[RIOS ERROR] [Re:] Sony Ericsson Xperia neo - új korszak - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

tomy86
(addikt)
[RIOS ERROR]

Arról nem tudok nyilatkozni, hogy gyorsabb-e a 2.3 (sokak szerint igen), mert csak pár hónapig használtam és amint kijött a 4.0, azonnal váltottam. Azóta sem használtam 2.3-as droidot.
Feltenni nem bonyolult és nem kell hozzá nyitott bootloader.
Két dolog kell: flashtool és gyári rom (megtalálod a Gingerbread firmwares alatt táblázatban)
1, Töltsd le és telepítsd a flashtoolt!
2, Töltsd le a telefonodnak megfelelő gyári romot (4.0.2.A.0.42 vagy 4.0.2.A.0.62 a 2,3-as rom)
3, Elindítod a flashtoolt (telefont még ne csatlakoztasd), katt a villám ikonra (flash), felugró ablakban flashmode-ot kiválasztod.
4, Betallózod a telepíteni kívánt romot, a programban kipipálod a wipeokat (wipe cache, wipe user data), a többi lehetőségnél ne legyen pipa, majd OK gomb
5, Amikor a flashtool kéri csatlakoztatod a kikapcsolt telefont a PC-re flash módban. Neo esetén, ha jól tudom, akkor csatlakoztatás közben a vissza gombot kell nyomni folyamatosan.
6, Ezután elindul a telepítés. Ha végzett, lehúzod a telefont a kábelről és bekapcsolod.

Ha elsőre nem ismeri fel a telefonodat a pc, akkor telepítsd a ..\flashtool\drivers mappában található flashtool-drivers.exe segítségével a telefonodnak megfelelő drivert és a flashtool, fastboot drivereket (csak ki kell pipálni egy listában, amit telepíteni akarsz)

Viszont azt ne felejtsd el, hogy így minden adatod (ami nem sd-n van) elveszik, tehát készíts mentést a fontosabb dolgaidról!

[ Szerkesztve ]

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]