üzenetek

hozzászólások


lemmy71
(őstag)

Köszönöm! Akkor marad így, legfeljebb rendelek hozzá egy USB portot és kicseréltetem az alaplapon, hátha szerencsém lesz. De az hihetetlen hogy van itthon egy tucat kábel és a többi telefon tölt mindegyikkel ez meg csak a saját fehér gyári kábellel hajlandó tölteni :W

[ Szerkesztve ]


GeorgeKK
(csendes tag)

Szia!

Találtam a gépemen 2 twrp-s basebandet.
Nézd meg hátha segít.


Zsírkrétamen
(senior tag)
Blog

Ha már baseband téma...Régóta keresek olyan baseband-et, ami twrp-vel is felrakható.
Viszont a helyzet az, hogy nekem még 1.53-as van fent. Zukfans-on láttam twrp-s baseband-et, de az is újabbakhoz van, 1.53-hoz semmit nem találtam.
Van valakinek ötlete arra, hogy hogy csináljak újabbat 1.53-nál twrp-vel? (gyári zui telepítés kizárva)


lemmy71
(őstag)

Szia!
Köszi letöltöttem, akkor most kicsomagolva tegyem a telefonra és twrp vel indítsam, vagy hogy? mert még ilyet nem csináltam :F


tibcsi0407
(titán)
Blog

Cseréld ki a zip-ben a fájlokat az újabbra.


D013
(aktív tag)

Sziasztok,

Mostanság eléggé sokat melegedett a telóm. Non-treble romokat cserélgettem, de általánossá vált a sima appok használata közben történő melegedés: hátlap forró ott, ahol eddig csak akkor volt ha játszottam. Mérések alapján akár 55-60 fokról is beszélünk. Keresgettem kicsit fórumokon ott azt ajánlották hogy tegyem vissza a ZUI 1.9-et, tehát zárjam a bootloadert és kezdjem újra. Meg is tettem, most legújabb TWRP, van, ezúttal Treble Rom, Arrow OS. Még most nem tesztelgettem sokat, amit néztem az ilyen 44-50 fok volt telepítgetés, belakás közben. Nektek milyen a melegedés?

[ Szerkesztve ]


GeorgeKK
(csendes tag)

Pocophone-t szeretném átneveztetni Z3-ra :)


D013
(aktív tag)

Megnyomkodtam a Mi Store-ban, szép, csak alul nagyon lekerekített a kijelző, már-már bazári. Ott 115 ezer Ft a 6/128-as, rendelve, kuponkóddal 90-95 körül már lehet szerezni. Megvárom a jövőévet, jön pár új cucc és meglátom, hátha majd ilyen április/május környékén be tudom majd zsebelni külföldi webshopból 75 környékén, de az is lehet hogy előbb tűnik el a kínlatokból mint hogy olcsósodjon. De az is lehet hogy tartani fogja az árát. Jövőre mindenképp cserélem a Z2-őt, addig még megjáratom vele a Pie-t (az AEX 6.0 ALPHA elég bizalomgerjesztő, tesztelgettem pár napig).


rendzso
(tag)

Sziasztok!

Ha emlékeim nem csalnak, egyszer már hasonló miatt írtam ide. De nem biztos. Van egy borzasztó irritáló jelenségem, mi szerint a telefon néha gondol egyet, kikapcsol, se kép se hang, és halványan világít az értesítő led, és csak ha fél percig nyomom a bekapcs gombot az segít rajta. Töltőn ez gyakrabban előfordul, mint nyugalmi állapotban. Na odáig sikerült felderíteni, hogy eddig kizárólag akkor produkálta, ha az AEX valamelyik verziója volt rajta. Irritáló, mert teljesen lutri mikor ébreszt reggel, és mikor van tetszhalott állapotban :D AICP volt rajta egy hónapig, az stabil volt. Ellenben melegedett vele nagyon, és merült is elég durván. ZUI-t is kipróbáltam, de megint nem sikerült megszokni, ellenben az is stabil volt.

Valaki találkozott ilyennel? Esetleg egy AEX-hez hasonlóan jó rom ajánlás, ami mentes ettől a hibától?

Előre is köszi


KurtCobain
(őstag)
Blog

A jelenség neve kernel panic.
Ha amúgy az AEX megfelel neked, akkor kipróbálhatnál egy másik kernelt. Szerintem megoldódna a problémád.
Van egy pár:
Nameless
Moxie
KronicCore


rendzso
(tag)

Köszönöm az infót! Jó tudni mi is ez :)
Kernellel még sosem játszogattam. Kicsit félek tőle, de azt hiszem akkor utána kell olvasgatnom ha ezzel van probléma. :(


dhodmik
(kezdő)

Sziasztok!
Kersgéltem pár helyen ,de nem találtam olyan hátlapot amiben benne volt a kamera védő üveg .
Lehet olyat szerezni valahonnan ? Hátlapcserés lenne a telefon.


lemmy71
(őstag)

A hátlappal vigyázz ne egy gagyi egyszem rízs értékűt vegyél :N kölönben viheted egy optikushoz hogy köszörűlje körbe mert nem jó a méret, elsőre én is benéztem :W Kamera üveg

[ Szerkesztve ]


Brogyi
(senior tag)
Blog

Tesztelő kedvű embereknek kötelező, és utána szavazni. AEX 6.0 két variánsa. A kérdés melyik a jobb?
[link]


Crabface
(senior tag)

Sziasztok. Vissza tértem a z2-höz. Sikerült a sajátomat vissza vennem :) jaguar rom mennyire ajánlott jelenleg a 8.1-es romok között?


dhodmik
(kezdő)

Sziasztok:)
Valakinek eladó hátlapja van ?:S nem akarok heteket várni , és hátlap nélkül használni a telefont :)


D013
(aktív tag)

Hali, a Jaguar szeptember 10-es 9.0-ája már elég bitang. Egy pár hete van fönt a telefonomon és nem volt vele baj.
Viszont elköszönök a topiktól, rászántam magam egy Mate 10 pro-ra :) Nem adom el a kis ZUK-ot, a szívemhez nőtt, amúgy is karcos a hátlap kicsit. Jó lesz ez még másodlagos/buli/pót telefonnak.


Robynho
(tag)

én egy majmos szilikon tokot tudnék neked addig felajánlani, ha érdekel :D


Black&White
(addikt)
Blog

Egy szilikon tokom nekem is van valakinek, aki Tatabánya környékén jár.
Már rég nincs meg a teló, ez meg itt kallódik.
Természetesen ingyen. :)


ElFeo
(tag)
Blog

Sziasztok,

véletlenül bukkantam erre a cikkre és megtetszett a készülék, mérete, kialakítása. Mit gondoltok, érdemes még ilyen telefonban gondolkozni? Játékra nem használnám, csak email, navi, ilyesmi.
Köszönöm!

Üdv!

üzenetek