üzenetek

hozzászólások


Prien
(addikt)

Ne féljetek a (teló)cserétől. Én kb.4 évig használtam a Note9-et, imádtam, azt gondoltam, ilyen jó telefonom nem lesz többet.
Tavaly cseréltem le S23 Ultrára, nem bántam meg!


#64638144
(aktív tag)

És az se zavar, hogy gyakorlatilag egy ugyanolyan telefont megvettél mégegyszer mint a Note 9, csak dupla áron, kevesebb tartozékkal?

[ Szerkesztve ]


Prien
(addikt)

Ugyanolyan...oké, megyek, iszom egy sört inkább 😃 🍻


#64638144
(aktív tag)

Miért, mivel tud többet? Pár szoftveres fícsörrel, amit a Note 9 is simán elbírna, ha rátennék... A tollal meg van gesztusvezérlés az Ultrában, de azt se használja szerintem senki. Szóval semmi extra. A Note 9 is gyors, nem laggol. A böngészőben az oldalakat meg az S23+ is újratölti folyton, pedig csak 5 lapom van megnyitva... Én semmivel nem vagyok előrébb az S23+ -szal... Csak hátrább... Se töltőfej, se ceruza, se jack, se optikai pulzoximéter, se íriszszkenner, dupla áron... Szóval "lóf@sz jön itt csikánó, nem csillag" ahogy Csuja Imre mondta az Üvegtigrisben. Kellemes sörözést...


Joe.36
(addikt)

Nekem az értesítő led miatt van meg a Note 9, kár volt megszüntetni.... :F


#64638144
(aktív tag)

Ja, tényleg, azzal is kevesebb van.


MaCS_70
(félisten)

Én egyetlen funkcióval vigasztalom magam az S23+nál: a széles látószögű kameraegységgel. Ez nagyon hiányzott a Note9-en.

MaCS


#64638144
(aktív tag)

Halszemoptika? Minden görbe tőle. A makro jobban kellett volna. De ez viszont tényleg egyéni ízlés kérdése, ezen egészen biztos, hogy nem veszünk össze. :)


Prien
(addikt)

Semmi gond, ha valamikor lesz egy S23 Ultrád, remélem elcseréled egy Note 9-re velem, majd írj. Hisz ugyanolyan.


#64638144
(aktív tag)

Nem lesz ultrám, mert van S23+. És ezt sem vettem volna, ha a mikrofon a javítás után 2 hónappal nem döglik be újra. Nekem az tökéletesen elég lett volna. Nyilván ezért költöttem rá 40 000-et.
Ugyanis azért döntöttem a Note 9 felújítása mellett, mert láttam, hogy minimális újítás van a 23-ban. De még a 24-ben sincs több újdonság ami miatt váltani kellene. Gondolom te sem tudsz 3 eszméletlen nagy innovációt felmutatni.


MaCS_70
(félisten)

Lehet, hogy görbe (nem is igazán zavar), de rajta van a képen. Én döntöm el, hogy használom-e.
Ha nincs a telefonban, akkor nem tudom használni.

Az S23+-om fotóinak a felét ezzel készítem.

MaCS

üzenetek