Az alkohol miatt nem mindenki szeretni , de nagyon jó lett ezt leszámítva!
[Re:] [Xaels:] Az idei első grillezés, Csülök Smokey módra. - BLOGOUT fórum
hozzászólások
A lányom is kicsit túl fűszeresnek találta, de vendégként itt volt öcsém aki 2-szer is evett belőle. Igaz egy laza majonézes káposztasaláta volt a köret ami könnyített rajta. Nagyon finom, omlós lett a végeredmény és a bőr is majdnem vajpuhára puhult. A Road Crew sör meg tökéletes levezetés volt.
Ennél jelentősen egyszerűbb a másik recept amit szoktam használni. Ott a fűszerezés annyi, hogy só-kömény-fokhagymapor vastagon és az egészet paradicsompürével lekenem és fölé/rá szoktam helyezni egy darab szalonnát ami ahogy rácsöpög keni is.
[ Szerkesztve ]
A mézes kenést meg elehetett volna csinálni lassabb sütéssel minden órában v 2 órában átkenve nagyon szépen rá karamellizálódott volna
Receptet követtem, de legközelebb megpróbálom ezt is de akkor a BBQ-t kihagyom a végéről.
Bármibe lefogadtam volna, hogy tiéd lesz az első hsz.
[link] egy ilyet vettünk, kezdésnek elég de hamar ki lehet nőni.
Ez hibátlan! Majd ha lesz kedved kísérletezni akkor próbálj ki normál faszenet és nem homokkal préselt brikettet - szerintem ég és föld a különbség.
Szoktam faszenet is használni de eddig inkább csak olcsóbb szén volt kéznél, most itt füstölőfa is volt bent az első 1 órában ami új próbálkozás volt. Még nagyon ismerkedem a dolgokkal.
Mi hikori-t szoktunk használni, de előtte 2 percre vízbe rakom hogy valóban jól füstöljön
Fél órát írtak a Weber féle füstölőfára, de máshol is olvastam már ezt az intervallumot így ehhez tartottam magam. Sokszor nem csinálunk mást du. a gyerekekkel csak leülünk és gasztros csatornákat nézünk youtube-on. Aden japán steakes videói simán megnyugtatnak.
Bakker nem nézni hanem enni kell Szegény apósom már öngyilkos lett volna régen ha nem teszünk elé mindenfélét amit megkíván