Socket AM4 - Alaplapok, chipsetek, memóriák fórum

üzenetek

hozzászólások


raveinT
(tag)

Látatlanban: ha nincs olyan feature, amit az egyik tud a másikhoz képest, és kifejezetten szükségem van rá, akkor én előbb venném az egyel régebbi, de magasabb kategóriás lapot, mint az újabb, de gyengébbet, főleg, hogy a proci amit bele szánsz, nem különösebben profitálna az újabb lapból.


pandras83
(senior tag)

Az A520 nem kezeli a 2600-ot, a 450 viszont alap biossal igen. Nemrég adtam oda unokaöcsémnek a 2600-ot és szintén B450-et rendeltem hozzá (Asus TUF B450), abba jó lesz még egy X3D chip is később, ahogy neked is jó lehet majd.

[ Szerkesztve ]


elttiL
(senior tag)

Köszönöm mindkettőtöknek a választ. Az egyel régebbi de magasabb kategórián a B450-et, az újabb, de gyengébben az A520-at értjük ugye? Én így értettem. Egyébként [link] illetve [link] és ezt váltaná: [link] . Véletlenül mindkettő Fatal1ty verzió. Az ATX lap és cpu hardverapró-ról van. Szépen muzsikál, csak nagy helyet foglal. (költözés lesz, és nemiogen lesz olyan sarkom, ahol csak a gép lesz, így minél kisebb helyen akarom letudni a pc-t. (túrom az itx ház hirdetéseket is, a meglévő Lian-Li házikómba [link] (amiben most a nem üzemelő nas van), nem fér be a vga (itx méretű vga-ra most nem váltanék, mert mindenféle váltás= többletköltség).
Akkor B450.


raveinT
(tag)

Igen, jól értetted :K

üzenetek