üzenetek

hozzászólások


GeorgeKK
(csendes tag)

Hali! Ezt ki kell próbálnom ;)


GeorgeKK
(csendes tag)

Eddig tetszik a Syberia os 2.1
Végre megszűnt vele a magától merülés. Pixel experience képes volt egy éjszaka 20% ot merülni valamitől.
Pedig most is azok az appok vannak telepítve mint eddig.
Wifi/térerő stabil.
Játékok jól futnak, melegedés nem vész.
Pubg-t még nem volt időm rajta tesztelni.


laci laci
(addikt)

Zsír, örülök neki.


lemmy71
(őstag)

Üdv Urak!
Egy kis segítésre lenne szükségem, teljesen megadta magát az usb port a zuin. Már rendeltem hozzá az USB portot de csak a jó isten tudja mikor ér ide. Addig is szeretném feltölteni a telefon akksiát, de mivel a gyári kábelt nem érzékeli, így gondoltam hogy kipróbálom ezt a módszert. Esetleg valakinek lenne valami más ötlete, vagy érdemes így kísérletezgetnem. Gyári tőltő fejet használjak vagy olyat ami a videón szerepel, mert van olyanom is.


kano
(nagyúr)

Nekem is azt játssza a gyári kábel, hogy nem tölt. De egy Nillkin töltő+ Blitzwolf kábel kombináció tökéletes.


lemmy71
(őstag)

Helló!
Nekem a NILLKIN kábel tette tönkre annak idején, az a szövetes fonatos kábelem volt még a pc tápját is blokkolta. Amúgy én is nillkin töltő fejet használok, de van itthon több kábelem és töltőfejem de egyikkel sem tölt az usb aljzat ment tönkre.


kano
(nagyúr)

Akkor az tényleg halott lehet.


lemmy71
(őstag)

A gyerkőcnek szeretnék egy új telefont, találtam is kettőt ami számításba jöhet. Valakinek van valami tapasztalata véleménye a készülékekről. Netezés, zene hallgatás, YouTube, Wiber, FB, fényképezés(nem profi módon) és egy két játékra lenne használva, telefonáláson kívül :) Az egyik a Lenovo S5 Pro GT 6GB RAM 64GB a mésodik esélyes pedig Lenovo Z5S 6GB RAM 64GB ROM Gondolom a magyar nyelv megoldható :F

[ Szerkesztve ]


GeorgeKK
(csendes tag)

Bármelyiket elfogadnám, de ha választanom kellene akkor a Z5S a snapdragon 710 miatt. Ha jól láttam mindkettőn Zui van, úgyhogy magyar nyelvhhez szerintem rom csere kell. Spec alapján bőven ki kell, hogy szolgálja a gyerkőc igényeit mind a kettő.


tibcsi0407
(titán)
Blog

Szerintem a nyelvvel bajban leszel.
Ha lenne körülötte nagy közösség, akkor biztos idővel lenne rá sok ROM, de ennek időt kell adni.


Starchm
(őstag)

Várj még vele, mert elvileg még nincs is bl nyitás/ kernel source hozzá úgyh gyakorlatilag semmi custom rom nincs rá.
ZUI-ba meg szokásos angol + kinai vackok vannak csak.

+1 Z5S-re.


lemmy71
(őstag)

GeorgeKK - tibcsi0407 - Starchm Köszönöm a válaszokat. Nekem is a Z5S ami vonzóbb és maga az árérték arány is nagyon jó. Júniusra terveztem a vásárlást ahogy kezdődik a nyári szünet, amúgy van telefonja de most lenne esedékes a második kijelző csere az óvatos használat miatt :(( Egyedül ami kissé negatív nekem az a kis akkumulátor kapacitás és nem írja az NFC támogatást sem. A kijelző viszont pozitívum, mert egy gyerkőcnél könnyedén előfordul hogy a földön landol a telefon "Corning Gorilla Glass" bár azt nem árulták el hogy melyik sorozat. Esetleg ha lenne majd hozzá magyar nyelvű rom, akkor örömmel venném ha az megosztható lenne itt a fórumon vagy privátban, esetleg még a romolás metódusa is érdekelne. Vagy maga a romcserét hasonlóan kellene végezni mint Zuk Z2 -nél ?

[ Szerkesztve ]


#hpq
(aktív tag)

Sziasztok!

Jelenleg AEX ROM-ot használok, néha előfordul, hogy az új frissítések nem települnek fel rendesen és vissza kell állni az előző verzióra mert nem indul el a rendszer. Jelenleg a legújabb 6.3-as frissítés update 7 error üzenettel megállt és vissza kellett állni az előző verzióra.

Ez normális dolog nálatok is előszokott fordulni? Amennyiben igen van egy fokkal stabilabb ROM amit érdemes lehet még kipróbálni? Persze tudom tökéletes nincs és a gyárihoz képest tejjel mézzel folyó Kánaán ez a rendszer is.

Előre is köszönöm! :R

Üdv.:
#hpq


kano
(nagyúr)

Én a Bootloggers romból a 2.1-et használom (2018.03.24-i).
Minden működik vele és stabil is.


Brogyi
(senior tag)
Blog

Van rá megoldás.
1. Flash Vendor2factory zip
( https://www.androidfilehost.com/?fid=962187416754475514 )
2. Flash new TWRP with /factory support
It will work for both non treble like zui , and treble roms having /factory instead of vendor support
( https://www.androidfilehost.com/?fid...63190603913223 )
3. IMPORTANT STEP : Reboot to new TWRP
4 Flash rom
5. No need to wipe if coming from same rom
Kérdezz ha nem érted.


KurtCobain
(őstag)
Blog

Szia!
Ezt olvastad?
A dev visszaállt a /factory partícióra a /vendor helyett. Hogy miért, azt nem tudom.
A lényeg, hogy kell flashelni egy vendor2factory zipet, meg egy /factory-t támogató twrp-t. A linken megtalálható minden.


#hpq
(aktív tag)

Sziasztok!

Brogyi, KurtCobain:
Nagyon köszönöm a linkeket és a segítséget, sikerült megcsinálni. Utána kellett volna nézni mielőtt hülye gyerek módjára feltelepítem. :))

Kano:
Köszönöm az ajánlást, ránézek erre a rom-ra is.


Brogyi
(senior tag)
Blog

Ebbe a gödörbe beleestem én is, mivel az előző simán ment.


janakbacsi
(őstag)

összetörtem a kijelzőt sajnos. tudna valaki linkelni egy helyet, amit nyugodt szívvel tudna ajánlani? ez jó lehet esetleg?
[link]
köszönöm.

[ Szerkesztve ]


lemmy71
(őstag)

Én már milliószor elejtettem de még nem sikerült eltörnöm a kijelzőt, a hátulja tört csak ripityára amikor leesett az emeletről :((( Szerintem teljesen mindegy hogy honnan veszed, úgy sem lesz már olyan jó minőségű mint a gyári. De viszont védő fóliát tudok ajánlani, én is innen veszem, a gyerek mobiljára is ilyet tettem, azóta nem töri a kijelzőt :D

[ Szerkesztve ]

üzenetek