[Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tizenegy, nem babra megy - VV11 - Való Világ 11 - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


Danex
(addikt)

Hát inkább a minimum életkort kéne megemelni legalább 24 évre, illetve egy érettségi / szakma sem feltétlen ártana.

Egyszerűn olyan gyenge, kifejletlen jellemek mennek be, hogy több a sírás mint a történés, egyik napról a másikra változnak meg 180fokot és a nagy ego-t egy mondattal szét lehet törni. Az általános igénytelenségről ne is beszéljünk... ilyen szempontból egyedül Melina ágya volt elvetve minden nap, a többieké mint egy disznóól. Krisztinek se véletlenül mondták a fiúk, hogy igénytelen, redva a körme alatt, szanaszét szakadt ruhák (és itt nem az ilyen stilusúra gondolok) pedig jó eséllyel csak kérni kell.

Amúgy az egész évadot Sajti és Barna rontotta el ,hogy felkapták Krisztit mikor még a lehúzott wc papir is visszajött volna ellene. Arra lettem volna kiváncsi, hogy ha Piros kiviszi Barnát, majd utána kiküldik Krisztit, csak ugye pont ebben az időszakban ment a rakjuk magunkra vigyünk ki valakit és szép csendben túlélte.

Úgy általánosságban amúgy rájöhetnének az emberek, hogy az ilyen fogykosokat amint lehet ki kell pakolni már az elején, mert a nagy jellemfejlődést 3 hónap alatt nagyon el tudják adni a nézőknek. Nyilván az lesz nagyobb eséllyel unszimpatikus aki játszik, belemegy a veszekedésekbe, mert indulatból hamarább csinál rosszat az ember. Illetve a benti párkapcsolatosdit is felesleges erőltetni, eddig szerintem kivétel nélkül még csak kiestek miatta, a VV után meg bárki talál magának jobb párt mint egy random benti villalakó.

Jelenleg kb annyi megnyerni a VV-t ,hogy ne legyél tajparaszt, de légy benne a hülyeségben, ne párkapcsolatozz mert emiatt mindig külön lesztek a többiektől vagy a párod miatt viták lesznek és visszaél majd a gyengeségeiddel.

üzenetek