üzenetek

hozzászólások


Dark Archon
(addikt)
Blog

Jobbulást a kutyusnak!

Sajnos csak utólag tudja magát ostorozni az ember, hogy mi lett volna a jó döntés. Mikor a mi kutyánkkal gond volt, a megszokott, egyébként jó fej állandó orvosunkhoz vittük, aki allergiát állapított meg nála. Így el is kezdtük a természetesen nem túl olcsó hipoallergén és/vagy gyógyszeres kezelést. Kérdeztem, hogy biztosan az, nem kellene vért venni? Nem volt a válasz. A gyógyszernél döntöttem.

Lényeg, hogy néhány hét után sem volt változás, illetve állandóan vakarózott szegény. Végül elvittem máshova, mert pont hétvége volt, és már nem emlékszem, de valami nem tetszett az állapotán. Meg akkor már megemlítettem, hogy állítólag allergiás, szedi a gyógyszert. Az önmagában kevés, mondták, kapjon hipallergén tápot is. Okés.

Pár héttel később sem volt változás, és visszavittük. Itt pont egy olyan doktornőbe futottunk, akinek feltűnt, hogy sápadt a kutya. Vérvétel, várakozás. Pár nappal később értesítettek, hogy azonnal vigyük a kutyát kezelésre (infúzió), mert nagyon rosszak az értékei. Négy napig kapta az anyagot, az helyretette kicsit.

Ezek után elmentem a megszokott orvosunkhoz, hogy megmutassam a vérképet. Ekkor már ő is azt mondta, hogy csoda, hogy még él, irány az állatkórház (Lehel út). Na, ott megállapították, hogy májrák, végső stádium, a kutya menthetetlen.

Később még elvittem szegényt az állat onkológiára, hogy ott is elköltsek egy rakás pénzt, de nyugodt legyek, hogy mindent megtettem érte, de ugyanazt mondták.

Szóval nem elég, hogy beteg volt, a doki miatt még gyötörtem feleslegesen a vacak hipoallergén táppal meg a gyógyszerrel, közben meg teljesen más baja volt. Annyi időnk maradt, hogy még elvittem párszor sétálni (de már karban hoztam vissza), meg csináltam pár bélszín steaket neki, de végül el kellett altatni.

[ Szerkesztve ]

üzenetek