üzenetek

hozzászólások


assemble
(addikt)

Szerintem egy olyan "amoled kondicionalo progi" ami csak random valtogatja a szineket, semmit sem er, max csak rontani tud. Itt nem beragadt pixelek vannak, mint lcd-nel (amin elvileg neha tudna ez segiteni). Egy amoled kijelzon minel tovabb eg egy pixel, annal halvanyabb lesz hosszu tavon. Mivel a kulonbozo szubpixelek nem ugyanannyi intenzitassal/ideig egnek, igy egy ido utan nehany szubpixel halvanyabb lesz mint masok, egyenetlensegek jelennek meg rajta. Egy kondicionalo kb ugy mukodhetne, ha pont addig egetne a kevesbe kiegett szubpixelek is, hogy azok is annyira elhalvanyodjanak, mint a legelhalvanyodottabb pixelek, de egyreszt nyilvan nem tudja a kondicionalo, hogy mik a kiegettebb pixelek (max tippelhet h pl status/navbar feketebb altalaban - ehhez a legkozelebbi amit csinalhatsz talan, ha idonkent invertalod a kijelzo szineit (lollipop pl tud ilyet alapbol)), masreszt nem biztos, hogy jo otlet lehalvanyitani a tobbi pixelt is. Igazabol a legjobb amit csinalhatsz, hogy odafigyelsz kicsit, hogy nagyon sok ideig ugyanaz ne legyen statikusan a kepernyon.
Illetve peldaul arra lehet meg figyelni, hogy a kek amoled subpixel sokkal gyorsabban elhasznalodik, mint a masik ketto. De ezek tenyleg olyan dolgok, hogy annyit nem er meg az egesz, hogy kulonosebben odafigyelj ra, amig hasznalod a telot, nem olyan sok even belul valszeg nem lesz nagyon zavaro merteku "beegesed".

[ Szerkesztve ]


Tyca
(senior tag)

pl. nem tudod lehúzni a notificationt, mert fel le ugrál. vagy a feloldó mintát 5x kell felrajzolni mire felold rendesen


Tyca
(senior tag)

ok, világos. köszi


macimeister
(aktív tag)
Blog

Sziasztok. Olyan gondom van, hogy babráltam a romokkal és szerencsésen buktam is most az imei számom. van egy 2013-as mentésem amit ha cwm be visszarakok akkor van megint imei. viszont ha ezután csinálok megint valami rom váltást akkor ismét eltűnik. Próbáltam azt is, hogy toolkitbe visszarakom a stock romot, de szintén rossz imei számom van. mit tudok ilyenkor tenni?


Martinitius
(tag)
Blog

Csinálj egy külön efs mentést, és rom telepítés után abból állítsd vissza


dragontiger
(tag)

Sziasztok :)) egy olyan kérdésem van hogy azt tudom hogy a telenor a nexus 4-et és 5-öt függetlenül árulta,de mi a helyzet a galaxy nexussal? :R ezt is függetlenül árulta? :))


wardemi
(senior tag)

Az nem volt független alapjáraton tudtommal :) Vagyis az enyém is telenor függő volt :)

[ Szerkesztve ]


Atomcsirke
(aktív tag)

Itt is van egy, törött kijelzővel a fiókba, telenoros, szintén függő.
Btw ha valakinek van épp kizelzős, ámde más okból döglött (pl. alaplap) Nexusa, lehet, hogy érdekelne alkatrésznek.


FragMaster
(addikt)

Ezt megerősítem, csak a függetlenként árult volt független.


FragMaster
(addikt)

Hát srácok, sok hasznos infót szívtam magamba ezt a topicot olvasva, ezt köszönöm nektek, de tovább álltam egy Nexus4 képében :R


assemble
(addikt)

Az enyem elvileg telenor-nal lett veve, es fuggetlen. Talan a megjelenese korul meg ugy arultak, es kesobb kezdtek el "fuggositeni" oket.

FragMaster: grat :)
En majd egy nagyobb ugrasra keszulok, peldaul ha lenne majd ev vegen egy idei jo kis 5" koruli nexus telo (nexus 5 2015?), viszonylag emberi aron, arra valszeg vevo lennek :)


wardemi
(senior tag)

Ki, mit nyüsttől mostanában ROM téren? Eddi 4.4.4-es PA volt nekem de már nagyon laggtenger volt :(. Bepróbáltam az 5.0.1-et, szép de olyan fagyások vannak, hogy egy nap alatt elvetettem a dolgot.

Most próbálnék feltolni valami régebbi stabil 4.3-at de valamiért nem tudtam még a bootnál tovább jutni (pedig direkt factry img visszaállítás van előtte (4.3 stock))

[ Szerkesztve ]


gyuri2008
(veterán)

Mitől merülhet le az akku,1 hónapos újonnan vettem.
Lemegy kb 60% majd kikapcsol.


wardemi
(senior tag)

GSAM mit mond ?


CB
(senior tag)
Blog

Szia!
Még a GNex is megvan?
Vagy a Nexus 6 rakoncátlankodik?


Dzseno
(tag)

Hello! CM12 0125-höz tudna nekem vki működő gappset linkelni? köszi :))


wardemi
(senior tag)

Talán?. SlimLP gapps Slimmel ment, szerintem CM-el is mennie kéne, annyira csak nem ROM specifikus a dolog. De csak tipp


Tyca
(senior tag)

részemről most LiquidSmoot KK


wardemi
(senior tag)

Köszi, most visszaraktam a stabil PA[KK]-t. Egyenlőre még smooth, meg sikerült 0,7%/órás üzemidőt belőni neki (offon egymagában). Ha megint döglik, majd kipróbálom :)

[ Szerkesztve ]


Surfym@n
(senior tag)

CM11 M12 + Fancy kernel - még mindig jól remekel... ;)

üzenetek