üzenetek

hozzászólások


hematoma1
(aktív tag)

Az az érdekes hogy az előbb mértem a tableten 170-es sebességet. Rá 5 percre már csak 80.Nem értem.Megnézem egy xiaomi telefonnal.
Xiaomi 8T ezzel mértem 200-at.

[ Szerkesztve ]


PirosHello
(senior tag)

A wifi letöltési sebesség folyamatosan változik attól függően, hogy a szolgáltatónál a szerver, illetve az a csillagpont, amire te is kötve vagy mennyire terhelt. A szolgáltató nem is garantálja folyamatosan ua. a sebességet, csak egy minimumot. Azt is csak UTP kábelen, wifin NEM.

[ Szerkesztve ]


hematoma1
(aktív tag)

Optikai kábel jön a lakásba,ezzel még soha nem volt probléma.Van egy TP linkes router onnan jön a wifi.Ez előtt egy Xiaomi pad 6 volt,az simán ment.


sirály69
(őstag)

A kijelzőn a kép elforgatása nem működik egy ideje.
Nem találom hol lehet bekapcsolni.... :U
Előre is köszi....!


PirosHello
(senior tag)

A fentről lehúzható menüsávban "Aut. elforgatás" ikon bekapcs.


sirály69
(őstag)

:R
Kikapcsolt állapotban "Álló kép" van írva... :W


Picicicus
(aktív tag)

Sziasztok,jol olvasom hogy az s7+ nem kap mar android 14 frissitést csak az FE?


Narxis
(nagyúr)
Blog

Szia. Jól olvastad.


Picicicus
(aktív tag)

Köszi :((


sirály69
(őstag)

:R
Bocsi hogy csak most....
Sikerült megtalálnom és be is állítottam.
Meglátom hogy mi lesz az eredménye...


hematoma1
(aktív tag)

Szeretnék venni a tabhoz usb-c hubot amin van minden.Tudtok ajánlani valamilyet?


hunluigi
(senior tag)

Jött frissítés


Narxis
(nagyúr)
Blog

yeee :)


Szaszabond
(aktív tag)

Milyen frissítés? Nem kaptam semmit.... (Wifi only gépem van)


Narxis
(nagyúr)
Blog

biztonsági frissítés, 350MB körül volt. Enyém mondjuk nem wifi only.


vodrosjozsi
(őstag)

Én is akartam venni de nekem van dex station itthon, szal azt szoktam használni, de én ezt venném a helyedben:
[link]


hematoma1
(aktív tag)

Átnézem. Köszi


Narxis
(nagyúr)
Blog

Úgy érzem csökkent az akkumulátor kapacitása az utóbbi hetekben vagy nem tudom, látszólag nem meríti semmi illetve egy AMOLED Live Wallpaper fut rajta régóta. Használtan vettem itt az aprón. Egyelőre csinálok egy gyári visszaállítást aztán meglátjuk. Találtam gyári új aksit 13700 Ft-ért de nem merném magam beszerelni szóval csak legvégső esetben cserélnék aksit.


vodrosjozsi
(őstag)

Ja én is észrevettem, hogy nem teljes már a kapacitás de ez lehet, hogy nálam a sim miatt van


PirosHello
(senior tag)

Nekem 2 év 3 hónaposan (szinte mindennap használom, hétköznap napi 2 órát, hétvégén néha napi 4-5 órát) már az akksi érzésre kb. olyan 75-80% lehet csak. Amint drasztikusan fog csökkenni az üzemidő (pl. 2-3 óra online mozizástól lemerül), akkor fogok csak akksit cserélni. Nekem egyébként bejött, hogy az elmúlt fél évben csak 85%-ig töltöm fel.


Narxis
(nagyúr)
Blog

Én is csak 85%-ig töltöttem amióta megvettem és a gyorstöltés ki van kapcsolva.


Narxis
(nagyúr)
Blog

2 héttel a gyári visszaállítás után talán mintha jobb lenne az üzemidő, 120Hz-en használom és csak 85%-ig van töltve most is, ugyanúgy mióta megvettem.

Itt a mai kép az akkuhasználatról: [kép]


Narxis
(nagyúr)
Blog

Mégse jó szerintem, kikapcsoltam ezt a 85%-ra töltést így többször mértem 100%-ról töltve, 6 órát bír 100%-ról 1%-ra úgy hogy csak MX Player Pro-val néztem sorozatot rajta, a sorozat a tableten volt de amúgy sincs benne SIM kártya, csak wifit használok. 10% alatt már másodpercenként esett 2-3%-ot, valami nem okés ezzel az aksival. Oké, hogy 120Hz-en van de ez akkor is sovány szerintem, 8 órát bírnia kellene, úgy hogy tényleg nincs más app rajta. MX player, TVtime, solid explorer. Ennyi. Szerintem az aksi kuka. Bár ez a 6 óra nem a világvége, ha nem akarom mindig szinte csontra meríteni akkor inkább 5-5 és fél óra amit bír.

[ Szerkesztve ]


PirosHello
(senior tag)

[link] Itt 16 490Ft a csere és 1-2 óra alatt meg van. Előre egyeztetés szükséges.


Narxis
(nagyúr)
Blog

Az a baj, hogy vidéki vagyok. Amúgy itt 45 ezret mondtak rá, ha én viszem az aksit akkor 30 ezer és nincs rá garancia... mármint a beszerelésre.


PirosHello
(senior tag)

Az háromszoros ár (és az akksira is rátesznek), de a szerelést horror áron csinálnák meg, mikor egy gyakorlott szervízesnek ujjgyakorlat és tényleg 2 óra alatt megcsinálja. Ennyiért biztosan nem vennék bele új akksit, mert pofátlanság, de Te tudod.... :((


Narxis
(nagyúr)
Blog

Szerintem erőt veszek magamon és megcsinálom én.


PirosHello
(senior tag)

yea :K
Nekem a pesti bolt megfelel, oda fogom vinni nyáron. :R


Narxis
(nagyúr)
Blog

Yeah, akkor majd esetleg elviheted az enyémet is, elküldöm neked. :D

Amúgy google értékelések között láttam ilyen 5 csillagos értékelést, hogy valaki javítandó telefont GLS-el elküldte nekik.

btw itt van, hogy 12 órát kéne bírnia videózással. [link] Akkor ezek szerint az aksim 50-60%-os kapacitáson lehet? Durva lenne.


PirosHello
(senior tag)

Letöltött videókat, nem online videózásnál a 12 óra ki is jött újkorában (WIFI zabálja az akkut). Most letöltött videókat BT fülhallgatóval (a BT is fogyaszt nem keveset) olyan 7 órát tudom nézni. De ez reális avulás 2,5 évesen. :K


Narxis
(nagyúr)
Blog

Na ki lett cserélve az aksi. Elvileg a tárcsázóban *#9900# kóddal be lehet lépni egy menübe ahol törölhető a battery stats és most lemerítettem 1%-ra, hogy feltöltsem teljesen. Ezt ajánlott megcsinálni állítólag, és Galaxy S21 után már valami szervizes mókolás is kell ahhoz, hogy az új aksit új aksinak ismerje fel a rendszer? A S7 Plus pont az S21 előtt került forgalomba 1 évvel szóval itt még elvileg nem kell.

Kíváncsi leszek...

üzenetek