[Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tizenegy, nem babra megy - VV11 - Való Világ 11 - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


Zsadi
(őstag)

Ez volt itt a 1 hsz-em ebben a topikban:
"Miként lesz a szürke kisegérből "hős"
Na én pont ezt szeretném látni. Nem a Tiktokról, ÉNB, Instaról beválogatott RTL-hez köthető celebhadsereget.
Egyszerű, vicces, kreatív kis "szürke" emberkéket, akik majd szétszedik egymást. :) "
Azon kívül, hogy szétszedték egymást, nem jött be a kívánságom... :( :) Hátha csinálnak egy VV VIP-t, amiről korábban agyaltunk.


bence1024
(tag)

Reni jól odapörkölt még azért Melinának.


LamaCube
(addikt)

Teljesen jogosan :K


Danex
(addikt)

Ennél fosabb évadot, még nem néztem meg a tegnapi adast de a hirfolyam lespoilerezte, Krisztinek nem adtam volna, melinanak se nagyon de akkor már inkább melinának, mert ő legalább csinált is bent valamit, játszott. Kriszti pedig csak fogyatékoskodott, tette magát a kamerának, plusz szerkesztők is őt nyomták, alapból az ENB miatt nem is jekentkezhetne normális világban, ha megnezitek bármelyik feladatnál mindig Krisztit mutatták még ha másról is volt szó vagy ha más beszélt. Az ilyen belterjes rtl karakterek miatt egyszerűen teljesen elmegy az ember kedve a musortol.


¤Envy¤
(tag)

Decemberben kezdett feltűnni, de utána Januárban már biztos voltam benne, hogy ő fogja megnyerni. 2022-12-09. 2022-12-25.

Megmondom őszintén, ezek után nekem jelenleg nincs kedvem egy következő évadhoz, így ha lesz is, elgondolkodom azon, hogy nézzem-e. Nekem sem jön be ez a "tele rakom a műsort a szerkesztők ismerőseivel, aztán úgyis az nyer, akit ők akarnak", mert egész évad alatt úgy vágnak, hogy manipuláljanak. A 0-24-es adások miatt teljesen egyértelmű volt, hogy Krisztit tolják, és lám!

Nincs új a nap végén, a média ilyen, ezért is nagy hatalom...

Sokkal, de tényleg sokkal érdekesebb lenne, ha megint teljesen random emberek kerülhetnének be, BESZAVAZÓ SHOW-val...

[ Szerkesztve ]


F34R
(nagyúr)

RIP.... egyaltalan nem joszivvel hagyom itt a topikot. de talan annyi vigasztal hogy nekem nem kell pszichiater hogy ezt feldolgozzam. :DDD
Dementor RKO, a legnagyobb nemesistol. ;]
Talan egyszer meg lesz egy igazan jo evad ahol jol erezzunk magunkat.
Bye.


lowzor
(veterán)
Blog

Lehet, hogy csurran egy kevés nekik is a léből. Ki tudja, hogy a háttérben milyen egyezségek születtek...


Danex
(addikt)

Hát inkább a minimum életkort kéne megemelni legalább 24 évre, illetve egy érettségi / szakma sem feltétlen ártana.

Egyszerűn olyan gyenge, kifejletlen jellemek mennek be, hogy több a sírás mint a történés, egyik napról a másikra változnak meg 180fokot és a nagy ego-t egy mondattal szét lehet törni. Az általános igénytelenségről ne is beszéljünk... ilyen szempontból egyedül Melina ágya volt elvetve minden nap, a többieké mint egy disznóól. Krisztinek se véletlenül mondták a fiúk, hogy igénytelen, redva a körme alatt, szanaszét szakadt ruhák (és itt nem az ilyen stilusúra gondolok) pedig jó eséllyel csak kérni kell.

Amúgy az egész évadot Sajti és Barna rontotta el ,hogy felkapták Krisztit mikor még a lehúzott wc papir is visszajött volna ellene. Arra lettem volna kiváncsi, hogy ha Piros kiviszi Barnát, majd utána kiküldik Krisztit, csak ugye pont ebben az időszakban ment a rakjuk magunkra vigyünk ki valakit és szép csendben túlélte.

