S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Laris2
(aktív tag)

Sziasztok, láttam a neten. hogy a stalker vaníliát felújították 64. bitesre. Gyakorlatilag a sztorin semmit sem változtattak, viszont a grafikát, és a játékot a 2023-as elvárható minőséghez igazították A játék stabilra sikeredett.
[link] SoC mod
[link] Hozzá a magyarítás, megy angolul is, de pár dolgot elhibáztak. (pár fegyvernél kidob, valamint néhány szövegnél, és feladatleírásnál karakterláncok jelennek meg)
Előzetesként, a Clear sky-ről pár apróság.

Kordon, Újonc falu

Sidor pincéje Mintha a Metró piacán lennénk
Ha elfelejtsük mit is akartunk az adott helyen.
Végül, ha az erőműben lenullázzuk Strelok védelmét, jön a kitörés, és Zatonon ébredünk :)
De erről később.


' Tzs ,
(senior tag)

Látom hogy iszonyatos munka és rengeteg ráfordított óra van ebben a munkában. Részemről külön köszönöm ezt a maximális odafigyelést és a fentieket a Közösség nevében is! :R :) Akkor ez most már a végleges verzió?
Észrevétel: Ogo_Trepach része gugli trenszlétörös ugye? Nem minden érthető számomra, az eredeti bejegyzés megvan esetleg? Pld.: "nem adnak jutalmat értük, csak a fehérrépa nő"

Ez a SoC x64 is érdekel majd, ha megtudsz több infót, nagy érdeklődéssel várom azt is ;)

[ Szerkesztve ]


Laris2
(aktív tag)

Szerintem elértetted a dolgokat, a SoC x64 mod és a fordítás van linkelve
Alatta a pár hete elkészült STALKER CLEAR SKY LAST FALLOUT OVERHAUL-ról egy kis előzetes. Ez is egy az egyben vanília, de tényleg csak sorban
A CoP-ra nem készült 64-es változat, bár én apszolute nem vagyok CoP rajongó. (nincs benne erőmű, "zóna" A munkáról, ne hidd, már van rutinom benne, pár óra fordítás, majd átnyálazom a lényegre figyelve és kész. Nekem ez csak hobbiszerűség. :)


Laris2
(aktív tag)

Játszott már valaki ezzel a Shadow_of_Chernobyl_Update_1.03- as verzióval?


shield
(őstag)

A hozzászólásoknál azt írják, hogy az 1.3-as verzió még nem a kész játék. Ahogy értettem a 2.0-ás lesz a kész játék. Azt érdemes kivárni.


Laris2
(aktív tag)

Lehet a hibákat okozó angol szöveg miatt, Nekem hiba nélkül ment oroszul, és magyarul is. A sztorin nem változtattak, csak a grafikán, hangeffekteken. (széles beállítási lehetőségek) az animáción, és az NPC-k szerepén. (Sokkal inteligensebbek, és jól harcolnak Kruglov is) valamint új fegyverek eszközök kerültek a játékba. Szerintem érdemes kipróbálni, elég jól sikerült a modnak éreztetetni a zóna hangulatát. :)


Laris2
(aktív tag)


Ezt a PDA-t lehet nagyobbra venni? Az egészségi állapot romlásával, a PDA is egyre elmosódottabb lesz. Ez az NS OGSR mod.

üzenetek