üzenetek

hozzászólások


azimut
(aktív tag)

A kedvenc CrDroidomra régóta nem jött frissítés, ráadásul az akkuszivárgás jelentős volt. Megpróbáltam recoveryben egy kis pucolást (wipe), de onnan meghalt a telefon, nem töltött be a rendszer. Adatokat - elsősorban fotókat - ki tudtam menteni, a többi nem számított, gyalu, majd random választással egy Pixel 6 Pro fantázianevű romot taszajtottam fel. Android 12, gapps benne van. Pár alkalmazást még kilőttem, töröltem, majd gyorsan belaktam. A kamera alkalmazáshoz elvileg egy gcam patch járult, de patch install után nem indult a rendszer, ezért matyiztam még vele egy kicsit. A saját, eddig megszokott gcam-om (7.3.018 by UrnyxOS) hibátlanul felment, és működik.

A 12 szokatlan (nincs home gomb, fura ujjmozdulatok kellenek), de nem vészes. Eddig fluid, szivárgás nem volt. Gps jó, gravity szenzor rendben (a fülem nem indít alkalmazásokat), Chrome-ot Via-ra cseréltem, a gyári launcher a híreket, keresőt erőltette, ezért Nova-ra váltottam, bankolni lehet. Közösségi oldalak nem játszanak, értesítésekből csak a levelezőt és az üzenetküldőt engedélyeztem, időjárás értesítés sem kell, kinézek az ablakon....

Régebben a zenehallgatás is fontos volt, de 1. van egy klassz rpi+dac streamelésre, 2. autóbe vettem rendes fejegységet. Esetleg távolabbi barkácsműhelyben használok bt-s erősítőt, az is remek.

üzenetek