üzenetek

hozzászólások


zseko
(veterán)
Blog

Alapvetően nem szeretek használt (aksis) dolgokat venni, de ez egy dolog végülis. Ami (leg)inkább nem tetszik bennük, hogy nagyra nőtt telefonnak képzelték el a tabletet, azaz hogy az álló mód az alapértelmezett, ami engem eléggé irritál egy ekkora méretű tabletnél. És szeretnék hozzá tollat (mondjuk külön is megvehető ha jól tudom).


rgabesz55
(kezdő)

Ma megtörtént az akku csere, kb 15 percet vett igénybe és minden jól működik.
Kiderült, hogy a "német" utángyártott akku is Made in China, szóval Aliról is rendelhettem volna fele ennyiért. Cserébe viszont az 5. munkanapon ideért, szóval nincs bennem tüske.

Most 300e a tab S7+ wifis modell ára. Közeledünk. :DD


Prien
(addikt)

Akkubattery appal megnézhetnéd, mekkora a valós teljesítménye egy ilyen utángyártott akkunak. :)


sirály69
(őstag)

Már 250 Körül is hazavihető az S7+ WIFI verzió ;) ....


erzol
(őstag)

:Y

Anno otthoni t-home előfizetéshez 12 havi 5ezres részletekkel jutottam a tab s-hez.
Nem-e lehetne-e most is ilyet az s7-hez? :DDD


rgabesz55
(kezdő)

Accubattery szerint: 7486mAh

Használatban teljes töltöttségről 20%-ra (repülő üzemmódban, wifin) 20ó 48p kellett, amiben 6ó 54p (5186mAh) kijelző idő volt.

Ez a kb. 7 óra javarészt Horizon Go TV, egy kis Youtube, app frissítések (13) és fél órán át még beállítottam ezt-azt.


kpityu2
(őstag)

Amikor bootloopos lett a 10.5-ös, egy S3-at vettem használtan, de tiptop állapotban. Nem bántam meg, teljesen jól muzsikál. 130 ezer volt talán, gyári doboz, toll, póthegyek, vastagperemes gumiburkolat. Kicsit zavart eleinte, hogy kisebb valamivel a kijelző mint a 10.5-nek, de nem annyira, hogy ne lehetne gyorsan megszokni. Cserébe ott a toll, ami elég kényelmes pl. játékoknál.


sirály69
(őstag)

:DDD :DDD :DDD :DDD
Ilyen konstrukcióra én is beneveznék... ;)


Prien
(addikt)

Sokat romlott a Forint, ez tény, de valahogy negyedmillió Ft az én ingerküszöbömnek még mintig túl magas egy táblagépért, mert én csak tartalom fogyasztásra használom, nem munkára.

rgabesz55: köszönöm, az jónak tűnik. :)


zseko
(veterán)
Blog

Én anno munkatársamat beszéltem rá, hogy kösse újra a két hete kötött szerződését, hogy nekem legyen tabletem :D

Behozott egy szórólapot amit levélben, vagy bent a telekomnál kapott, hogy miket kaphatott volna meg kedvezményesen, én meg sikeresen rábeszéltem az újrakötésre a tabletért, megcsináltam neki mindent online, így csak havi 4500-ba került :))


zseko
(veterán)
Blog

Való igaz, nem kevés pénz. Viszont ha ez is kiszolgál legalább 8 évig, mint ahol lassan ez a mostani jár, úgy már csak évi ~30e, ami emészthetőbben hangzik, még ha lényegében be is csapom magam vele :) És a dex mód, plusz a toll hozzá, amit azért szívesen használnék, elfogadhatóbbá teszi az árát. Lényegében az S8Plus-t is 258e-ért vettem, de a tablet is annyira hozzám nőtt, hogy mindenhová magammal viszem és azon netezek, filmezek.


zseko
(veterán)
Blog

Arra rájött már valaki, hogy mi zabálja fel a tárhelyet szisztematikusan és folyamatosan? Mára konkrétan 0, azaz nulla szabad helyem maradt a belső tárhelyen, de ha megnézem/megnézetem pl. az x-plore-al a mappák által elfoglalt helyet, nincs 1.5GB sem.
elvileg az appok foglalnának 9,6GB-ot, ami azért durva. Bár a Drive magában csak 433MB, nem beszélve a Play-szolgáltatásokról is, ami legutóbb 1GB volt, így elvileg hihető, ugyanakkor elszomorító ez az irányvonal. Szaros Messenger is több, mint 300MB :W


kpityu2
(őstag)

A programok új verziói. Egyre nagyobbak. Csak nézd meg egy gyári verzió visszaállítással, hogy mekkora volt a gyári verzió és mekkora a friss. Facebook, Messenger simán elcsócsál 1 gigát. És a régi masinák kevés helyet adtak a programoknak. Mai szemmel. Megróbálhatod SD kártyára áttenni a programokat, de az is csak időlegesen segít.


Palika71
(őstag)

Sziasztok! Netflixezni szeretnék egy Tab S valamennyit. Azt szeretném megtudni, hogy melyik az a széria, amelyiken már normálisan mennek a filmek. Köszönöm!

[ Szerkesztve ]


Dr.NX
(addikt)

Netflix oldala a HD kompatibilis eszközökről.
Samsung Galaxy Tab 10.1
Samsung Galaxy Tab A
Samsung Galaxy Tab A 8.0
Samsung Galaxy Tab A with S Pen
Samsung Galaxy Tab Active 2
Samsung Galaxy Tab Active Pro
Samsung Galaxy Tab A7
Samsung Galaxy Tab S 8.4*
Samsung Galaxy Tab S 10.5*
Samsung Galaxy Tab S2*
Samsung Galaxy Tab S3
Samsung Galaxy Tab S4
Samsung Galaxy Tab S5e
Samsung Galaxy Tab S6
Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Samsung Galaxy Tab S7
Samsung Galaxy Tab S7+
Samsung Galaxy View
Samsung Galaxy View 2
*HD only available on Samsung Galaxy Tab and Tab S2 with Android M (version 6.0–6.0.1)


Palika71
(őstag)

Köszi! Azt nem tudod véletlen, hogy az Android M miért kerül említésre? Lehet, hogy az üzletből kijövő verziók még olyan androidot tartalmaztak, amik nem tudták a Netflixet?


zseko
(veterán)
Blog

Ha ennyire egyszerű lenne, nem kérdezném :) Nagyon ritkán frissítek appokat, részben pont mert nem is indul el a kevés tárhely miatt, ennek ellenére mégis fogy, néha extrém módon. Azt tudom, hogy pl. a galéria előszeretettel csinál brutális méretű thumbnails file-t - ismerősöm is járt így, nála 4!!!GB méretű volt - de hiába törlöd le, nem szabadítja fel a tárhelyet. És 'visszamászik'. Emiatt kellett anno FR-t csinálnia a Note 4 telefonján, mert a végére 7GB-ot tarhált össze a galéria, és nem lehetett vele semmit sem kezdeni.


Meghivott
(addikt)

Üdv!

Van egy törött kijelzőm. Működik minden, de már zavar a pókháló. Érdemes megcsináltatni? Hová lehet vinni és kb milyen összeggel kell számolni? Köszönöm!


erzol
(őstag)

Nem tudom hasznos-e, de az enyém alaplap hibás lett. Vettem hozzá egy törött kijelzőset 10 ezerért.
Kb. 20 perc volt a kettóból egy jót csinálni.

üzenetek