üzenetek

hozzászólások


rebla
(aktív tag)

Ez egy jó kérdés... Mindenesetre én nem vártam meg. :DD


szemmelver
(aktív tag)

Igen, de már előtte is ilyen volt.


rebla
(aktív tag)

Kipróbáltam, kiraktam egy wifi widget-et. Csak színt vált állapottol függően, nem ír hálozatot..


Fall-N
(veterán)

Nekem jobban hiányzik a feloldás utáni animáció. Mondjuk nem használok gyárit, mert jobb a Nova, Action, Smart 6 alfa, Niagara stb.


fa4hu
(őstag)
Blog

Ha gyári ROM-ról váltasz EU.ROM-ra, format data mindenképpen kell.


szemmelver
(aktív tag)

Színt? :Y érdekes. Nekem Note 5-ön, és fater redmi 4x-én is kiírja. Akkor lehet itt kivettek valamelyik frissítéssel.


aelod
(veterán)

Nálam működik az óra és az időjárás widget is.


Bl.Gyo.
(őstag)

mindjárt jön a redmi note 11, abból is 3 fajta. bejön az a szögletes forma, fehér színben, lehet le lesz cserélve a note 7, habár sok bajom nincs vele még, de már kicsit gyenge (laggolgat), meg az akku sincs a helyzet magaslatán (79%-os).

[ Szerkesztve ]


aelod
(veterán)

én is arra ácsingózok csere ügyileg
a 10-es széria nem győzött meg :(

[ Szerkesztve ]


vlevi
(nagyúr)

Nem a widget a probléma, hanem az, hogy régebben az ikonok, amikor a főképernőre ki voltak rakva, azok is mutatták a napi dátumot, az időt, és talán az időjárás is mutatott valami, a helyzetnek megfelelő ikont (felhő, nap, stb...).
De most csak egy egyszerű, átlagos, sosem változó ikon jelenik meg.
Nem használok speckó skin-t a MIUI launcherhez, mert azoknál fordult elő korábban, hogy ott nem működtek.
Annyira azért nem életbevágó, hogy emiatt kézzel telepítsek MIUI launchert, és utána meg esetleg azzal legyen valami más nyűg.


aelod
(veterán)

Na ezzel én is így vagyok. Á már értem. Ezek nálam nem működtek korábban sem így nem maradtam le akkor semmiről :DDD
Ehhez már csak akkor fogok nyúlni komolyabban ha átköltözöm majd az újra. Addig használom.

[ Szerkesztve ]


rebla
(aktív tag)

visszább a megoldás nem tudom miért nem használjátok....
Semmiféle probléma nem volt azóta sem a progival...
De nekem mindegy :)

[ Szerkesztve ]


rebla
(aktív tag)

Jött a jegyzetekre frissítés,de ugyanolyan xar a kinézete mint volt... :W


azimut
(aktív tag)

A kedvenc CrDroidomra régóta nem jött frissítés, ráadásul az akkuszivárgás jelentős volt. Megpróbáltam recoveryben egy kis pucolást (wipe), de onnan meghalt a telefon, nem töltött be a rendszer. Adatokat - elsősorban fotókat - ki tudtam menteni, a többi nem számított, gyalu, majd random választással egy Pixel 6 Pro fantázianevű romot taszajtottam fel. Android 12, gapps benne van. Pár alkalmazást még kilőttem, töröltem, majd gyorsan belaktam. A kamera alkalmazáshoz elvileg egy gcam patch járult, de patch install után nem indult a rendszer, ezért matyiztam még vele egy kicsit. A saját, eddig megszokott gcam-om (7.3.018 by UrnyxOS) hibátlanul felment, és működik.

A 12 szokatlan (nincs home gomb, fura ujjmozdulatok kellenek), de nem vészes. Eddig fluid, szivárgás nem volt. Gps jó, gravity szenzor rendben (a fülem nem indít alkalmazásokat), Chrome-ot Via-ra cseréltem, a gyári launcher a híreket, keresőt erőltette, ezért Nova-ra váltottam, bankolni lehet. Közösségi oldalak nem játszanak, értesítésekből csak a levelezőt és az üzenetküldőt engedélyeztem, időjárás értesítés sem kell, kinézek az ablakon....

Régebben a zenehallgatás is fontos volt, de 1. van egy klassz rpi+dac streamelésre, 2. autóbe vettem rendes fejegységet. Esetleg távolabbi barkácsműhelyben használok bt-s erősítőt, az is remek.


aelod
(veterán)

Frissítettem a google keresőt és azóta ha beírok vmit akkor semmit nem talál nem tölt be semmit. Hol tudom eltávolítani a frissítést? Megvan.

[ Szerkesztve ]


bigmafa
(tag)

Sziasztok, mennyire ajánlanátok ezt a telót egy gyereknek? Értem ezalatt - mennyire működik megbízhatóan, gyári állapotban, mindenféle mókolás nélkül? Nem szeretném állandóan hekkelni a telúót hogy menjen, mindenféle mágikus hibákat orvosolni, custom ROM-okat tölt9getni, stb... Illetve hogy tudom megnézni hogy a megvenni kívánt telefon mennyire "steril" mindenféle mókolástól? Köszönöm!


0xmilan
(addikt)

En teljesen gyari allapotban hasznalnom, mindenfele mokolas nelkul es teljesen oke. Ez mar sorban a masodik (redmi) telefonom, amit meg csak nem is rootoltam, mert a dobozbol kiveve is hasznalhato.
A beallitasokban meg tudod nezni, hogy milyen rendszer van a telefonon. Meg gondolom meg tudod kerdezni az eladot is. :D


22Dávid22
(aktív tag)

Szerintem teljesen rendben van a dobozból kivéve is, bár egy debloatot az összefoglalóban lévők szerint azért ajánlanék.
A telefon sterilitását legegyszerűbben a fejlesztői beállításokban tudod ellenőrizni, nem tudom most pontosan, azt hiszem, Mi Unlock állapotának hívják a menüpontot, ha azt mondja neked, hogy ez a telefon biztonságos, a rendszerbetöltő/bootloader zárva van, akkor a telefonon biztosan eredeti rendszer fut, módosítások nélkül.

[ Szerkesztve ]


bigmafa
(tag)

Köszönöm mindkettőtöknek!


junkpod
(nagyúr)

Hello, pár napja megint csavarral valamit a hangerő vezérlés környékén. Most azt csinálja, hogy webes videó lejátszás esetén telefon hangszóró üzemmódra vált és itt kezdi lejátszani a hangot a beszélgetés hangszórón. Nagyon dühítő!
Van erre valami javítás ötlet? :W :W :W

üzenetek