üzenetek

hozzászólások


nferi90
(csendes tag)

Szia!

Sajnos sehogy sem akarja frissíteni, pedig próbáltam master resettel is. A reset óta nem ismer fel a micro sd-t... Lehet, hogy muszáj lesz belenyúlni. Melyik szoftvert ajánlod?


k850
(addikt)

Telo szoftver: R1FA035 firmware, ez a legújabb ami elérhető magyar menüs. Érdemes ellátogatni ide. [link] vagy a frissítés megoldásához ide: [link] Itt szerintem fogsz találni sok hasznos információt. ;)


nferi90
(csendes tag)

Köszönöm a hasznos linkeket. Kicsit utánaolvastam a témának, és találtam itt is frissítési problémákkal küzdőket: http://prohardver.hu/tema/re_teszt_sony_ericsson_k850i_nehez_belekotni/hsz_2106-2106.html
Még anno k750-et moddoltam, bátran, de ott sok leírás volt hozzá. Ha sehogy sem jön össze a seus-os frissítás, akkor A2uploaderrel megcsinálom magam.


k850
(addikt)

Több mint valószínű, hogy azért nem megy SEUS-al, mert már A2uploaderrel megpiszkálták.
Sok sikert, Lazy-nek olvasd el a leírásait, ő valamikor nagy tudor volt a témának.


nferi90
(csendes tag)

Szia!

Sikerült frissítenem:) A magyar nyelv is benne van. Köszönöm a segítséget. Lasy írásai is valóban hasznosak voltak.


Loco7us
(tag)

pár hónapja vagyok k850i tulaj összeségében tetszik, vettem is hozzá egy micro SD káryát amit körübelül egy hónapig tudtam is használni, de szép lassan elkezdte nem felismerni. Először resetek megoldották a problámát, aztán azóta egyáltalán nem ismerei fel. Én vásrlás után felfrissítettem a legfrisebb driverre, egy ujjab frissítés megoldaná a problámát, mert nekem ez elég HW nek tűnik, hogy csak úgy az egyik napról a másikra nem megy úgy hogy én nem piszkáltam meg a szoftvert.

mem kártyát csak ki kapcsolt állapotban érdemes kivenni?

és ha az aksit kiveszem akkor a dátum mindig újra indul?


forintuser
(őstag)

Szia.Nekem nem dobta el a kártyát egyszer sem.(Kingston 8gb class4).A dátumnak nem szabadna elmennie.De sajnos az én készülékem is kezd megbolondulni.Nagy terhelésnél simán újraindul,és a dátumot meg az idöt mindig be kell állítanom.Ja és én nem sz.rakodtam a kártyával.Kivettem,vissza,restart és semmi baja nem volt.

[ Szerkesztve ]


k850
(addikt)

:)
Egy frissítés sohasem árt, de erre típusra nem jött ki mostanában újabb. Inkább a kártyával lesz a gond.
Mentsd le a kártyán lévődolgokat, majd formázd meg újra, csak olyan java alkalmazásokat telepíts amit rendszeresen használsz, sokszor egy sérült fájl vagy egy rosszul írt java alkalmazás is tud ilyen problémákat okozni.
Előfordulhat az is, hogy más készülékbe is használtad a kártyát és összezavarta a fájlszerkezet struktúrát. Én egyszer egy LG készülékbe helyeztem a kártyámat, az meg létrehozta a saját mappaszerkezetét, természetesen engedély nélkül.
Sok problémából adódhat ilyen jelegű gond, lehet, hogy a kártyád adta meg magát stb.


Loco7us
(tag)

Ja igen azt ne mondtam a formázás meg volt (többször is) semmilyen java alkalmazást nem tettem fel, másik telefon felismerte a kártyát meg a kártyaolvasóm is szóval elég érdekes. Ha HW hiba akkor javíttatni amúgy érdemes mert nekem ezt is mondta valaki? mondjuk még azt akarom letesztelni hogy szerzek valahonnan egy m2 es kártyát hogy azzal megy e.

[ Szerkesztve ]


Loco7us
(tag)

Hát úgy néz ki a mem. kártya a ludas, mert közbe kipróbáltam egy másik SD és M2 es kártyát amit simán felismer. A "rossz" SD t is tudom használni kártyaolvasóban pendriveként szóval nem értem a dolgot de ez van.

[ Szerkesztve ]


madstunt
(addikt)
Blog

Nálam is előfordult sajnos. főleg fényképezéskor volt idegesítő :( szeptember-október óta teljesen problémamentesen működik egy Galaxy S-ben :F

Ja és asszem egy szoftverezés megoldotta de nem vagyok benne biztos


glutamin
(őstag)

Sziasztok!

Szarakodik sajnos a k850-em. Olyan baja van, hogy ötletszerűen kikapcsol. Lehet, hogy valami érintkezési hiba lehet, esetleg valamelyik alkatrész egyszerűen elfáradt.

Szervizben meg tudnák ezt érdemben nézni, vagy ne szarakodjak vele. Esetleg alkatrésznek eladnám, de nem tudom így mennyit adna érte valaki. Kijelző, fényképező modul, hangszórók, előlapi kamera stb. Ezek jók benne. A ház az elég kopott.

Ha egy 5-öst érne valakinek akkor az mondom menjen. Az alatt viszont inkább nem szarakodnék vele. Marad a fiókban :DDD


madstunt
(addikt)
Blog

akksiérintkezési hiba nem lehet?


Fecogame
(veterán)
Blog

K850 hibái ( saját cikk )


k850
(addikt)

:(
Szerintem így ebben a formában nagyon hamis képet nyújt erről a készülékről a saját cikked. Véleményem szerint sokkal jobb lett volna, ha bemutatod a pozitív tapasztalataidat is.
:K


mrlujoak
(veterán)

...ez már csak eső után köpönyeg!

Mindenki - és Te is - jól tudja, hogy a szenzáció, a nagy hír, mindig is a negatív hangvételő hír.

Mi jut eszedbe a Mercedes Benz A osztályról?

Tuti, hogy nem a széria ESP, a szendvics szerkezet, és a kategóriájában kiemelkedő törésteszteredmény a "bébi benz-től"...

...hanem a felborított első széria, amit újságírók megborítottak egy rénszarvasteszt keretében...

Látod?


madstunt
(addikt)
Blog

jó de a k850-nél nemmindegy már? :D


glutamin
(őstag)

Lehetséges. Bár az érintkezők nem tűntek oxidáltnak.


Loco7us
(tag)

vaku
a k750i m nél bill zár után csak nyomva tartottam a # gombot és máris bekapcsolt a jó kis xenon vaku ami este elég hasznos a k850i nél nincs rá lehetőség hogy ilyen "egy gombos" megoldással be lehessen kapcsolni?

naptár
tudnátok ajánlani valami jobb naptárat csak annyi kéne hogy feltűnőbbek legyenek a találkozók valahogy színezze be vagy nem tudom

üzenetek