üzenetek

hozzászólások


bokorugró
(tag)

Sziasztok!

Előre bocsátom, hogy nem nagyon értek az andoidhoz, ehhez mérten kérek segítséget. Szóval van egy P5100-am, ami évek óta jól megy,4.0.4-es andoiddal.
Kb. szombat magasságában vettem észre, hogy bizonyos szolgáltatások leállnak rajta, jellemzően akkor, ha valamihez billentyűzetet kellene használni, tehát ahelyett, hogy bejönne a bill., kiírja hogy xy szolgáltatás leállt. Akár számológépet akarok indítani, akár a böngészőbe írnék be valamit stb.
Mivel rendszerszintű frissítések évek óta nem jönnek rá, nem tudom hova tenni a dolgot, illetve nem tudom, hogy mit lehetne vele kezdeni a factory reseten kívül.
Előre is köszönöm a segítséget.


this is life
(Ármester)

Eloszor egy vissza allitas alaphelyzetbe , ha ez nem segitene akkor update 4.22-re ez az utolso hivatalos fw a tabhoz , furgebb is mint a 4.04 elegge elheto .... amugy a google szolgaltatasokat es egybeket frissitetted eddig a storebol ?


bokorugró
(tag)

Autoupdate van beállítva, úgyhogy eddig is frissült. 4.22-re hogy kell frissíteni? Ahogy írtam, kezdő vagyok a témában :]

[ Szerkesztve ]


this is life
(Ármester)

Elvileg mar reg kellett volna auto modon frissulnie ...


this is life
(Ármester)

Elvileg mar reg kellett volna auto modon frissulnie ...
A frissita menete manualisan frissites


Tacsilaci
(tag)

Sziasztok!
Van olyan rom ami frissebb az utoljára kiadott 4.2.2 hivatalos romnál egyszerűen Odinnnal felrakható és stabilan működik minden?
Vagy ez így túl sok kívánság egyszerre?
Ja egy GT-P5110-es hez lenne!
Köszönet mindenkinek aki válaszol!


this is life
(Ármester)

A 4,22 az utolso hivatalosan kiadott fw hozza, sajna ezzel egyutt kell elni , esetleg egy slimkat, slimbeam,cm romot probalhatsz rarakni megfelelo recovery alol ... de amit esetleg nyersz tempon azt bukod uzemidoben , stqbilitasban ... a 4,22 aztan rott es szenne kicsontozni a rendszert , igy egesz elfogadhato mukodest produkal, probaltam oc kerneles romot is , egy kicsit porgosebb volt ,de merult mint a veszedelem es melegedett is nem kicsit ... az a baj hogy mar az aszok se foglalkoznak eme tabbal az xda-n . Amugy odinnal csak gyari romot vagy azon alapulot tudsz feltenni ... esetleg mobil odinnal mehet fel a custom rom ☺

[ Szerkesztve ]


Tacsilaci
(tag)

Értem és köszönöm hogy válaszoltál!
Ezek szerint csak az tablet vásárlás lesz a megoldás.
Egyébként ez az első tablettem,és nagyon szeretem csak hamar be tud lassulni!Szerinted melyik a legjobb rom?4.2.2 esetleg 4.1?
Vagy van valami más?


this is life
(Ármester)

A felulet miatt eloszor kisse idegen volt a 4.22 de tempoban boven furgebb a 4.12-nel , de azert csodat ne varj a vas felett sajna eljart az ido , az appok egyre osszetettebbek , a weboldalak szinten es ezt sajnos erezni a tab tempojan is , egy egy weboldal mar kuzdesre kenyszeriti... a sajat p5110-tol megvaltam , de csaladban maradt, az asszony es a gyerkoc nyustoli . A mostani eszkozomben kb 4-5 szor erosebb vas dupla ram , es fajo bevallani de fenyev a tavolsag . Igaz a ddoidnak is bucsut intettem , egy baytrail tab winnel lett a nyero.
A samut en is szerettem , de a tempo mar keves volt nekem , persze ettol videozni, zenet hallgatni , streamelni tv-re, gyerkocnek jatszani tobb mint tokeletes ..

[ Szerkesztve ]


bokorugró
(tag)

Köszönöm, rápróbálok!


this is life
(Ármester)

Esetleg egy proba a cm13-al ? xda cm13 esetleg slimkat[link]

[ Szerkesztve ]


Lucretia
(újonc)

Tudna valaki segíteni? Elfelejtettem a jelszavamat. Utoljára egy éve volt bekapcsolva azóta meg elfelejtettem.
Viszont kéne róla pár adat, így nem akarok resetelni, ha nem muszáj. :(


Blackhole13
(senior tag)

Odinnal telepíteném fel a gyári 4.2.2.-t, de a modem.bin utáni sorban FAIL-t ír. Ha újraindítom bekapcsol, elkezdődik a beállítások menü, de ha a végére érek csak fekete kijelző lesz és felül az értesítési sáv. Többszöri próbálkozásra sem változik.
Mi lehet a hiba?


$p@rr0w
(őstag)

Adott egy ilyen tab: bekapcsolásnál felvillan az akksi jel benne egy kör alakú szimbólum megáll egy időre aztán kikapcsol, download módba se tudom tenni, recovery se jön be. Az akksit kipróbáltam másik ilyen tabbal és jó.


$p@rr0w
(őstag)

Akárhányszor akármit próbálok Odinnal flashelni ez marad változatlanul:


lakkusjj
(aktív tag)

Talán próbáld meg azt csinálni, amit kér, és a gyári Samsung Kies programmal visszaállítani. Valószínű Kies-es frissítésnél megszakadt a kapcsolat a pc-vel.


$p@rr0w
(őstag)

Próbáltam, nem ismeri fel.


zsoltoid
(csendes tag)

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni,hogy érdemes e használtan Samsung Galaxy Tab2 venni


this is life
(Ármester)

Ha nagyon alap dolgokra hasznalod akkor igen , web bongeszes, youtube (bar ez neha a puffereleskor akadozik) vidolejatszassal nincs gond ,navira megint jo ,ha nem vagy hardcore gamer akkor jazekra is alkalmas...az aksi kerdeses benne mert azert mar kozel 3 eves darabokrol van szo.
Ha jo aron hozza tudsz jutni akkor talan erdemes venni, de 30 korul mar alcatel onetouch pixi van erosebb soc-al igaz az is 1 giga ram , de 2 ev gari bejatszik.


zsoltoid
(csendes tag)

Köszönöm a választ

A használt Samsung galaxy tab2 35-40 e forintért láttam

Az ALCATEL One touch Pixi 3 10"tablet az MM-ben 39990 ft

üzenetek