Samsung LCD és LED TV-k - TV & Audió fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


tigribigri
(junior tag)

És milyen a pontos típus?


Rengete
(aktív tag)

Bocsánat, a pontos tipus lemaradt.
Samsung QE85QN85AAT


hematoma1
(aktív tag)

Van egy T-home beltéri egység műholdas adással. Szerintetek érdemes venni jobb minőségű HDMI kábelt,vagy jó egy sima is. A tv qe55q80c.


PuffyDog
(tag)

Ezekhez a csodás minőségű adásokhoz jó a sima is.


Gaben06
(tag)

Sziasztok! 65S90C. Lehet amatőr kérdés, de nem találtam rá választ a neten. Ki és bekapcsoláskor 1db kattanás az normális? Valami kapcsoló a TV-ben? Mert eddig egy TV-m se csinálta. :R


Sonex79
(aktív tag)

Nálam nincs kattanás


lala666
(senior tag)

Minden relé kattan csak nem biztos, hogy észreveszed. Kikapcsolás után amikor panel frissítés van csak pár perc után kapcsol le olyankor nem veszed észre, ha nem figyeled.


lala666
(senior tag)

Normális teljesen. Mikor nincs panel frissítés egyből kikapcsol.


Celtis
(veterán)

A HDMI kábel nem befolyásolja a képminőséget. Vagy van kép vagy nincs/hibás. Semmi értelme "jobb minőségű" kábelt venni ha ez működik.

[ Szerkesztve ]


hematoma1
(aktív tag)

Köszi.


g2gti
(tag)

Múlt héten vettem akciósan Samu 65cu7172 tvt Mediaba és most látom ugyanott akciós az LG UR78003LK tv, nyugtassatok meg jobb tv-t vettem :D (csak mert korábban nagyon LGt akartam de Samsung lett belőle) egyébként tetszik a tv tényleg szép a képe, én szeretem :)


tigribigri
(junior tag)

Bár mindkettő nagyon alap készülék, de a Samu VA panel, ebből fakadóan jobb kontraszttal és valszeg kicsit jobb fényerővel. Az LG IPS panelje általában halványabb.
Tessék, megnyugtattalak, ahogy kívántad :)


g2gti
(tag)

Köszi :DD igen elég alap, de csak netflix, Disney fut rajtuk és nappaliba kellett, ott meg nagyobb fényerő jól jön, további szép napot :)


Bagan
(aktív tag)

Sokkal jobb tvt vettél hidd el.


Sonex79
(aktív tag)

Én még nem hallottam kattanást, eddig 1 vagy 2 alkalommal írta ki h kikapcsolódás után panel frissítés megy, de akkor sem hallottam semmit (ez kb másfél hetes tv amúgy). De az is lehet h tényleg nagyon halk zaj ez és nem tűnik fel. De ha majd hallom próbálok nem kétségbe esni 😂


AMD Power
(titán)

Jók lettek ezek az új Neo Qled Samsungok. :K


Gaben06
(tag)

Nekem cserélte az S90C-t a Media Markt. Az elsőnél nem volt ilyen relé kattanás. Ennél minden bekapcsolásnál és kikapcsolásnál hangosan kattan egyet. Csak azért kérdezem, mert fura hogy a másiknál nem volt. Te is azt mondod nincs. Szerinted kell ezzel foglalkozni?


alaves
(addikt)

Az S90C kattan ki/be kapcsolásnál. Ha bekapcsolásnál nem kattan, akkor éppen valamin dolgozik, pl. kompenzáció. Kikapcsolásnál 10 sec múlva kattan, ha nem gyűlt még össze 4 üzemóra a kompenzációhoz, ha összegyűlt akkor a 7-8 perces komp. után kattan. Ha soha nincs kattanás, akkor vagy más relével szerelték vagy hibás az fw vagy beragadt az fw (factory reset szükséges menüből).


Gaben06
(tag)

Szia. 2 napos a TV. Eddig minden bekapcs/Kikapcs után van kattanás. Akkor ezek szerint ez másik relével szerelt valószínüleg. Csak azt nem szeretném ha megadná magát mert ez valami hibás relé. Kétségbeesni nem fogok, csak érdekel a dolog. Ha ez ilyen akkor elfogadom. Csinálok egy visszaállítást. :R


AndrewTdi
(addikt)
Blog

Sziasztok!

Szerintetek a képen látható pixelhibat érdemes jeleznem a Samsung felé ha még Garis s tv? [kép]
2022 novemberében vásárolt 55QN90B

üzenetek