[RIOS ERROR] Samsung LCD és LED TV-k - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

Samsung LCD és LED TV-k - TV & Audió fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

RandomName
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Távirányítótól nem kell félni.
Ágyban tévézésnél kevesebb a mellényomás, számbillentyűzetet úgysem használsz kb semmire, mert azt a box távirányítóján csinálod, műsorújság, stream esetén meg nincs zavaró gomb. Hidd el, hogy jobb. Idősebbeknek meg főleg, nincs mit félre/elnyomkodni, így magabiztosabban tudják használni.
Maximum annyi zavaró van, hogy ha nem a dedikált streaming gombokra vagy előfizetve, azt nem lehet lecserélni a saját előfizetéseidre.


szaboi6512
(őstag)
Blog
[RIOS ERROR]

Azt mondja a play gomb megnyomására hogy not avaible....Nem elérhető. HDD van az USB porton.


szpeti40
(addikt)
Blog
[RIOS ERROR]

Sziasztok!

Tudom hülye kérdés lesz.
Samsung tv-n, ha az App Storeba lépésnél még ki kell választani a Samsung fiókot, amivel telepíteni akarod majd az appot, arról az illető kap emailt hogy én azt megkattintottam?
Vagyis már ott a megjegyzett fiók, fog kérni bármi emailes megerősítést, jelszót? Vagy csak simán kiválasztom és telepíthetem amit akarok.
(nem samsung tvm van, nemtudom előtte kipróbálni, a tv tulajdonosa külföldön van, de nem akarom ilyen emailekkel zavarni feleslegesen)

[ Szerkesztve ]


lala666
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Akkor passz, nálam működik.


d.janos
(csendes tag)
[RIOS ERROR]

YouTube és más alkalmazások alatt hogyan tudom használni az egeret?

Samsung Qled QE43Q60CAU

Gépelni tudok a billentyűzeten a yt alkalmazásban is, de az egér nem látszik úgy, mint egy LG tv-n. Csak a böngészőben mutatja az egeret.


zseko
(veterán)
Blog
[RIOS ERROR]

Köszi, gondoltam rá, de szinte biztos hogy nem fogunk feleslegesen távirányítót venni, mivel ahogy írtam, a jelenlegi tévé távirányítója is jóformán úgyis csak a bekapcsoláshoz kellett eddig is, minden mást a beltériével kell úgyis csinálni. A streaming egy más kérdés lesz majd, de szerintem ahhoz lehet hogy ez így még tényleg jobb is lesz majd - ha majd idővel esetleg anyumék használnák - , ahogy RandomName írta.

#159581 RandomName, csupán a hangerőgomb kialakítása az amire azt mondom, hogy ezt most minek kellett így, egyébként a 4K Max-é nekem tetszik, így ezzel sem lesz gond. Nálam beállítottam a CEC-et és a tévé távirányítóját csak pár esetben használom: elalvás időzítőhöz, ha a pc-re kapcsolom át, vagy amikor csak pár (5-15) perce hagyom ott a tévét akkor külön kikapcsolom csak a kijelzőt, nem az egész tévét.
Mindegyikre elő vagyok fizetve ami a dedikált gombokon van, + még a többi, ami nincs a távirányítón.


RandomName
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

A jelenlegi tévéd milyen?
Nekem van itthon egy régi távirányító is, és a vissza gomb kivételével minden funkciót tud. Azaz, ha márkán belül vagy érdemes tenni egy próbát.
A hangerő gomb kialakítása szerintem megszokható, de ízlések és pofonok, kinek mi jön be.


zseko
(veterán)
Blog
[RIOS ERROR]

Áhh, köze nincs a Samsunghoz. Hisense 55A9G. Imádom a távirányítóját, de a sticken nézek mindent, hagyományos tévét pedig egyáltalán nem, így teljesen bevált a stické.
De most hogy mondod, van/volt egy Samsung tévém (még ~2006 környékén vehettem, azt se tévének használtam), most tesómék gyereke használja monitornak, na majd annak a távirányítójával rápróbálok. De majd elválik hogy szoknak hozzá az újhoz.


AdmiralPiett
(friss újonc)
[RIOS ERROR]

Sziasztok!

Adott egy kb 2.5 éves Samsung QLED (QE43Q60BAUXXH) amin megjelent középen egy horizontális fekete csík. Bemenettől független, menüben is látszik, képteszten is látszik. Érdemes bevinni szervízbe vagy jobban járok ha nézek valami újat?


Anubis_9
(őstag)
[RIOS ERROR]

Sziasztok! Van egy Samsung UE55JU7000 TV-m, most múlt 8 éves. Mai nap történt valami, mert sehonnan nem fogad HDMI jelet (sem BD lejátszóról, sem laptopról), egyik HDMI bemenetén sem a 4 közül. Próbáltam más HDMI kábellel is, azzal sem jó. BN96-35817B One Connect Mini Box van hozzá, amit már szinte sehol sem forgalmaznak. Csak erre tudok tippelni, hogy ezzel történt valami, kábeltévé adás gond nélkül továbbra is fogható. Szétszedtem a box-ot, de semmi égési nyom stb a nyákon. Mit javasoltok, merre tovább? Pendrive-ot sem lát a box egyik bemeneten sem, holott, ha a TV-be dugom közvetlen, ott felismeri az eszközt...

[ Szerkesztve ]


hyppo!
(tag)
[RIOS ERROR]

2 vagy 3 év garival vetted? Valamint hány óra van benne?

[ Szerkesztve ]


AMD Power
(titán)
[RIOS ERROR]

Ez most jó deal...


tigribigri
(junior tag)
[RIOS ERROR]

Tényleg jó, fél éve még 200k-ért vettem akciósan...


Héraklész
(junior tag)
[RIOS ERROR]

Fél év alatt 11% árcsökkenés jó? Az a minimum szerintem.


tigribigri
(junior tag)
[RIOS ERROR]

Akkor akciósan vettem (220k-ról lett leengedve pár napig, utána még sokáig 220k volt), úgyhogy inkább 20% fél év alatt.


Palace701
(csendes tag)
[RIOS ERROR]

Nálam pont ugyanez a csík jelent meg , csak lentről 20 cm magasságban . Ugyanez a tv , csak 50 collban . Nekem is minden teszten látszik . Rendkívül idegesítő 2.5 éves tv-nél . Sikerült valamit megtudnod , hogy hogyan javítható ?


skippper
(senior tag)
Blog
[RIOS ERROR]


AMD Power
(titán)
[RIOS ERROR]

215-230e között szokott lenni az ára. Szóval ez ennyiért,ajándék. ;)


STC Speed
(őstag)
[RIOS ERROR]

Sziasztok,

Xbox Cloud appot szeretném kipróbálni samsung TV-n ps5 kontrollerrel.
Kérdésem, hogy akkor xbox account és ultimate game pass kell hozzá és mehet is a játék?

Köszi!


ρσгτσ
(őstag)
[RIOS ERROR]

Igen, ez a két dolog kell.

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]