[Re:] [tghwinner:] PC-n a Single Player játékmód halott... (Rant írás) - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


janeszgol
(félisten)

Én régebben azt gondoltam, hogy a csalások miatt a multi fog kihalni PC-n. Nem így lett, csak nálam.


Polllen
(nagyúr)
Blog

Ezzel nem értek egyet. Az FPS játékok abszolút elmentek a multi irányába és egyre kevesebb a jó single player kampány. De ennyi.


BoB
(veterán)
Blog

PC-n a Single Player játékmód halott

->

PC-n a trash FPS-ek single player módja halott.

Rengeteg kiváló játék van most is PC-re ami egyszemélyes....

[ Szerkesztve ]


snecy20
(veterán)

FPS műfajban feltétlenül reszeltek a Single Playernek. Ez mondjuk már egy jó 7-8 éves tendencia, ami mostanában csúcsosodik ki.


Shing
(őstag)

Pont most, amikor már ott vannak az MS játékai is PC-n? Egyébként van egy rakat érdekes indie játék pl. Ghost of a Tale.
Csak ezeket keresni kell, mert az AAA marketingben elvesznek.


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

"5 éve kapott a PC-s társadalom egy igazán jó Single Player játékot"

The Witcher 3?

Amugy kicsit ferditesz szerintem, mert mai napig keszulnek remek jatekok single player moddal, max a te izlesednek nem felelnek meg.

[ Szerkesztve ]


Tim82
(nagyúr)
Blog

+ Pillars of Eternity (most jött ki a második része), + Tyranny... és még sorolhatnám. :K


Wesder
(félisten)

A Witcher 3 Sidequest Simulator ;]

[ Szerkesztve ]


Samus
(addikt)
Blog

Csak a CoD létezik? A Modern Warfare még jó volt, a World at War is, a WWII rendelkezett jó kampánnyal, de kb. Ennyi a single player Call of Duty. Emellett millió jó csak kampányt tartalmazó játék jött ki (Wolfenstein sorozat, Witcher sorozat, az új Tomb Raiderek, stb.) , és még több, aminek volt muli része, de emellett igen komoly egyjátékos kampányt kapott (pl. Dying Light, GTA 5). Egy rakás indie fejlesztés, köztük igazi gyöngyszemek...


abridabri
(veterán)

Teny ,hogy kevesebb a jo single player jatek manapsag
De igy is hirtelen (ha mar a first person shooter ) eszembe jutott par single jatek a kozelmultbol ami szamomra sok sok ora szorakozast nyujtott :
Doom
Woolfenstein 2 New Colossus
Deus Ex: MD
Rise of Tomb Raider


BoB
(veterán)
Blog

De egyébként lehet még találni azt is. Ott a Prey, most fog kijönni az új Serious Sam is. Ezen kívül nemtom mert nem játszok ilyenekkel.

[ Szerkesztve ]


joeetm
(tag)
Blog

Lehet hogy szatyorban élek, de mi az a "Rant"?
Én részben a gépfejlesztési lassúságomból (egy 1156 xeon-om van 8giga rammal, mellé egy gt 1030, vagy HD 6970), részben azért mert nem mozgatnak meg az új címek, de egyelőre nem terveztem újabb játékokkal játszani, régi is van még millió meg egy amit kipróbálhatok.
Az új, AAA címek, (a CoD-ból kiindulva, ha az még az) pedig gondolom azért vesztik el az erős story szálat, mert nincs rá igény. Persze, a régi motorosok igénylik, meg a rajongók, de amíg el tudják adni a hulladékot, addig nem fognak erőlködni a minőségi AAA címeken. Ha jól tudom a Mass Effect új része is (tudom az sem a legújabb) elég gyérre sikeredett, pedig annak is erős rajongótábora van elvileg. Szóval amíg nyugodtan gyártanak inkább hulladékot, mint valós tartalmat veszteség nélkül, meg megélnek a remake gyártásból és rajongók lehúzásából, -mert úgyis megveszik- addig nem kell csodálkozni az AAA single player címek hiányán. Szerintem


#72042496
(félisten)

Single player játékok csak tavalyról, amelyek még nekem is hirtelen eszembe jutnak:
- Hellblade: Senua's Sacrifice
- Assassin's Creed Origins
- Hollow Knight
- Nier: Automata
- Divinity: Original Sin 2
- Torment: Tides of Numenera


Ed3r_X_
(nagyúr)
Blog

Hát számomra a Dishonored, Bioshock Infinite, Dying Light, és a RE7 volt az elmúlt időkben, amire tényleg azt mondtam, ez igen.

COD-ból a legutolsó amit kipörgettem, az talán a BO2 volt. Már az se tetszett.


tghwinner
(csendes tag)
Blog

A Mass Effect Andromeda azért lett rosz, mert nem az eredeti BioWare csapat készítette, ők az Anthem-et készítik. Van persze Single Player játék, nem azt mondom. Az AC univerzum nem jön be nekem, tény (Ubisoft betegség, hogy az összes játékuk nyílt, torony foglalós, random generált mellék küldetések, ez nekem már nem izgalmas). A The Witcher 3 év játéka volt, de sajnos szintén nem az én zsánerem. A Doom, a Wolfenstein szintén jó példa, a régi motorosoknak készült és hangulatos is. A rebootolt Tomb Raider szintén jó példa, a 2013-as rész szintén hangulatos volt Most így belegondolva, én világ életben FPS párti voltam. Emiatt akadtam ki, hogy az első igazi 3D-s játék, a CoD 1-2, amin felnőttem, idáig jutott. De sajnos a AAA játékok a marketing miatt erre húzódnak sajnos. Hirtelen felindulásból írtam ezt a blog cikket, de azért a kommentek egy kicsit visszazökkentettek a valóságba.


joey04
(titán)
Blog

+1


Lenry
(félisten)
Blog

Most így belegondolva, én világ életben FPS párti voltam. Emiatt akadtam ki, hogy az első igazi 3D-s játék, a CoD 1-2, amin felnőttem, idáig jutott.

ezen kár most kiakadni.
az utolsó igazi FPS, aminek valóban jó története volt a Half-Life 2 volt. 14(!) éve

de amúgy jah, finomíthatnád a címet, nem a PC singleplayer halott, csak az FPS.
a Witcher 3 korunk single player játéka élménye. vitán felül.

[ Szerkesztve ]


BoB
(veterán)
Blog

"az első igazi 3D-s játék, a CoD 1-2,"

Úgy érted hogy amivel te életedben először játszottál?


laceszgamer
(addikt)
Blog

Na igen, ha már csak FPS-eknél maradunk:
Doom
Wolfenstein
Prey

Azért mind jól sikerült darabok, illetve szériák. :)


8th
(addikt)
Blog

Vagy a Rise of the Triad. :P

üzenetek