üzenetek

hozzászólások


assemble
(addikt)

Jah kiprobalom, szinkronizalas miatt chrome mondjuk egyszerubb lenne. Amugy van egy olyan gyanum, hogy a reklamok lettek pofatlanabbak nehany oldalon, es reszben legalabbis az okozza a dolgot. Eleg nagy es hosszu, mozgo reklambol latok tobbet is egy oldalon, ezek azert olik a memoriat az biztos, os-tol es bongeszotol fuggetlenul is. 1 giga elerheto rammal amugy szerintem ennyire durva gondok messze nem lennenek, csak gnexen ugye ~690 MB a valos/elerheto ram, a tobbit leszedi a gpu meg nemtom meg mi.
FF-ben amugy mar mukodnek kiegeszitok ugye, reklamblokkolo (ABP) is van ra, megy jol?

CM12-t tervezem hamarosan feltenni, reszben pont az ismert bugok javitasara varok - bar nem hangzanak nagyoknak :) A stock kamera app nem mukodik itt az AOSP progit jelenti (van meg olyan egyaltalan 5.0-ban?), vagy a google camera-t? Elso hivatalos nightly-krol tudsz valamit, hogy mikorra varhatoak? :R

[ Szerkesztve ]


horvath85g
(aktív tag)

én próbáltam még talán az elsőt. azóta nem, de rendszeresen olvasom xda-n a fórumot. jelenleg a kamera hiba javítására várok :)
(köszi, h csinálod!)


assemble
(addikt)

Kozben ugy latom elindultak a nightly-k is CM12-bol, mi telonkra meg nincs a meg meglevo 1-2 bug miatt, de mar kozel lehet :)


Slukkica
(őstag)

Mostantól követem megint a fórumot. Majdnem 2 év után ma ismét lett egy Gnex - em. :)
Életemben először van aktív használatban 3 készülékem :C

Tisztelet azoknak akik még mindig itt vannak azóta is, nem semmit!


wardemi
(senior tag)

Üdv újra :D


Martinitius
(tag)
Blog

Mikorra várható official CM12 nightly? Izgatottan várom már, pedig a kis Gnex már nem is az enyém, de a közelembe van, és várhatóan én fogom rá feltornázni :)) :DD


Surfym@n
(senior tag)

Én most vettem új akksit a Gnex-embe, újra 3 óra feletti SOT :)
S várom a CM12-t ;)


Atomcsirke
(aktív tag)

Polgártársak! Cimborám általam mindig is irigyelt Galaxy Nexusában sikeresen bezúzódott a "majomüveg", egy cca. fél méteres, autóba történő beszállás közbeni zsebből kiesés során. Cucc működik, az érintést még a törött részeken is érzékeli, de így erősen hendikepes, ráadásul cimborám a 40.000 Ft-os javítási költség hatására vett egy Nexus 5-öst, íróasztalfiók általi halálra ítélve ezzel a régi készüléket.
Én viszont még látnék perspektívát a kis bestiában, kiváltképp, hogy úgy látom, CM is van rá. Szerintetek lehetne erre normális áron üveget szerezni? Aliexpress, eBay, ilyesmik? Játtszott már valaki végig ilyen köröket? Esetleg egy totál halott, de épp üvegű készülék, valakinél a lomok között?


CB
(senior tag)
Blog

Fagyalllo kollégát keresd ez ügyben.


horvath85g
(aktív tag)

én próbáltam csak üveget cserélni. nem sikerült :) azt hiszem elsőre senkinek nem sikerül, most már jobban menne. youtube-on van videó a folyamatról.


Atomcsirke
(aktív tag)

Kergettem, de zord hallgatásba burkolódzik. Mindegy, egyenlőre elhekizik a fiókban a kicsike.


Tyca
(senior tag)

sziasztok! használt gnex vásárlás előtt állok, mit nézzek-próbáljak ki rajta? vannak típushibái? ma du. 2-kor nézem meg, szóval viszonylag s.o.s a kérdés.
Előre is kösz!

[ Szerkesztve ]


CB
(senior tag)
Blog

A használt GNex tipikus hibája a képernyő beégése.
Ha kinyitod az összefoglalót, találsz linket a hibáról.
Használd a keresőt, nézz körül ebben a topikban, kb. ezerszer leírták itt is a típushibákat.
Ha találsz egy jót, nem fogsz csalódni, nagyon jó telefon.

[ Szerkesztve ]


ntomka
(nagyúr)
Blog

Az usb portot is próbáld ki a töltő kábellel, sokszor érintkezési hibás a panel. Finoman mozgasd a kábelt és ha a töltés nem folyamatos vagy egyáltalán nincs, akkor gond van vele.


horvath85g
(aktív tag)

de ez sajnos lehet alaplap hiba is. én is azt gondoltam, h biztos csak az usb panel rossz, aztán kiderült, hogy az alaplap lett hibás :(
(az usb panel könnyen és olcsó cserélhető)


Tyca
(senior tag)

Kösz a tippet, de közben már megvettem a cuccot. A kijelző egész jónak néz ki, bár full screen progiknál halványan látszik az alsó navigációs sáv helye, de gondolom ez kb. másnál is ilyen lehet. Láttam marketben amoled kondícionáló programot, különböző színeket váltogat. Ezek érhetnek valamit, vagy parasztvakítás csak?

Töltés saját töltővel jól megy, viszont pc-ről egy noname usb kábellel és régebbi fali töltővel is összezavarodik az érintő kezelés, gondolom nem adnak le elég áramot vagy valami ilyesmi lehet.


Tyca
(senior tag)

Próbálnám felrakni a legújabb franco kernelt, de valami nem frankó.
Recoveryben hibát dob, franco kernel updater programmal látszólag minden ok, de bootolás után a régi kernel marad meg.
Lehet, hogy a recovery nem passzol hozzá? Jelenleg ez van fent: twrp 2.8.1.0
A rom pedig a legújabb 4.4.4: cm-11-20141115-SNAPSHOT-M12-maguro


ntomka
(nagyúr)
Blog

Kókány a kábel és a töltő is. Ne használd őket, ha ilyen anomáliákat okoz. :)

CM-ben alapból tudod variálni a led értesítő színét, egyébként meg a light flow szolgál erre.

[ Szerkesztve ]


Tyca
(senior tag)

nem a led értesítő szinére gondoltam, hanem ami a kijelzőn variálja a színeket full screenben (nyilván éjszaka kell futtatni), és elvileg ez megelőzi a beégést


horvath85g
(aktív tag)

mi az, h összezavarodik az érintő kezelés?
hány amperes a fali töltőd? az szokott lenni, h elkoszolódik az usb aljzat a telefonon.

üzenetek