üzenetek

hozzászólások


orion1025
(őstag)
Blog

temes69:

Tudom sajnos, "tapasztaltam" másnál, KaitouP-nak válaszként le is írtam hogyan.

futo001:

Még sajnos koránt sincs lefutva az egész, jelenleg is bármikor lehet állapot romlás, erre próbálok felkészülni, hogy ne legyen váratlanul akkora kiadás, amennyi lenne. Most havi szinten a csepp 24e Ft, vitamin, egyéb, eddig havi egy kontroll, itt változó vizsgálat fajta, de utoljára egy ultrahang is be lett iktatva, szemfenék vizsgálat, szemnyomás mérés, egyéb, tehát ezek függvénye a vizsgálati díj is. Most még egy évig kell ezt a havi adagolást adni neki, közben kontrollok váltakozó ütemben, és menet közben tudjuk meg mi lesz a következő lépés, sajnos nincs megadott forgatókönyv.

Szegény kutya felétek is... Tudott rendesen enni? Mert nálunk erősen korlátozott volt egy ideig az evési metódus, hogy milyen tápot, milyen tálból, milyen magasságban. Ami puha, azt megeszi bárhonnan, már amikor az orra hossza miatt fel tudja venni, szegény nagyon vicces tud lenni amikor az orra már bele van nyomva a járólapba, meg oldalra kanyarodik, de még mindig nem éri el azt a bizonyos falatot. :DDD

KaitouP:

A volt főnököm hasonlóan járt, két éves ha volt akkor a tacskójuk amikor haza érésük után lebénult hátsó lábakkal, nagy örömmel kúszott feléjük. Ők a szombathelyi állatkórház-egyetem duó után teljesen rendben voltak minden téren, emlékeim szerint csak egyszer kellett vinniük vizitre, utána elég volt az itteni állatkórházba menni vele. Kegyetlenül gyorsan felépült, a szőre még alig nőtt vissza a hátán, de már közlekedett elég serényen. Természetesen nem általánosítom az egyetem orvosait, mi kifogtuk sajnos, vagy rossz napja is volt mellé, bár az asszisztens sem volt túl bájos, nekem egy totális kudarcként él az emlékeimben az a nap. Amikor felfújtam magam, a kezembe vettem az irányítást és beszéltem telefonon Dr. Dobos Andrással, már akkor tudtam, hogy eddig minden lépést jól elbaxtam, vele kellett volna kezdenem az egészet. Kedvesek, segítőkészek mindenben, korrekt választ kap az ember a kérdéseire, illetve arra, hogy mi várható, tényleg teljesen rendben zajlott minden, a kezdeti kudarc ellenére nem kis fordulatot vettünk.

hcl:

Köszönjük!

Dark Archon:

Maximálisan becsülendő amit tettél érte, sajnos mindent nem lehet irányítani, pontosabban azt, hogy a dolgok milyen mederben haladjanak. A felesleges szenvedés pedig azt gondolom, hogy nem túl baráti megoldás, hiába szereti az ember a kedvencét, van az a pont, amikor az a helyes döntés, ha nincs tovább kínozva pár együtt töltött hétért, vagy egy-két hónapért.

KaitouP és Anubis_9:

Tényleg nem szeretnék senkit sem megsérteni, illetve senki jóindulatával visszaélni, de nem szeretnék támogatást elfogadni, nekünk maga a kezdeményezés is hihetetlen siker, illetve az is, hogy idegenek segítettek nekünk, ez hatalmas dolog a mai napig, de örülök neki, hogy vannak Hozzátok hasonló emberek! :K

üzenetek