üzenetek

hozzászólások


petipetya
(nagyúr)
Blog

Nekem sem az első ügyfélszolgálatos aktiválta, hanem a második vagy harmadik. Az ok az lehet, hogy hivatalosan nem támogatott telefon esetén nem tudnak és nem is akarnak felelősséget vállalni, ha a VoLTE-hez köthető műszaki hibát akarsz a nyakukba sózni.


petipetya
(nagyúr)
Blog

Nálam is remekül működik, beleértve a kamerát is. Se hiba, se röccenés, semmi az égvilágon, pedig lassan 15 napja nem volt restart (ez mutatja, hogy azóta nem is kaptunk frissítést).


Tengo
(aktív tag)

Szerdán vettem mi 9-et, 1 napot volt nálm munkába, egész nap a zsebemben műanyag keménytokban. Kijelző sarkán fekete folt, kijelző lilás foltos. A kijelzőnek annyi. Ha visszaviszem szervízbe gondolom azt fogják mondani fizikailag sérült, én okoztam a hibát. Van esélye, hogy mégis gariban kicserélik a kijelzőt? Kicsit azért le vagyok döbbenve, hogy tokban egy napot nem bírt ki a zsebemben. Semmilyen ütésnyom repedés vagy egyéb külsérelmi nyom nincs rajta.

[ Szerkesztve ]


adamfriday
(senior tag)

Ha nincs rajta fizikai sérülés ( az ázás is ide tartozik), akkor érvényes a garancia.


ShadowLac
(addikt)

Csak akkor utasíthatja el a garanciát ha fizikai sérülés van.


Tengo
(aktív tag)

Bárhogy nézem, semmi nincs rajta. Se karc se ütésnyom, de tisztán láthatóan a sarkától indult ki a kijelző elszíneződés. Megnyomódhatott a zsebemben annyira, hogy tönkremenjen?

[ Szerkesztve ]


ΞΔGLΞ
(nagyúr)

Nos, én nem hiszem, hogy látható sérülés nélkül ez a kijelző így tönkremenjen. Ha tényleg semmi nem látszik, akkor kérd a cserét, mert kifogtál egy selejtet.


Tengo
(aktív tag)

Így néz ki. Tökéletesen sérülésmentesnek néz ki kívülről.


pusi1981
(aktív tag)

Sziasztok! Nektek nem késik videofelvétel nél a hang a képhez képest? Nekem körülbelül egy két másodperc késés van.elég idegesítő .És biztos hogy nem normális. Valami megoldás esetleg?


pusi1981
(aktív tag)

Milyen szervíz???
Azonnali csere,vagy a vételár vissza!


Luck Dragon
(nagyúr)
Blog

Volt ilyen a Note 4-nél , ez egy Miui kamera “bug; azt hittem hogy ez már eltűnt. Akkor valakinek az segített hogy alaphelyzetbe állította az applikációt valamilyen formában, vagy az OpenCamera alkalmazást használtuk. Köztük jó magam is.

Abban tudok segíteni hogy próbáld meg a fentebb említett alkalmazását ,
Majd a beállítások / videó beállítások / Hangforráson belül alapértelmezésben levő kamkordert kidobni a kukába. Majd az alkalmazásának van egy saját hang optimalizálás segítő ki választható lehetősége , tessék azt kipróbálni . Majd teszt.

Ui az alkalmazása Magyar nyelvű és minden beállítható , nagyon sok xiaomi mikrofon gondjaira nyújtott segítséget . Egy próbát mindenféle képen megér szerintem.


walakyb
(aktív tag)

Hat, nekem elegge elenken el emlekeimben, amikor meg a telefon identitasat kellett atirni, hogy a tv go egyaltalan mukodhessen. Szerintem sajnos sokkal inkabb gazdasagi a megfontolas, erre utal a telenor kamuzasa is, hogy nincs kesz a program az adott telefonra, de bezzeg az altalunk forgalmazott keszulekek!...


gabenh
(tag)

Üvegfóliával nem működik az ujjlenyomatolvasó igaz? Vagy van valami specko fajta? nem nagyon merem védelem nélkül hagyni


petipetya
(nagyúr)
Blog

Működik fólia és üvegfólia esetén is.


Sanyesz.
(őstag)

Miért ne működne? Kezdetektől fent van és jó.


Atomgeszi
(veterán)

Ez egyértelműen gyári hiba. 3 napon belül viszont kötelesek cserélni, ha hibásat fogtál ki.

Mondjuk sokat segítene, ha tudnánk, hogy hol vetted. :)


Tengo
(aktív tag)

220 volt.

Amúgy rosszul írtam, kedden vettem, ma reggelre lett ilyen.

[ Szerkesztve ]


pixta78
(senior tag)

Ha jó fejek akkor nem gáz a 4 nap.


Tengo
(aktív tag)

Szombaton nincs garanciális ügyintézés náluk, így is bemenjek?


pixta78
(senior tag)

Ha még ma bemész lehet, hogy el nézőbbek lesznek a kis csúszással és cserélik.

üzenetek