üzenetek

hozzászólások


Robynho
(tag)

Rombol egyébként mit érdemes használni?
Hihetetlen számomra kicsit, nem találkoztam még ilyen telefonnal, ami ilyen specek mellett ennyire akadt fagyott és melegedett volna (tegnap pl 47fok)
(Zui 2.0.133 ST van rajta, Android 6.0.1)


tibcsi0407
(titán)
Blog

Olvasd el kérlek a témaindító írást.


Robynho
(tag)

Sokkal okosabb nem lettem sajnos vagy, h melyik az ajánlott, vmint a link sem működik a legújabb ROMnal.

[ Szerkesztve ]


tibcsi0407
(titán)
Blog

Nem is az lett volna a lényeg, hanem az, hogy webshop ROM-ot használsz, ami szar. Azért kár a telefont hibáztatni.
Ha elolvastad a témaindítót, akkor javaslom az XDA-n válassz egy ROM-ot és rakd fel a leírás alapján.
AEX nem rossz, de a többiek majd segítenek, hogy melyik az aktuális legjobb custom rendszer.


Robynho
(tag)

Köszönöm szépen! Ezekszerint a bátyám vmit benezett, azt mondta h vmi indiai verziót rakott rá.
Bár nem tudom h tudott e blt nyitni es twrpvel csinaltae.


tibcsi0407
(titán)
Blog

Hát ha azt is rakta, az sem a legjobb. Én mindenképpen javasolnám egy friss rendszer telepítését.


Brogyi
(senior tag)
Blog

Nem rég kaptam a lányomtól egy ZUK2-t. Oreo-t raktam rá AEX-ből. Havonta jön az update. Pontosan úgy ahogy google küldi. Az update OTA, de csak a hír. :)
Picit visszaolvasva láthatod, hogy erősen küzdöttem vele. Úgy voltam vele ha az indiánnak megy akkor nekem is. A youtube tele van vele. Picit karcos, ezért is kaptam, de így nem kellett vennem egy Xiaomi MI A2-t.
Az volt a kiszemelt darab.


ooooobi
(senior tag)

Mostanában érdekesen müködik az idegen wifivel a teló. Azokon amiken be kéne jelentkezni egy oldalon. Nem jön be a bejelentkezés simán felcsatlakozik viszont mégse megy rendesen. Gondoltam csinálok egy factory resetet, ehhez elég csak a telós belsöt választani vagy az ujrainditasos 2 gombos a jobb? Ott kell e törölni plusz cacht vagy mit? :D Bocsi nem vagyok egy androidguru. Amugy a legujabb hivatalos 3.5.389ST van fent.


#hpq
(aktív tag)

Sziasztok!
Jelenleg a gyári ROM-ot használom, érdemes neki állni és más ROM-ot telepíteni? pl.: AEX, vagy amit ajánlotok. Nem rossz a gyári rendszere csak vannak azért anomáliái nálam például randomra bezár alkalmazásokat vagy hiába állítom be, hogy az e-maileket jelezze valamikor csak akkor tölti le amikor feloldom a kijelzőt. Nem mondom, hogy ez rossz mert hozzá szoktam csak ha van álltalatok ajánlott jobb ROM akkor azt szívesen kipróbálnám. :))


lemmy71
(őstag)

Szia! A baseband-et hogy cseréljem le ha nincs kábeles pc kapcsolatom ?


GeorgeKK
(csendes tag)

Szia!
Ha van kedved tegyél egy próbát a Bootleggers oreo rendszerrel. Több hónapja használom és elégedett vagyok. Vannak hibái de apróságok.


GeorgeKK
(csendes tag)

Qfil sem látja? Esetleg deep flash kábellel nem lehet előcsalogatni kapcsolatot a pc-vel? Próbáltál rádugni otg-vel valamilyen eszközt, hogy kiderüljön hogy valóban csatlakozó para van e?


tibcsi0407
(titán)
Blog

Hát úgy necces lesz. Fastboot-od sincs?


Starchm
(őstag)

Melyik zui / rom verzión vagy? TWRP-es flashelhető baseband is található a zukfans-on.


#hpq
(aktív tag)

Szia!
Nagyon köszönöm, ránézek én is.


lemmy71
(őstag)

2.0.111 ST van fent és erre raktam rá ,francko76_v3. romját.
Esetleg tudnál segíteni, jó lenne egy link ahonnan letudnám szedni a baseband –t és hogyan kell ilyenkor a TWRP használni.


lemmy71
(őstag)

Nem a Qfil sem l csinál semmit, pc –s kapcsolatkor csak a töltést veszi. Semmilyen eszközzel se kommunikál csak tölt, de azt is szigorúan csak a gyári kábellel, pedig van itthon ez rakás kábelem ami másik telefonnal működik , x aktás ügy :F


Starchm
(őstag)

és a francko76os rom melyik zuin alapul? Szerintem olyan régi baseband már nincs is fent zukfans-on. Illetve az india vagy kinai romon alapul?


lemmy71
(őstag)

Igen a 2.0.111 ST az indiai rom. Már olyan régen csináltam hogy keverem a dolgokat, de most beugrott a ZUI 2.5.334 NOUGAT van fent alapnak és arra ment rá francko V3. rom –ja. Először a Tibcsi féle rommal próbálkoztam, de az a WIPE –lés után mindig „brickelte” a telót. (jó lenne a TWRP használatát átfogóan újra írni, mert sok ellentmondásos bejegyzés volt a használatáról, ami szerintem sokakat összezavar) Bár annak idején a téma indítóban nem a megfelelő alap rom volt linkelve, de letöltöttem a hozzávaló jó romot és azzal is csak szívtam és tégla lett a vége, fogalmam sincs hogy nekem miért nem megy pedig mindent a leírás szerint csináltam :F Utána felraktam a francko V3 -t nem egy nagy szám de működik és az akku idő is nagyon jó.


Starchm
(őstag)

3.5-s baseband van csak fent zukfans-on z2-re sajnos legalábbis ami twrp flashelhetős.

[ Szerkesztve ]

üzenetek