üzenetek

hozzászólások


Roxkex
(senior tag)

Sziasztok !
Adott egy redmi note 7 miui EU 12.5-el.
Erre fel volt rakva a magisk, illetve a hide props-al át volt mókolva egy másik telóra (kellett a diablohoz XD). Egyik este a magiskot frissítettem a 25.1ről 25.2-re illetve ez alatt persze a magisk app át maszkolása ki volt kapcsolva. Ezek után reboot volt és minden faja is volt.
Majd a Zygisk-ot bekapcsoltam rebootoltam (őszintén szólva nem is tudom már minek :W :W ) és a reboot után azt mondta a telefon, hogy ahhoz hogy android eltudjon indulni adjam meg a jelszót. A telón SEMMILYEN jelszó nem volt.
Erre van ötlete valakinek mint megoldás ?

Amit Én próbáltam, hogy fastboottal fel flasheltem egy gyári romot és lockoltam a BL-t majd megint kinyitottam és felpakoltam az orangefoxot (csak a recovery.img-fájlt flasheltem fastboottal majd a bekapcs + hangerővel arról bootoltam) amivel pedig a miui eu 12.5-t raktam fel, úgy hogy előtte format data + reboot + wipe all és ekkor ment rá a flash. Reboot utána minden király, beállítgattam nagyon alap dolgokat majd reboot to recovery és amikor szerettem volna az internal storage-be lépni (ahova másoltam a magiskot, hogy vissza flasheljem (meg még másokat is)) akkor azt láttam, hogy "unable to mount /data..... Megnéztem a mount storages szekcióban és nem tudom mountolni a datat.
Könnyen lehet, hogy encrypted maradt volna ? Esetleg ötlet, hogy ez így mi a fene lehet ? :\

Lehet, hogy nem szorosan idekötődik de mivel a Zygisk bekapcsolás után csinálta ezt így a magisk topicjában is feltettem a kérdést.

üzenetek