Red Dead Redemption 2 (PC) - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Plata
(félisten)

Hát ha neked megéri akkor nagyon pöpec fegyókat kapsz ingyen és már a játék kezdetén elérhetők lesznek.
Plusz kapsz egy bandzsa lovat is. :B
Na és még úgy rémlik jár valami medál is.Vagy talizmán?
De a fegyverek jók,én az egész sztoriban azt a stukkert használtam amit adtak a játékhoz.
Nekem legalább is az volt a kedvencem.


negyven2
(veterán)

Az Ultimate már csak az Online-hoz add plusz dolgokat. Ami neked kellhet az a Special Edition, de az alap kiadással is bőven elég...


Titan3344
(junior tag)

#16423 hsz-ben linkeltem a kiadások közti különbséget :)


arcitec
(addikt)

No megcsináltam most ismét a storyt, mit mondjak, másabb volt az élmény, jobb és továbbra is egy nagyon jól összerakott játék. Sok történésre már nem is nagyon emlékeztem. Szóval ismét egy élmény volt. Kb 2 éve van meg és nem lehet tőle szabadulni. Sokáig használtam az online, most ismét a story. Na meg elolvastam az rdr történetét és az rdr2-ét is. Sőt az rdr-t végig néztem videón is. Szegény John, pedig hát végül is bűnözők voltak és hát bizony ez volt a vadnyugat, igaz itt már a törvény is keményen megjelent, üldözve a banditákat.
#16498 Plata remek az a videó is a valós helyszínekkel való összevetés.
A lényeg, még egyszer megcsinálom majd valamikor a storyt, (akár több év múlva)
most már teljesen végig a 3070Ti-vel.

[ Szerkesztve ]


Titan3344
(junior tag)

Én is elkezdtem a storyt nemrég.
Anno rtx2080-al csináltam vegig, most rtx3080ti-vel "csöppet"más a vizuális élmény :))


arcitec
(addikt)

Az egy új bug, hogy online nem jön le a hunting wagon és a ló is ott marad, de olyan mintha nem is lenne ott, mert nem lehet rá felülni. És ez már 2 hete is megvolt.
Így a préda is elvész .... grrrrr :DDD

[ Szerkesztve ]


Plata
(félisten)

Nem az régen is volt.


arcitec
(addikt)

Na de most akárhányszor bejelentkezve is egyformán nem jó. És eddig én még nem találkoztam ezzel a hibával. A detectort tudjuk, hogy lehet javítani, na de ezt?


Mike
(veterán)

Igen. 42 írt is róla

Plata, de nem így

[ Szerkesztve ]


Plata
(félisten)

Érdekes videót láttam mobilon.
[link]
Szerintetek ez működhet vagy csak szívatás?
Este lehet kipróbálom.

#16509Mike
Mike az hogy ha lehívod a wagont és nem történik semmi a lovad meg használhatatlan az régen is volt.Pc-n én is találkoztam vele régen.

[ Szerkesztve ]


Titan3344
(junior tag)

működik :D
most próbáltam ki

amugy elég durva bug :D

[ Szerkesztve ]


Mike
(veterán)

Az útra kell kiallni


arcitec
(addikt)

Mármint? Nekem ott sem működik ...


negyven2
(veterán)

Igen, sajnos a szeptemberi update ezt is elrontotta. Úgy vettem észre, hogy a játék Network része az ami okozza, és részben a lobby-ban lévő magas játékosok szám is közrejátszhat, hogy előjön-e vagy sem. De elsősorban nem az a gond, hogy most már simán lehetünk 25+-os lobby-ban is, mert tapasztalataim szerint voltam olyan 14 fős lobby-ban ahol jelen volt a hiba, és voltam olyanban is ahol 30-an voltunk és nem volt gond. Simán lehet, hogy a becsatlakozó játékosok hálózatának (internet kapcsolatának) a minősége itt is a fő kulcs. Vagyis ha sok a potato internettel rendelkező játékos akkor azt nem tudja normálisan lekezelni a játék matchmaking rendszere.

