üzenetek

hozzászólások


assemble
(addikt)

Amikor kijott a 4.3, akkor tokre gyors volt, de azota nem hasznaltam kb, amikor kijott a 4.4, ami majdnem 2 eve volt (azota meg 5.1.1-et nyuzok rajta). Nem is az idotol lesz lassabb, hanem az appok tudnak ra kihatassal lenni, es a legtobb mai appnak (meg akkor is ha nem telepitesz ra kulon semmit, a gyari google appoknak is) nagyobb memoria (es egyeb) igenye van, mint a regieknek, ami eleg erzekenyen erint egy ilyen regi telot.
Szerintem a RAM a telo leggyengebb pontja manapsag, a ~700 mega felhasznalhato memoria egyszeruen nem eleg tobbre manapsag, hogy azon tul, hogy a rendszer benne legyen, nehany appnal tobbet a memoriaban tudjon tartani.
Hogy ez neked mennyire gaz, az alapvetoen a te igenyeiden mulik, hogy mennyire szoktal multitaskolni, stb. Altalanossagban hosszutavra en inkabb vennek telot legalabb 2 giga rammal meg az olcso kategoriaban is. Uj moto g-bol peldaul asszem a nagyobb tarhelyesben 2 giga ram van, es csak 220 dollar vagy valami ilyesmi. Mondjuk manapsag az sem olyan olcso ha beleszamolja az ember a mostani arfolyamokat meg rateszi az afat, valszeg alig all meg 100k alatt, ugy meg mar annyira jo vetel... Hasznaltan esetleg ha talalsz, vagy Nexus 4-5-6-ot (attol fuggoen h melyiket engedheted meg, N4 sztem eleg olcson megy manapsag, 5-ot is kapni 60k alatt).

[ Szerkesztve ]

üzenetek