery-ből? Nincs szükség semmilyen wipe-ra nem kell semmit törölni ?


szemmelver
(aktív tag)

Sziasztok!

Mitől lehet hogy nem jelzi a wifi nevét? Tudom fent jelzi, de itt nem. Pedig kellene.

Köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]


vlevi
(nagyúr)

12.5-os MIUI?
Lehet, hogy azért.
A 12.5-ben pl megszűnt az óra, és az időjárás korábbi működése is, már csak statikus ikonkent működik, nem mutatja a pontos időt. Lehet, hogy a WiFi ikon is így járt.


rebla
(aktív tag)

[link] itt a megoldás tökéletesen működik nálam is minden ikon a régi statikus...


vlevi
(nagyúr)

:R

Vajon lesz-e olyan MIUI launcher frissítés, mármint, rendes, automatikusan települő frissítés, amivel vissza jönnek az élő ikonok?

[ Szerkesztve ]

üzenetek