Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


this is life
(Ármester)

Akkor ne gondolkozz az alcatel jobb dontes , a p51xx se volt rossz a maaga idejeben de a vas mar kicsit keves a mai programokhoz , vagy pedig semmit sem szabad hagyni frissulni a samun, esetleg rootolas es a bloatware progikat kiuzni rola ...illetve exploseddel finomitani egy ket dolgon ..


zsoltoid
(csendes tag)

Köszönöm a segítséget


zsoltoid
(csendes tag)

Utána olvastam azALCATEL One touch Pixi 3 10" háát nem egy nagy szám sőőt elég gyenge.

Esetleg tudnál ajánlani más 10 colos tabot,még az Asus elég szimpatikus


konikan
(aktív tag)
Blog

Üdv!

Androidos tablet topic

Itt lehet, hogy gyorsabban kapsz kompetens választ az igényeidnek megfelelően. ;) :R

[ Szerkesztve ]


zsoltoid
(csendes tag)

Köszönöm :D


this is life
(Ármester)

Csak azert hoztam fel peldanak, mert 10 col es elfogadhato arban igaz 1 giga rammal ez van , s azert hw teren erosebb mint a samsung p51xx sorozat. A samsung annyiert amit irtal draga ... max 25-ot adnek erte .

[ Szerkesztve ]


atomfal
(csendes tag)

Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy próbálom ez alapján frissíteni a tabletem [link] de nem nagyon sikerül. Az Odin féle recoveryt próbálom a program ugyan azt írja ki mint a videón is, de nem nagyon cseréli le a gyárit. :-T Akármit csinálok mindig a gyári boot jön be. Valaki tudna segíteni mit rontok el?? Köszi szépen.


atomfal
(csendes tag)

Ja és samsung galaxy tab 2 10.1 a készülék. :-)


this is life
(Ármester)

Rakj fel odinnal egy keszulekednek megfelelo twrp recoveryt utana szabadon garazdakodhatsz...


atomfal
(csendes tag)

Igen de ez a gondom az odinnal nem sikerül semmit csinálnom végig csinálom amit kell kiírja amit kell, de nem tudok bootolni semmilyen recoveryt. Nem tudom hol ronthatom el ebben kellene vlknek a segítsége.


this is life
(Ármester)

Innen [link]szedjel le egy tar kiterjesztesut es azt flasheld fel odinnal. A pda reszbe kell betallozni , ne csomagold ki ...


mano
(csendes tag)

Sziasztok!
Van egy P5100 tabletem. Össze akarom kötni egy régi Sony CRT tévével. (Kodi miatt) Rendeltem ebay-ről RCA tv-out kábelt, ami meg is érkezett. Összekötöttem a két eszközt és nem jelenik meg a tévén a kép. Lehet nem jó kábelt rendeltem. Úgy látom a rendelt kábel P1000-es tablethez való.
Az lenne a kérdésem, hogy van-e különbség a P1000 és P5100 csatlakozója között? Vagy valamilyen beállítást kell eszközölni. Ha nem jó, milyen kábelt ajánlotok? Köszi


this is life
(Ármester)

Kar volt kabelt venned a p5100 es a p5110 nem tudja a kepet hala a samsungnak a kepet tv-re kitolni(kivettek ezt a funkciot a hw elvileg tudna)...az amerikai piacra keszult p5113 ami tudja ezen funkciot.. a tobbi p51xx nem .

[ Szerkesztve ]


mano
(csendes tag)

Lehet először kérdeznem kellett volna, azután vásárolni :N
Végül is nem egy drága darab volt. :N
Köszi a választ.


this is life
(Ármester)

Bo ket es fel eve ezen gorcsoltunk mi is , de nem volt megoldas ra ... akkoriban otletkent a droid stick a tv-be es temviewer, ezcast es egyebb otletek merultek fel... kabel sajna bukos.


mano
(csendes tag)

Köszi


Cheesus
(senior tag)

Sziasztok :)

A jóval fentebb linkelt módon énis frissítettem a tabletem a 6.0.1-es verzióra, miden szép és jó, viszont azt vettem észre, hogy a tablet képernyője gyakran nem akar engedelmeskedni a vízszintes/függőleges döntésre, és egy adott pozícióban marad, és ezen csak egy újraindítás segít, utána egy ideig jó minden? Mi okozhatja ezt a problémát? :R


this is life
(Ármester)

Valoszinuleg nem tokeletes a portolas, illetve a driverek amik be vannak forgatva a kernelben pl giro nem teljesen kompatibilis a droid ezen verziojaval. Sok mindent nem tehetsz, varnod kell hatha javitja a custom romot a keszitoje..


dauphin
(aktív tag)

Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék tőletek. Van egy Tab 2 10.1-em 4.0.3-as androiddal - maga a készülék szolgáltatófüggetlen. Ahogy itt olvastam, van ennél frissebb, mégpedig a 4.2.2-es. De ezt nem ajánlja fel a rendszer automatikusan (pedig ezt kéne tennie, igaz?). Hogyan tudnám mégis rávenni, hogy letöltse a frissítést, ami után 4.2.2-re válthatok? Köszönöm előre is a segítséget.
:R

[ Szerkesztve ]


this is life
(Ármester)

Toltsd le innet a dropbox fiokom es odinnal flasheld fel a tabodra amit linkelt p5110-re valo rom .

üzenetek