Az, hogy a lobby hibás, azt legszerűbben úgy lehet megállapítani, hogy elküldjük a lovunkat. Ha egyből elfut akkor a lobby-val nincs gond... még! Ha viszont az első elküldésre, bár a térképjelzése eltűnik, de maga a ló ugyan-úgy állva ottmarad, akkor viszont a lobby hibás. Ilyenkor a lónak a "menüje", elérhető marad, vagyis megint el tudjuk küldeni, de kvázi úgy viselkedik, mintha egy másik játékos lova lenne.

A lényeg, hogy ha ilyen lobby-ban vagyunk, akkor legalább kétszer kell kiadni neki az elküldés parancsot (többször is lehet, mert ugye átalakul egy másik Player/NPC lóvá), és várni kell kb. 30mp-t percet. Utána már le tudjuk hívni a szekeret . Vagyis, aktív lóra nem hívjuk le ilyenkor a szekeret, nem váltunk lovat, nem megyünk be se lóval, se kint lévő lóval/szekérrel az istállóba!

Ha esetleg mégis úgy hívtuk le a szekeret vagy váltottunk lovat, hogy nem küldtük el az előzőt, vagy igen, de lehet, hogy túl hamar tettük meg a lehívást akkor sincs semmi vesze még. A lényeg ilyenkor, hogy el kell futni egy irányba messze (vagy posse társ elvisz minket, vagy lopunk útközben lovat, vagy egyéb járművet). Egy idő után - ami normál esetben a despawn régió határa közelében van, ami után automatikusan eltűnek a lovak szekerek - meg fog jelenni a szekér/ló (eleve úgye lerakja ezeket csak nem jelzi a térkép és nem igazán használható sajátként).

Hogy ez valaha is lesz-e javítva azt nem tudni, ugyanis ezt valószínűleg nem tudják megoldani tunable (szervoldali) javítással, és sajnos jelenleg úgy néz ki, hogy patch se készül hozzá jelenleg.

szerk: Ugye másik megoldás, hogy vagy megpróbálkozunk solo lobby-val, vagy addig váltunk a lobby-k között, amíg normálisát nem találunk (vagy ha azt mondjuk a lónak, hogy menj el, akkor egyből elmegy).

szerk 2: Az meg, hogy nem jön már ennyi támogatás hozzá, annak fényében, hogy mind a népszerűsége nem csökkent, az külön érdekes... főleg, hogy Steam-en most dőlt meg az egyszerre játszó játékosok száma (66,492 fő), és jelenleg is csak Steam-en 45,765-en játszanak az RDR2-vel.

[ Szerkesztve ]


negyven2
(veterán)

Ez a bug, ugye sztori módban van, ott is a játék végén érhető el, és szerintem macerás, és fölösleges hiszen eleve annyi pénzed lesz addigra, hogy simán meg tudsz venni bármit és még bőven marad is.

És igen régen is volt wagon eltünés, de az javítva is lett már régen. Ez most új és sokkal rosszabb hiba.


Plata
(félisten)

Jah akkor ez nem a játék elején elérhető,kár mert ha újra kezdeném akkor jóljönne,bár még az első végijátszást sem fejeztem be.
De gondolkoztam rajta hogy újra kezdem moddolva,csak nem tudom merjem-e,őszintén szólva fárasztó a sok süket töltelék mászkálás a játékban.Plusz tele a hócipőm a sok hülyével a ki gyorsutazás közben talál meg.Ezért gondoltam valami durvább moddal újra próbálom,ha merem.


Titan3344
(junior tag)

A játék elején eleve be sem tudsz menni new austinba…
Viszont John-al az epilógus elején jól jöhetnek az aranyrudak :)


Kylesa
(aktív tag)

Van egy másik, kevésbé exploit-szagú módszer is arra, hogy az epilógus elején ne legyél csóró.
Arthurral elmész az Aberdeen disznófarmra, ahol el fogják venni mindenedet. Ha nem mész vissza értük egyből, hanem játszol tovább, az epilógus elején John-nal is vissza lehet menni és megölni a lakókat - Arthur holmija és pénze ott lesz érintetlenül.


tusi_
(addikt)

A dagadt csavo meg a huga??
En sajnos ismertem Youtuberol a storyt es amint beleptem a hazba pofan lottem oket. :(

[ Szerkesztve ]

üzenetek