üzenetek

hozzászólások


Lacuss20
(senior tag)

Volt 5-8 ezerrel drágábban azután, hogy megvettem egy hétre rá, ugyanabban a webshopban :)
Szívtam is a fogam miatta rendesen, ha nem külföldön lettem volna a telefonnal akkor visszáruztatom és nem érdekel, hogy kihuzzák e a max 1 hónapon belül fizetik vissza az árát témakör. :( :( :(


Lacuss20
(senior tag)

Újabb kérdés nem tudom ki szokta használni navigációnak a telefont, de nálam elég sűrűn csinál hülyeségeket, pl megyek aztán elkezd össze vissza forogni, azt hiszi nyíl egyenes úton, hogy megfordultam stb. Google map app hiba enne vagy a GPS modul halódhat? Kint van szélvédőnél, nem lemez a tetőnél ezt nem tartom hibaforrásnak így. :R

[ Szerkesztve ]


tomy86
(addikt)

Szélvédőnél elhelyezve lehet melegedési probléma is. Én szellőzőrácsra rögzített tartóban használom, de nem tapasztaltam ilyen hibát.


Lacuss20
(senior tag)

Hát nemigen volt ma meleg kint sem bár szörnyen hideg sem, de az autót nem zoktam hülyére fűteni. Nap nem sütötte :/


zsola32
(őstag)

Locus / Pokémon programokat használok, gond nélkül


wanted5
(őstag)

Nincs benne GALILEO, sose lesz jó...


Lacuss20
(senior tag)

Hát van pár régi gépem is azok tényleg régiek 5-6 évesek, akksikkal semmi gond amúgy, de navival sem. Pedig ott aztán végképp galilejooo szóba sem jött.


vargalex
(félisten)
Blog

Hetente 2-3 alkalommal használom Budapesten belül, soha nem volt gond (tegnap is azzal mentem)...


aelod
(veterán)

Eddig nekem sem volt gondom a 2.5 fél év alatt.


Lacuss20
(senior tag)

Akkor valószínűleg egyedi jelenség lesz :/ Mindenesetre nem sűrűn használom navinak, mert van másik teló erre a célra, illetve már megszoktam valamelyst ezta hülyeségét, csak néha eléggé rosszkor csinálja. :C :U :R


brugo
(aktív tag)

A Tisztitó naponta 2 szer is jelzi hogy tele van és kell tisztitsak,habár 3 napra álitottam a törlést a telót pedig alig használom több mint 3 napot tart az aku . Miért mint törölteti magát ?


Bl.Gyo.
(őstag)

sziasztok! meguntam a miui belassulását, és nagy nehezen feltettem a legújabb twrp-t és pixel experience plus-t a telóra, szépen fut, csak nem lehet rá telepíteni semmit play áruházból, azt írja nincs elég hely, pedig az egész első tárhelyből 12GB van használva (20%) azt írja is a tárhely kezelőbe. Miért van ez, és mi a megoldás?


Bl.Gyo.
(őstag)

nem aktuális már rájöttem hol rontottam el, bár ez a jelenség nem normális szerintem de megvan oldva:
rom telepítés után csináltam egy factory resetet az OS alól (szokás nálam), és az okozta ezt a hibát. Gondolkodtam kicsit, bementem a twrp-be és nyomtam csak egy data format-ot, reboot, és utána már tudta használni a belső tárhelyet mindenre.


hzsolee
(őstag)

Üdv!
Nem vagyok telefon guru, meg el is veszek a leírásokban, ezért egy gyors kérdés. Lassan váltanék erről a telefonról. Xiaomi-t szeretnék, de nfc kellene és qi töltés sem lenne rossz. Melyik típusok jöhetnek szóba?


vlevi
(nagyúr)

GSM aréna 5db 2021-es Xiaomi modellt dob ki, nfc-vel és vezeték nélküli töltéssel.
[link]

[ Szerkesztve ]


hzsolee
(őstag)

Bocs... :R


hzsolee
(őstag)

:R :R


trebrona
(nagyúr)
Blog

Semmi gond, ott több a tapasztalat. :)


Bl.Gyo.
(őstag)

gondolom lassan elérhető lesz a redmi note 11 pro, elég jó készülék érdemes arra várni, bár értékhatárt nem írtál...

[ Szerkesztve ]

üzenetek