üzenetek

hozzászólások


glutamin
(őstag)

k750i-n maximum ledek voltak, nem xenon vaku. Én azt csináltam, még, hogy a gyorsmenübe felvettem a fény funkciót így az jó volt zseblámpának. Mondjuk gyorsgomb az sajnos nem volt hozzá.


I. Richard
(senior tag)

Sziasztok,

Behasalt a K850i-m középső és bal oldali érintőgombja, a szokásos probléma, nem működik, de ha hozzáérek valahol a billentyűzethez, akkor benyomódik. Sajnos garanciája lejárt, az lenne a kérdésem, hogy ez milyen jellegű hiba )telefon kuka, vagy még menthető), és kb. mennyiből lehet javíttatni.

Köszi előre is a válaszokat


Mályki
(aktív tag)

Sziasztok!!Van itt valaki Bp belvárosában aki csinálna a halott k850 emen egy szoftverfrissítést?Sokszor csinálja ugyanazt és mindig a szoft frissítés teszi helyre!Egyszercsak nem lehet bekapcsolni...Most is ez van, ez egy régi telóm de nem emékszem már hogy kell frissíteni!Előre is köszönöm!Ha megoldható akkor priviben irjatok!Köszi és szép napot!


madstunt
(addikt)
Blog

menthető. a bill modult kéne elvileg cserélni


Loco7us
(tag)

hát úgy néz ki a mem kártya problémám megoldódott legalábbis egyelőre, vettem egy 1 gigás M2 est bele és ez eddig bírja mondjuk ugyanúgy kiírta hogy formázzam le mert sérült a cucc, de működik rendesen.

@Mályki szerintem csak le kell tölteni az oldalról aztán meg csak next persze ha erre gondolsz


Lacazr93
(senior tag)
Blog

Seus és egy adatkábel segítségével :)


I. Richard
(senior tag)

Sziasztok,

Valaki tudna benne segíteni, hogy a flash-menüs témáknál a főmenüben nem tudok belépni az almenükbe, és mi lehet a probléma? Az a Shake-it téma, ami a gyári ikonokat használja, az jól működik. A telefon gyárilag független, SEUS szerint legfrissebb szoftverrel.

Köszönöm előre is.


sdd2
(veterán)
Blog

Lehet hibás a téma vagy nem tökéletesen kompatibilis a k850-el


k850
(addikt)

Rosszul van flashelve a téma.


csabbymtc
(tag)

Nem tudom, hogy milyen sűrűn olvassátok még ezt a témát, de segítség kellene...
a K850i telefonom internetezés közben hirtelen kikapcsolt, és azóta nem kapcsol be. vagyis pontosabban bekapcsol, de a képernyő sötét, semmi szöveg nincs rajta, maximum a háttérkép. a pin kódot se kéri, de be tudom írni, el is fogadja, és olyankor a fekete képernyőn van egy szöveges sor... na ez mi lehet? ötletek?


k850
(addikt)

Nagyon valószínű, hogy lehidalt a teló szoftja. Egy frissítés lehet, hogy helyre hozná, feltéve ha nem hardveres hiba. :((


csabbymtc
(tag)

kösz a tippet, tényleg a szoft volt a gond... de a SEUS megoldotta
hardveres hiba szerencsére nem volt


Mályki
(aktív tag)

Szeva srácok!!

Van valaki Pest belvárosábol akinek k850 e van?1 éve nem volt töltve a teló....Már fel sem engedi tölteni a telót.Kipróbálnám egy másik akksival..Nagyon fontos lenne!Köszi a segitséget! 06 30 47 47 143 ha esetleg valaki gyorsban tudna segiteni ! Tenksz


pikszel
(őstag)

Ha sokat áll egy Li-Ion/Li-Poly akku, akkor van, hogy 2-3 óra múlva kezd el csak tölteni.
Türelem!


Mályki
(aktív tag)

Egész éjjel rajta volt...Zizeg...Ki be kapcsol...Ráadásul szoftot kell rajta ujratenni..Jó lenne tudni hogy az aksi szarakszik vagy a szoftver miatt lehet ez..Te nem pesti vagy?


zho-lee
(addikt)
Blog

Szia!
Ha jól emléxem, akkor a W595-ömben ugyanaz az aksi van...
Merre lenne jó?

Szerk: bocs, most jutott az eszembe, volt ilyen problémám, kivánom, hogy ne az legyen!
A készülék leesett, kb 1,2 m magasról az alsó részének az élével ért földet.
A töltő kör, ahogy a szerelő mondta meghalt.. nekem tölést mutatott, de nem töltött.
Remélem, nem ez a gond!

[ Szerkesztve ]


zho-lee
(addikt)
Blog

Akkor ezek szerint megoldottad..


Qbász
(aktív tag)

Helló! Bátyámnak vettem egy k850i mobiltelefont mivel a k800-asa már eléggé le volt használva. Sajnos az a szomorú tapasztalat ért minket hogy hiába van rajta a legfrissebb szoftver a telefon a k800 után tetves lassú és random fagy, újraindul kikapcsol. Gondolom ez szoftveres gond lesz. Kérdésem hogyan lehetne újrarakni a szoftverjét vagy hogy ez egyáltalán megoldaná a problémát?


k850
(addikt)

Ha flashelve volt a készülék, akkor A2uploaderrel. Egyébként a Sony Ericsson Update Service, vagy a Sony Ericsson PC Companion hibajavítás funkcióval.
Lehet hardveres gond is, ki tudja, hogy milyen előélete volt a telónak. Érdemes a memória kártyát is rendbe rakni, ez is okozhat fagyásokat. Mentsd le az adatokat, törlés, majd formázás a telóval. Ne rakj vissza minden alkalmazást egyből, lehet, hogy valamelyik bugos, de lehetnek ilyen hibák a média fájlokban is.
Egyébként a K800-as valamivel gyorsabb készülék, de nem számot tevően, ezért türelem. Az érintő panelt ( gombot ), csak érinteni, ahogy a nevében is van, attól nem fog gyorsabban működni a rendszer, ha nyomja az ember, csak elromlik.
Nekem még most is meg van a K850 készülékem, ha nosztalgiából üzembe helyezem, akkor mindig jó érzéssel emlékszem vissza, attól függetlenül, hogy a legproblémásabb telóm volt.
;)


Qbász
(aktív tag)

Kösz megcsekkolom. A memkártya amúgy vadi új sony de nem volt formázva.

üzenetek