[Re:] [tildy:] Sós rudacska - karácsonyra - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


Thrawn
(félisten)
Blog

Kömény :O


Diego!
(senior tag)

Én is szeretem, de köménymag nélkül. :)


Mawyx
(senior tag)

Nekem is az tűnt fel először :U
Esetleg süthetne nekem vki (kömény nélkül) :DDD


Jégkokó
(veterán)
Blog

Az ott nem sajt a tetején véletlenül?Mert a receptben nincs szó róla


Diego!
(senior tag)

Sajtot reszelünk rá, és jó meleg sütőbe tesszük.


mikoljan
(tag)

"Sajtot reszelünk rá..."

Peace!

Szerk.:

Lassú vagyok. :)

[ Szerkesztve ]


Thrawn
(félisten)
Blog

Nem szóltam :D

[ Szerkesztve ]


mikoljan
(tag)

:D


Jégkokó
(veterán)
Blog

Azóta én is észrevettem


tildy
(nagyúr)
Blog

Mi aa baj a köménnyel???
Lehet anélkül is, de azzal annyira jó :K :U


eddie17
(addikt)
Blog

Nekem jöhet köménnyel is :C


Wolverine
(félisten)
Blog

Semmi a világon, ez finomnak tűnik :)


Thrawn
(félisten)
Blog

A köménnyel semmi baj sincs, csak én nem szeretem (azaz velem van a baj).
Nem hatott újdonságként, hogy a sajtos rúd meg van szórva vele, de ha lehet akkor ki szoktam hagyni :)


ftc
(nagyúr)
Blog

akkor rakj rá szezámmagot....


tildy
(nagyúr)
Blog

Van ám egy piszok nagy hátránya:
mikor friss és meleg nagyon eteti magát :O :O
Olyannyira, hogy földönfetrengés néha a vége...


ftc
(nagyúr)
Blog

mad irok egy receptet ha kérsz na az eteti magát ehez képest is :D


Thrawn
(félisten)
Blog

Nagyszerű ötlet! Imádom a szezámmagot :)

tildy: ezt én is alátámasztom, nagyon finom frissen és melegen, de ez minden péksüteményre igaz. Sőt, a friss puha meleg kenyérnél nincs jobb :K


ftc
(nagyúr)
Blog

mi azzal is szoktuk ....kömény s szezámmag :)


tildy
(nagyúr)
Blog

Jöhet:)


philoxenia
(MODERÁTOR)
Blog

Ez nem szárad meg, ugye ? :)


tildy
(nagyúr)
Blog

Kb 1 hétig elég friss.


philoxenia
(MODERÁTOR)
Blog

Anyu is sütött ilyesmit karácsony -szilveszter tájékán, de felénk ilyenkor volt szezonja a hájasnak is, abból a sós hasonló, csak levelesebb. Az édes pedig házi szilvalekvárral készült általában.


ftc
(nagyúr)
Blog

csak előrre szólok kib sok vaj kell hozzá :)
mert reszeled a tésztába :)


Thulcandra
(senior tag)

Na ne lázadjatok kömény nélkül ennek nincs igazi feelingje, igaz én is utálok ráharapni az egész köménymagra, ugyanúgy mint jópár más családtag vagy barátok, ezért én ebbe a rúdba meg a sajtos tallérba is őrölt köményt rakok. Az megadja a kellő, de nem túl intenzív ízhatást
Hamarosan mehetek én is a konyhába sajtos tallért sütni, hatalmas mikor az egész lakás bűzlik a forró, gáztűszhelyre ráégett zsírtól, ami sütés közben folyik ki a nyomóból a margarinnak és a sajtnak köszönhtően :DDD


philoxenia
(MODERÁTOR)
Blog

Kiskoromban leszedtem a köményt róla, a gulyáslevestől meg rosszul lettem, ma magában is megeszem a szemes köményt. Frissen szoktam darálni, ha van időm, mert a bolti őrölt köményből sok kell, az intenzívebb ízhatáshoz. :)


ollie
(MODERÁTOR)
Blog

Ez király! Ki is nyomtattam a receptet. Köszönöm! :)

üzenetek