SörcsaPH! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


jsk
(senior tag)
Blog

Gergő belefáradt, meglátszott a kínálaton. Azonban így is az egyik legjobb volt, de a Beerselectionnél megérezték ezt. Most próbálnak új sörökkel megjelenni a piacon. Viszont Rebákék előnye, hogy komoly kapcsolataik vannak főzdékkel a Beer Week által. Ugyanakkor a pletykák szerint azért maradt el a Kraft fesztivál, mert Rebákék drágábban akarták adni a söröket, mint a Kraft főzdék. Így inkább nem tartották meg. Ezért félek az árazástól, a BPBW slepptől, a Csaka hangulat megszünésétől.


Aranypatkány
(tag)

3 Fonteinen, Finback, CW, Northern Monk....szóval egyetértek, a Beerselection jön fel mint a talajvíz :) Bár azért az amerikai vonalat nyomathatná még jobban... :K


jookomak
(őstag)

A vám miatt macerás egy cégnek behozni, a nagykerek meg nem annyira foglalkoznak vele. Nem nagyon van olyan európai webshop, ahol stabilan elérhető lenne egy jó amerikai szortiment. Inkább totál esetleges az egész, hogy éppen mit tudnak szerezni. ( Piaci rés)


Jhonny06
(veterán)
Blog

A Beerselection-nel az a baj, hogy az évi néhány különleges rendelésükön kívül nagyon gyenge a választék. Csak magyar és néhány random külföldi sört tartanak, de azok is nagyon átlagosak/ismeretlenek. A webshopon persze minden fent van, csak semmiből nem lehet rendelni, de legalább a Google odavezet hozzájuk. :) A Csakajóhoz képest sehol nincsenek.


[CsuCsu]
(őstag)

Azert egyre tobb jo cuccot hoznak az EU webshopok az USA-bol. Beyondbeer, beerdome, Beerrepublic, Beergium, Mikkeller konzisztensen hozott jo soroket iden. Stabilk elerhetoseg azert nincsen, mert a jobb cuccok hamar elfogynak. Egyedul IPA-bol jon keves, mert az tul rizikos a hosszu atfutas miatt.

Mas tema, mas este 6 orakor 3F winterpakket jegyek, akit erdekel:
https://www.eventbrite.be/e/winterpakketten-release-winter-packs-release-tickets-80854172005?utm_source=eventbrite&utm_medium=email&utm_content=follow_notification&utm_campaign=following_published_event&utm_term=Winterpakketten+release+%C2%B7+Winter+Packs+release&aff=ebemoffollowpublishemail


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

:R

[link] plusz itt egy komplett lista europai webshopokbol. a norveg vinmonopolet, a sved systembolaget ket allami ceg belso piacra, illetve a glassbanken szinten csak sved, de pl a francia etregourmet webshopnak is konzisztensen vannak nagyon jo cuccai. Beergium mellett meg ott a BelgianBox es a BelgianHappyness is. Neked emlekszem mutattam itt, viszont a topik magyar lakoinak epp esik ki a beszerzesi lanc joresze, szoval probalok en is segiteni, hogy merrol lehet meg rendelni. alapvetoen a posta se veszes ha az ember rendel par uveget.


#89309696
(őstag)

[link]
Ez a csávó mindig ezt az Iron Jack sört issza, utánanéztem már, hogy mi is ez. Hát se untapdd, se ratebeer szerint nem valami nagy eresztés. :D

Ha már ausztrál, ezeket mondjuk megkóstolnám. [link]


Jhonny06
(veterán)
Blog

Sparban vagy Auchanban látott valaki Esthajnalt mostanában? A budakalászi Auchanban nem volt.


looser
(addikt)

Hunyadi téren Ogrénál tuti van. Csapon is :-)


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Mai beszerzés az ünnepekre


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

a baloldali az egy lussekatt sor formajaban, szerintem remek. a mango a tropic thunder egy variansa picit mas izvilaggal, ha szereted a session sourokat akkor remek.


looser
(addikt)

A kávégéped milyen?


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Tetszett a cimke es kivancsi voltam milyen lehet :) vasarnap tesztelunk.

looser: ascaso steel uno pid


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

nekem bejott, de itt egy kulon napja van ennek az edessegnek es valahogy pont aznap adtak ki :).

remelem szereted a safranyt mert elegge meg van vele tolva.


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Safrany? Remekul hangzik :DDD


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

ipari mennyisegben, kb meg az omnipollo / veil outside the line (2017/2019)et is veri :DDD

szoval kivancsi leszek mit szolsz hozza


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

Oppigårds / Närke Thurbo Kaggen Stormaktsporter Imperial Porter

Fekete test kozepesen dus bezs habbal. Kave, csokolade, bourbon / szolo, toffee, porkolt malata, fekete gyumolcs - anizs (ahogy melegedik mozog az utobbi fele), hatterben nemi alkohol.

Az Oppigårds fele Thurbo Stout egy komlonehez 8%os imperial stout, ami inkabb a komlosabb UK vonalat koveti. a Kaggen Stormaktsporterjehez nem volt szerencsem, a beszerezhetosege svedeknel is jo kozelitessel par specialis kocsma orszagosan. A keverek sor kiegyensulyozott, reszletgazdag es igy 15 honappal a release utan egy kiegyensulyozott es testes bourbon BA imperial stout a jobbik fajtabol. Untappd alapjan az erleles segitett rajta.

Nagyon ajanlott. Remek sor megunnepelni, hogy bekoltoztem az uj helyemre :).


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Na megvolt az esti sörkóstoló. 6 üveggel ittunk és torony magasan a fika nyert nálam. Igazság szerint a 0,33-as üveg felét is alig bírtam meginni mert annyira tömény illata és íze van, igazi ünnepi sör évente 1 alkalomra.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

swedish fika == kave aprosutivel megtamogatva (magyarul azert eleg furan hangzik). ez meg tenyleg olyan, mint egy helyben ket lussekatt kaveval.

szoval eleg tomeny egy elmeny :) viszont szerintem eleg jo.


kökény
(aktív tag)

Kellemes ünnepeket kívánok minden kedves sörivó fórumtársamnak!

üzenetek