Úgy általánosságban amúgy rájöhetnének az emberek, hogy az ilyen fogykosokat amint lehet ki kell pakolni már az elején, mert a nagy jellemfejlődést 3 hónap alatt nagyon el tudják adni a nézőknek. Nyilván az lesz nagyobb eséllyel unszimpatikus aki játszik, belemegy a veszekedésekbe, mert indulatból hamarább csinál rosszat az ember. Illetve a benti párkapcsolatosdit is felesleges erőltetni, eddig szerintem kivétel nélkül még csak kiestek miatta, a VV után meg bárki talál magának jobb párt mint egy random benti villalakó.

Jelenleg kb annyi megnyerni a VV-t ,hogy ne legyél tajparaszt, de légy benne a hülyeségben, ne párkapcsolatozz mert emiatt mindig külön lesztek a többiektől vagy a párod miatt viták lesznek és visszaél majd a gyengeségeiddel.


¤Envy¤
(tag)

Minden szavaddal egyetértek.

Annyit még hozzátennék, hogy légy nagyon CUKI és lehetőleg sírj minél többet = instant WIN!

Bárcsak akkor már inkább Rico nyert volna. Belőle legalább tényleg mindent láttunk, még a s*gglyukát is.
És bár nem emlegette, de elég rossz anyagi körülmények között élnek... Tőle se sajnáltam volna ennyire ezt a nyerést. Krisztiről hallottam, hogy eleve jómódúak... Tudom, hogy nem ezt kell nézni, de akkor is igaza volt itt sokaknak, Rico legalább tényleg azt adta aki volt, akármekkora paraszt, míg ez a kislány meg kisírta, kiszínészkedte a győzelmét.


DrDoktor
(tag)

Na ideértem.Hány husbanánt nyelt be a a győztes idén?


LamaCube
(addikt)

"Bárcsak akkor már inkább Rico nyert volna. Belőle legalább tényleg mindent láttunk, még a s*gglyukát is.
És bár nem emlegette, de elég rossz anyagi körülmények között élnek... Tőle se sajnáltam volna ennyire ezt a nyerést. Krisztiről hallottam, hogy eleve jómódúak... Tudom, hogy nem ezt kell nézni, de akkor is igaza volt itt sokaknak, Rico legalább tényleg azt adta aki volt, akármekkora paraszt, míg ez a kislány meg kisírta, kiszínészkedte a győzelmét."

1,5 hónapja ezt szajkózom... ;)

Szerintem Kriszti se a szimpátia, sírás, esetleg színészkedés vagy RTL-es bunda miatt nyert, hanem a két rossz közül a kisebbikre szavaztak az emberek.
Számomra Melina gusztustalanabb volt, mint Rico, mert Rico valószínűleg ilyen. Melina, pedig tolta a taktikáját, ha ezt annak lehet nevezni. Ne felejtsük el, amíg Danival volt folyamatosan csak uszított, utána akik kiálltak mellette azokat szépen hátba szúrta /Ákos, Reni/ Belevalóban tegnap kapta is az ívet Renitől.
Krisztire visszatérve, ha 3 hónapig rudta ezt a szereoet játszani, amit kétlek, akkor meg tényleg megérdemlo, mert valamihez van tehetsége. De szerintem egy mentálisan beteg ember.


rushty
(senior tag)

Megbukott a tudomány... [link]


rushty
(senior tag)

Origo/888 megemlékezés [link]


¤Envy¤
(tag)

EHHEZ tudomány??? Ráadásul ekkora f*s volt az eredmény, hogy felülírta Kriszti nyerése? Ide csak józan paraszti ész kellet, és annyi, hogy ne csak nézzük a műsort, hanem lássuk is!!!
Végig papírforma volt! :W

Meg mi ez már, hogy Lessie milyen népszerű volt végig mindenhol? :DDD
Nem egy műsort néztünk... Barnával SZEMBEN volt csak az, hogy őt megszívassák. Faja írás :D


rushty
(senior tag)

Bálint Melinája [link]


rushty
(senior tag)

Merci [link]


LamaCube
(addikt)

Táncoktató lenne...persze :DDD


rushty
(senior tag)

Origo, de többet tudtam meg,.mint más linkről
VV Virág bilincsben [link]

Link nélküli: gyógyszerre ivott és akkor ez van nála :D

[ Szerkesztve ]


rushty
(senior tag)

Folyt. (origo)


LamaCube
(addikt)

Lassan vagy börtönbe kerül vagy utcára vagy a hullaházba...

üzenetek