[RIOS ERROR] [Re:] Redmi Note 7 - nota bene - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

Fall-N
(veterán)
[RIOS ERROR]

Új hír. [link]


fa4hu
(őstag)
Blog
[RIOS ERROR]

Sajnos az időhúzásból várható volt. Jó kérdés, hogy a sima 12 meddig kap biztonsági frissítést...


kisza25
(félisten)
Blog
[RIOS ERROR]

De 12.5.1 van rajta, vagy akkor ez most miben más :F


aprokaroka87
(nagyúr)
Blog
[RIOS ERROR]

Én elég kevés esélyt látok arra hogy biztonsági frissítés is kapjon, vagy ha igen akkor max 1-et, de azt sem idén.


Fall-N
(veterán)
[RIOS ERROR]

Kapott volna ez a 12.5 egy szoftveres optimalizációt.


rebla
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Pontosan! Kicsit csalódott vagyok hogy félkész termékeket neveznek frissítésnek... :F


Riccsiz_h
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

sziasztok !

Redmi Note 7 - MIUI 12.5.1.0 (QFGEUXM) frissítés óta nem működik a mobilnet semmilyen formában. SIM kártya tesztelve másik telefonban, minden ok. Eddig semmilyen gond nem volt, csak a frissítés óta áll fent a probléma.

Láttam hogy Redmi 10S-nél a Xiaomi elismerte a mobilnet bugot, de Redmi Note 7-ről nem találok sok mindent. Esetleg valaki járt hasonlóan ?

Nem örülök neki, de még egy gyári resetet majd megpróbálok csak előtte még menteni kell a telefonról egy frisset. Azért ez egy elég súlyos, alapvető funkciót érintő bug

Szerk: Áttettem a SIM kártyát egy másik telefonba, kicsit neteztem vele. Majd visszatettem és hirtelen lett net a Note 7-en is. Nagyon érdekes :F Pedig a hozzáférési pontok és minden be volt állítva pontosan úgy ahogyan most is és még újra sem indítottam a telefont

[ Szerkesztve ]


22Dávid22
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Ha jól látom, a Note 7 tegnap este kapott egy frissítést a kínai régióra. A changelog a szokásos sablon.
Ezek szerint elképzelhető, hogy majd egyszer globalra is jön még egy.


kisza25
(félisten)
Blog
[RIOS ERROR]

Azért sim pakolgatadhoz nem árt kkkapcsolni a telefont szerintem


aelod
(veterán)
[RIOS ERROR]

Minek? Repülő mód és kész.


ooooobi
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Pár napja jött ki egy olyan hiba, hogy ha messengerrel vagy whatsappal videchatelek akkor a másik fél nem hall. Ha ha sima hívást indítok ezekkel akkor viszont igen. Ahogy bekapcsolom a kihangosítást elmegy a mikrofon. Furamód Duoban meg müködik a videochat is. Rendes telefonhívás is müködik, hanfelvétel is. Egy reset lehet megoldaná de nem szivesen csinálnék ilyet, google hitelesitök vannak fent authy app. gyari miui van fent 12.5.1.0(QFGMIXM) Van valakinek valami tippje esetleg amivel még próbálkozhatnék reset elött?


Lacuss20
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Sziasztok!

Tettem a masinába így pár év után egy 128GB os SD kártyát mivel elég sok fotó videó app van így a sajnos gyárilag 64GB-os tárhely mindig fullon van. Milyen módon lehetne elérni, hogy az appok az sd kártyára kerüljenek? Vagy legalábbis néhány? :F :F Képek stb kiválasztottam, hogy az SD-re menjenek, de van pár nagyobb méretű app ami szintén jobban elférne ott.


miqlas
(őstag)
[RIOS ERROR]

... asszem appokat nem tudsz a gyári rommal (androiddal) kártyáról futtatni ...


Lacuss20
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Sejtettem :( Szánalmas. Egy "ezeréves" hulladék vo*** tab nál már belerakáskor formázhatod belső tárhelynek az sd kártyát és mennek arra az appok. Nyilván, ha pl játszani akarsz vagy valami nagy közvetlen elérést igénylő dolgot futtatsz, akkor érthető gyorsabb a belső memória, de elég sokmindent "ki lehetne lökni" az SD re végső soron, hogy abból is a HI Class eek elég jó sebességet tudnak. No mindegy az összes "adat" állomány kisétál az appoknak meg megmarad a belső szerencsére így már elég lesz ahely napi szintű használatban-hoz, mielőtt elavul a teló nincs katazstrofálisan sok appom. :) Láttam amőgy mókolást, de nincs sok kedvem hozzá elévileg gyári romon is lehet mozgatni az alapján, de nem ér annyit, ha nincs egyszerű mód :)

:R :R

[ Szerkesztve ]


kanyi51
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Ha van Root -- akkor a Link2SD az ajánlott, de csak Rootal.


Mercutio_
(félisten)
[RIOS ERROR]

Google-nél reklamálj, ők vezették be valamelyik droid verzióban, mivel sok hulladék SD-kártya okozta probléma miatt magát a droidot szidták az emberek.


Lacuss20
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Legalább a MIUI valahogy biztosítana rá lehetőséget... vagy nemtudom :F
De végülis mindegy minden egyéb adat illetve ami leginkább foglal fotó,pdf stb átmozgatható illetve alapból oda is tudja menteni aztán ez van :D :R

[ Szerkesztve ]


Fall-N
(veterán)
[RIOS ERROR]

Nem kellett ahhoz feltétlenül tönkre menni. Alapból lassabb is, így nem célszerű használni. Másrészt már régóta titkosított a tárhely. De be lehet formázni Adaptív térhelyként, igaz én nem tenném. Egyébként is manapság alap a 64 GB tárhely, így minek kellene linkelni SD-re?


maczera
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Pláne, hogy 128 GB verzióban is volt...

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]